• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar letu ya da femara falan kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi kullanan var mı? Pik yakalanıyor mu? Bugün doktora gidicem de eğer bu ilaçlardan birini verirse ovulasyon testi almak istiyorum ama hormon yüksek olunca işe yarar mı bilemedim
Ben kullandım hem pik hem çatlama gördüm testlerde.

Kızlar letu ya da femara falan kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi kullanan var mı? Pik yakalanıyor mu? Bugün doktora gidicem de eğer bu ilaçlardan birini verirse ovulasyon testi almak istiyorum ama hormon yüksek olunca işe yarar mı bilemedim
Ovülasyon yanıltıyor bu durumda bence hiç baz alma doktorla ilerlicen zaten

Canım doktordan çıktım da yumurtam kiste dönüşmüş o yüzden adetim falan gecikmiş. 15. gün başla diye duphaston verdi. Diğer ay tüp bebeğe başlayacağız artık
Yaa öylemi senin için hayırlısı ne ise o olsun canım🙏 şuan hiç büyüyen yumurtan yokmuymuş

Merhaba, Sat 23 Ekim, Bat 20 Kasım. Ekleyebilir misiniz. Bu arada 17 Ağustos'ta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 💔Bekleme sürecine girdim ve bu ay denemeye başladık. Herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli gebelik ve bebekler nasip etsin inşallah 🤲🏻

Back
X