• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Açıkçası bilmiyorum lekelenme beni çok ümitlendirdi ama negatif görmekten çok korkuyorum
İnşallah gönlünce olur. Bende bı şey yok. Mide ve diş ağrıları oldu onun da gebelikle alakası yok. Pazartesi kan vermeye gidebilirim sanırım. Diş için bı şey kullanamıyorum. Eğer gebelik yoksa önce dişimi hallettirecem. Ondan sonra tekrar gebelik dusunurum

İnşallah gönlünce olur. Bende bı şey yok. Mide ve diş ağrıları oldu onun da gebelikle alakası yok. Pazartesi kan vermeye gidebilirim sanırım. Diş için bı şey kullanamıyorum. Eğer gebelik yoksa önce dişimi hallettirecem. Ondan sonra tekrar gebelik dusunurum
İnşallah güzel sonuçları alırız

Kızlar benim 3 günün sonunda lekelenmem tamamen kesildi adete şu an 6 gün var artık yerleşme kanaması olma ihtimalini %70 olarak görüyorum çok heyecanlıyım bu hafta zor geçer
Merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benimde lekelenmem olmuştu öyle şüphelendim gebelikten. İnşallah pozitiftir

Ben bugün elendim🥹 sat 9 Kasım bat 5 aralıktan sonra gösteriyor. Takviye falan kullanan var mı neler yapmamız lazım kullanıp bisey hamile kalan var mı

Merhaba hanımlar💗
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz🙏

Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarak marmelad01 marmelad01 beni etiketleyebilirsiniz🙏

İsimSAT💙BAT♥️DURUM
marmelad01 marmelad01 22 ekim21 kasım
Z Zumraa0 7ekim8kasım
@Goodnews22ekim19kasım
A Asalsayii 21 ekim14kasım
@polatlii28ekim25kasım
@gmzgm25ekim27kasım
@oluroyle30ekim29kasım
@loveinnovember18ekim11kasım
@seyrana11ekim10kasım
M matmatt 1kasım4aralık
@bluediamondd25ekim25kasım
@reyhan__19ekim19kasım
@Vignette6kasım2aralık
@blackbirdie3kasım3aralık
@kittenlove22ekim22kasım
@esperanzaa19ekim19kasım
@somebdy125ekim21kasım
@tachibana31ekim27kasım
@Gull3713ekim13kasım
@naz27821ekim15kasım
@amatis_4kasım1aralık
@melody2514ekim19kasım
@sykangelin3331ekim27kasım
B BayanDD 15ekim15kasım
@vvbhg22ekim23kasım
@ladyagmur122ekim19kasım
S sevgimmm1234 17ekim14kasım
@muallmehanm19ekim16kasım
@angela12420ekim15kasım
Merhaba bende varım bat 30kasım

Bu sabah erken gebelik yaptım tertemiz bembeyaz . 14ü bat . Daha testim yok zaten , kaset test var 2 adet freely var onlarda çıkarmaz zaten

Bu sabah erken gebelik yaptım tertemiz bembeyaz . 14ü bat . Daha testim yok zaten , kaset test var 2 adet freely var onlarda çıkarmaz zaten
Baya erken yapmışsın canım. Ne zaman yumurtladığını biliyorsan ona göre yapmak daha doğru olur

Back
X