- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.641
En iyisi biraz daha beklemek ve kan vermek daha kesin sonuç verecektir Allah'tan umut kesilmezÇok ihtimal var. Tutunmaya çalışmış hcg yükselmiş sonra sonlanıp hcg düşmüş de olabilir. Hormonal farklılardan olabilir pozitif ise bile o an negatif olmuş olabilir. İdrar yoğunlukları farklı olup, idrara geçmemiş olabilir. İnşallah vardır. En sağlıklısı beklemek tabi. Umut var
Kızlar günaydın Dpo 9da predictor early ile negatifi gördüm zaten pozitif görsem mucize olurdu çünkü hiçbir belirtim yok, kanlar normal folik asit kullaniyorum beslenmeme dikkat ediyorum tatile bile çıktım stres olmiyim diye yumurtlama günü ve sonraki iki günü de değerlendirdim neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ya
Hayırlı olsun çok sevindim bizlere dua etDpo 9 da çook silik bir çizgi görünce kan vermek istedim. Ama negatif çıktı. Dpo10 ve 11 de çizgi biraz daha belirgin olunca dayanamadım Dpo 11 de kan verdim tekrar pozitif di.
Önceki kimyasalda önden fark etmiştim 9da da o yüzden bugün denedim dediğin gibi erken galiba canimDaha çok erken değil mi predictor marka nasıl bilmiyorum ama 12 de felan dene canım
Hayırlısı olsun inş güzel haberi alırsın bende Dpo9 ya da 10 bende bekliyorum daha erken diye canımÖnceki kimyasalda önden fark etmiştim 9da da o yüzden bugün denedim dediğin gibi erken galiba canim
marmelad01 günaydınn bebişş test yaptın mıı
Kuzum test yaaaap kan ver seni çok merak ediyorum
marmelad01 canım yaptın mı test merak ediyorum valla
marmelad01 kız yoksa test yapıp koşa koşa kan vermeyeni gittin çatladık burda
Kızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldummarmelad01 kan verdin mi canım
Canım benim bu sonucu beklemiyordum ama kimyasal geçirmende bir şey hamile kalabiliyorsun demek ki inşallah peşine sağlıklı gebelik haberi alacaksınKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Aynen canım bende böylesini beklemiyordum. Hayırlısı canım önümüze bakacaz. Amin inşallahCanım benim bu sonucu beklemiyordum ama kimyasal geçirmende bir şey hamile kalabiliyorsun demek ki inşallah peşine sağlıklı gebelik haberi alacaksın
Sağlıklı gebelikte gelecek inanıyorum canım buna da şükür dediğin gibiKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
moralini hiç bozma ilk düşüğümde doktor kan verip kontrol et 0 landığını görene kadar demişti ben düşükle beraber olan reglde klomen kullandım birde folik asit kanım 2 ye kadar düştü sonra sıfıra yakın diye kan vermedim 23 gün sonrasında hastanedeydim bi kan vereyim baktırayım dedim kanım 5.40 çıktı iki gün sonrasında 30 öyle öyle yükseldi düşük yapıp başka adet görmeden hemen hamile kalmama inanmadılar hatta inanır mısın ikizdir biri düşmüştür bile dediler yani bu ay klomen kullan pes etmeKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
İnşallah canım zamanını bekliyor demekSağlıklı gebelikte gelecek inanıyorum canım buna da şükür dediğin gibi
Ayyy ne güzel ya inşallah bana da nasip olur. Tabi tabi muhakkak kullanıcam klomen inşallah hemen arkasına tekrar sağlıkla nasip olurmoralini hiç bozma ilk düşüğümde doktor kan verip kontrol et 0 landığını görene kadar demişti ben düşükle beraber olan reglde klomen kullandım birde folik asit kanım 2 ye kadar düştü sonra sıfıra yakın diye kan vermedim 23 gün sonrasında hastanedeydim bi kan vereyim baktırayım dedim kanım 5.40 çıktı iki gün sonrasında 30 öyle öyle yükseldi düşük yapıp başka adet görmeden hemen hamile kalmama inanmadılar hatta inanır mısın ikizdir biri düşmüştür bile dediler yani bu ay klomen kullan pes etme
Düşük yaparken doktor ilk 15 gün cinsel ilişki yasak falan dedi tekrar hemen hamilelik olmasın diye dinlemedim hiçte dinlemedim ve düşük sonrası rahmimin temizlendiğine inanarak kullanıp hamile kalmak istedim ve oldu ve çok şükür ki çokta sağlıklı bir oğlum varAyyy ne güzel ya inşallah bana da nasip olur. Tabi tabi muhakkak kullanıcam klomen inşallah hemen arkasına tekrar sağlıkla nasip olur
Ya doktorlar kimyasalı çok takmıyorlar zaten bana da korunmana gerek yok dediDüşük yaparken doktor ilk 15 gün cinsel ilişki yasak falan dedi tekrar hemen hamilelik olmasın diye dinlemedim hiçte dinlemedim ve düşük sonrası rahmimin temizlendiğine inanarak kullanıp hamile kalmak istedim ve oldu ve çok şükür ki çokta sağlıklı bir oğlum var
Ve o düşükten önce ben evlendiğimden beri hiç korunmamıştım 8 ay boyunca hamile kalamamıştım
Geçmiş olsun canım, umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olur. Reglin değişik miydi diğerlerinden farkı neydi senceKızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Yani bu aydan umudum yok ama inşallah olurHayırlısı olsun inş güzel haberi alırsın bende Dpo9 ya da 10 bende bekliyorum daha erken diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?