Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

En iyisi biraz daha beklemek ve kan vermek daha kesin sonuç verecektir Allah'tan umut kesilmez

marmelad01 günaydınn bebişş test yaptın mıı

Kuzum test yaaaap kan ver seni çok merak ediyorum

marmelad01 canım yaptın mı test merak ediyorum valla

marmelad01 kız yoksa test yapıp koşa koşa kan vermeyeni gittin çatladık burda

Kızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum

Canım benim bu sonucu beklemiyordum ama kimyasal geçirmende bir şey hamile kalabiliyorsun demek ki inşallah peşine sağlıklı gebelik haberi alacaksın

Sağlıklı gebelikte gelecek inanıyorum canım buna da şükür dediğin gibi

moralini hiç bozma ilk düşüğümde doktor kan verip kontrol et 0 landığını görene kadar demişti ben düşükle beraber olan reglde klomen kullandım birde folik asit kanım 2 ye kadar düştü sonra sıfıra yakın diye kan vermedim 23 gün sonrasında hastanedeydim bi kan vereyim baktırayım dedim kanım 5.40 çıktı iki gün sonrasında 30 öyle öyle yükseldi düşük yapıp başka adet görmeden hemen hamile kalmama inanmadılar hatta inanır mısın ikizdir biri düşmüştür bile dediler yani bu ay klomen kullan pes etme

Ayyy ne güzel ya inşallah bana da nasip olur. Tabi tabi muhakkak kullanıcam klomen inşallah hemen arkasına tekrar sağlıkla nasip olur

Ayyy ne güzel ya inşallah bana da nasip olur. Tabi tabi muhakkak kullanıcam klomen inşallah hemen arkasına tekrar sağlıkla nasip olur
Düşük yaparken doktor ilk 15 gün cinsel ilişki yasak falan dedi tekrar hemen hamilelik olmasın diye dinlemedim hiçte dinlemedim ve düşük sonrası rahmimin temizlendiğine inanarak kullanıp hamile kalmak istedim ve oldu ve çok şükür ki çokta sağlıklı bir oğlum var

Ve o düşükten önce ben evlendiğimden beri hiç korunmamıştım 8 ay boyunca hamile kalamamıştım

Ya doktorlar kimyasalı çok takmıyorlar zaten bana da korunmana gerek yok dedi

Geçmiş olsun canım, umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olur. Reglin değişik miydi diğerlerinden farkı neydi sence

Adetime 2 gün vardı sanırım adet oluyorum kanamam var

Hafif başladı daha yeni başka ihtimali var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…