- 14 Ağustos 2024
- 549
- 245
- 23
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.621
Dpo 9 da çook silik bir çizgi görünce kan vermek istedim. Ama negatif çıktı. Dpo10 ve 11 de çizgi biraz daha belirgin olunca dayanamadım Dpo 11 de kan verdim tekrar pozitif di.Dpo10da yapmış mıydın ? Dpo9 da leke geldi dpo10 da yaptım negatif yeni yerleşme olmuşsa hemen yükselmezmiş ona tutunuyorum
Benim yoktu umarım bugün yükselmeye başlamıştır yarın tekrar yapacağım ateş düşmezseDpo 9 da çook silik bir çizgi görünce kan vermek istedim. Ama negatif çıktı. Dpo10 ve 11 de çizgi biraz daha belirgin olunca dayanamadım Dpo 11 de kan verdim tekrar pozitif di.
Canım sana bişey sorucam ben gonal f tedavisi oldum sonra bir yumurtam büyüdü 11 kasım çatlatma iğnesi vuruldum. İğnenin 11. Günü erken gebelik testi yaptım silik bi gözle görülür çizgi oluştu bugün 13. Günüm test yaptım sabah negatif çıktı sence erken mı yaptım sonradan pozitife döner mı ki yarın kan versem kesin belli olmaz mı artıkBenim yoktu umarım bugün yükselmeye başlamıştır yarın tekrar yapacağım ateş düşmezse
Duamız seninleeKızlar bugün doktor kontrolüm var dualarınızı bekliyorum Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Ayy amin inşallah bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diyeDuamız seninleeGüzel haberlerle gel buraya bize de umut ol
Ay canım korkutma kendini. Güzel düşün ve güzel haberlerle gel.Ayy amin inşallah bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye
Canım sanırım iğnenin etkisi 12 de geçiyormuş yinede sen gecikmeyi bekle istersen baktın gelmiyor ozaman kan ver. Kendim yaptırmadığım için pek bilgim yok maalesefCanım sana bişey sorucam ben gonal f tedavisi oldum sonra bir yumurtam büyüdü 11 kasım çatlatma iğnesi vuruldum. İğnenin 11. Günü erken gebelik testi yaptım silik bi gözle görülür çizgi oluştu bugün 13. Günüm test yaptım sabah negatif çıktı sence erken mı yaptım sonradan pozitife döner mı ki yarın kan versem kesin belli olmaz mı artık
Tamam canım teşekkür ederim cevapladığın içinCanım sanırım iğnenin etkisi 12 de geçiyormuş yinede sen gecikmeyi bekle istersen baktın gelmiyor ozaman kan ver. Kendim yaptırmadığım için pek bilgim yok maalesef
Öyle yapmaya çalışıyorum canımAy canım korkutma kendini. Güzel düşün ve güzel haberlerle gel.
Test markanız neydi. Neden pozitif verip sonra negatif oldu ki acabaTamam canım teşekkür ederim cevapladığın için
Test markam novachec ikisini de onunla yaptım ilk yaptığım ilk 5 6 dakika da silik kırmızısı bi renk oldu dikkatli baktığım da ama bugün yaptığım da negatif oldu göğüslerim de acıyor hala ondan umudum vardı biraz negatif olunca üzüldüm bir iki gün bekledim bilerek koyulaşır belki diyeTest markanız neydi. Neden pozitif verip sonra negatif oldu ki acabaKaçıncı dakikada gördünüz pozitifi. Test markalarının hassasiyeti de farklı olabilir bazısı düşük hcgyi ölçüyor bazısı sadece 25 üzerini. Böyle bi durum var mı diye merak ettim
Kan verdiniz mi pekiTest markam novachec ikisini de onunla yaptım ilk yaptığım ilk 5 6 dakika da silik kırmızısı bi renk oldu dikkatli baktığım da ama bugün yaptığım da negatif oldu göğüslerim de acıyor hala ondan umudum vardı biraz negatif olunca üzüldüm bir iki gün bekledim bilerek koyulaşır belki diye
Rica ederim inşallah pozitifi görürsünTamam canım teşekkür ederim cevapladığın için
Kan vermedim henüz yarın vermeyi düşünüyorum göğüs uçlarım da karadı şiş şiş zaten ama bilemedim belki kendi kendime öyle belirti hissediyorumKan verdiniz mi peki
Bence üzülmeyin inşallah vardırKan vermedim henüz yarın vermeyi düşünüyorum göğüs uçlarım da karadı şiş şiş zaten ama bilemedim belki kendi kendime öyle belirti hissediyorum
Çok ihtimal var. Tutunmaya çalışmış hcg yükselmiş sonra sonlanıp hcg düşmüş de olabilir. Hormonal farklılardan olabilir pozitif ise bile o an negatif olmuş olabilir. İdrar yoğunlukları farklı olup, idrara geçmemiş olabilir. İnşallah vardır. En sağlıklısı beklemek tabi. Umut varTest markam novachec ikisini de onunla yaptım ilk yaptığım ilk 5 6 dakika da silik kırmızısı bi renk oldu dikkatli baktığım da ama bugün yaptığım da negatif oldu göğüslerim de acıyor hala ondan umudum vardı biraz negatif olunca üzüldüm bir iki gün bekledim bilerek koyulaşır belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?