Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

marmelad01 canım uzun zaman oldu yoktum sende regli olmuşun bende regli oldum cenaze işleri vardı zaten çok adapte olamadım hayırlı artık hakkımız da bu aya bakıcaz umarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay
Bu arada
Sat 20 Kasım
Bat 14 Aralık
Eklersin canım

Dpo10da yapmış mıydın ? Dpo9 da leke geldi dpo10 da yaptım negatif yeni yerleşme olmuşsa hemen yükselmezmiş ona tutunuyorum
Dpo 9 da çook silik bir çizgi görünce kan vermek istedim. Ama negatif çıktı. Dpo10 ve 11 de çizgi biraz daha belirgin olunca dayanamadım Dpo 11 de kan verdim tekrar pozitif di.

Dpo 9 da çook silik bir çizgi görünce kan vermek istedim. Ama negatif çıktı. Dpo10 ve 11 de çizgi biraz daha belirgin olunca dayanamadım Dpo 11 de kan verdim tekrar pozitif di.
Benim yoktu umarım bugün yükselmeye başlamıştır yarın tekrar yapacağım ateş düşmezse

Benim yoktu umarım bugün yükselmeye başlamıştır yarın tekrar yapacağım ateş düşmezse
Canım sana bişey sorucam ben gonal f tedavisi oldum sonra bir yumurtam büyüdü 11 kasım çatlatma iğnesi vuruldum. İğnenin 11. Günü erken gebelik testi yaptım silik bi gözle görülür çizgi oluştu bugün 13. Günüm test yaptım sabah negatif çıktı sence erken mı yaptım sonradan pozitife döner mı ki yarın kan versem kesin belli olmaz mı artık

Canım sanırım iğnenin etkisi 12 de geçiyormuş yinede sen gecikmeyi bekle istersen baktın gelmiyor ozaman kan ver. Kendim yaptırmadığım için pek bilgim yok maalesef

Tamam canım teşekkür ederim cevapladığın için
Test markanız neydi. Neden pozitif verip sonra negatif oldu ki acaba Kaçıncı dakikada gördünüz pozitifi. Test markalarının hassasiyeti de farklı olabilir bazısı düşük hcgyi ölçüyor bazısı sadece 25 üzerini. Böyle bi durum var mı diye merak ettim

Test markam novachec ikisini de onunla yaptım ilk yaptığım ilk 5 6 dakika da silik kırmızısı bi renk oldu dikkatli baktığım da ama bugün yaptığım da negatif oldu göğüslerim de acıyor hala ondan umudum vardı biraz negatif olunca üzüldüm bir iki gün bekledim bilerek koyulaşır belki diye

Kan verdiniz mi peki

Çok ihtimal var. Tutunmaya çalışmış hcg yükselmiş sonra sonlanıp hcg düşmüş de olabilir. Hormonal farklılardan olabilir pozitif ise bile o an negatif olmuş olabilir. İdrar yoğunlukları farklı olup, idrara geçmemiş olabilir. İnşallah vardır. En sağlıklısı beklemek tabi. Umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…