• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Nasil kullanılıyor klomen
Yumurta büyükmek için canım bende pcos olduğu için yumurtalarım çok az büyüyor. Reglin 5.günü başlıyorsun 5 gün boyunca kullanıyorsun. Ama ilk defa kullanacaksan muhakkak doktor kontrolünde olmalı çünkü kist yapma ihtimali de var. Bana bakma ben klomeni 10 defa falan kullanmışımdır o yüzden vücudumun nasıl tepki verdiğini biliyorum

Merhaba arkadaşlar bat 27 bu sabah test yapam sizcede silik çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_0074.webp
    IMG_0074.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0072.webp
    IMG_0072.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0064.webp
    IMG_0064.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 40
Yok anladım ben onu zaten onu da saydım. Ben ilk 36.7 den sonraki günü 1 dpo diye düşündüm. Çünkü çatladığında yüksekliyor ya ateş o yüzden yoksa yalnış mı şeyettim. Yani şöyle ilk 36.7 de çatladı değil mi ertesi günü 1 dpo olmaz mı ki
Yok ilk yükseliş dpo1 benim bildiğim ateş düştüğünde çatlama oluyor balım

Kızlar benim ovulasyon testine göre 16 kasım üstteki 17 kasım alttaki, çatlamış diye yorumladılar o günleri hep değerlendirdik. Şimdi teste göre bat 30 kasım, Uygulamaya göre 27. Dpo 9 olarak bekliyorum ilk günler sol kasığa sağ kasığa bıçak gibi ağrılar girdi özellikle sol çok şiddetliydi. Ama son 3-4 gündür hiç belirtim yok. Test için dpo12yi bekliyorum ama çok umutsuzum ne bi yerleşme kanaması vs oldu ne belirti. Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır

Eklentiler

• IMG_3083.webp
    IMG_3083.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
ayy hadi inşaallh fotoğrafı atınca kalite biraz daha düştü biraz daha belirgin aslında yarın tekrar test yaparım daha belirgin çıkarsa kan veririm
Yarın değilde bat günü yap bence 2 günde yükseliyor genelde ozaman koyuluk daha net olacaktır

ayy hadi inşaallh fotoğrafı atınca kalite biraz daha düştü biraz daha belirgin aslında yarın tekrar test yaparım daha belirgin çıkarsa kan veririm
Bence git ver kan benimde sabah ki test regl günüm yarın 26sı

Eklentiler

• IMG_3137.webp
    IMG_3137.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 41
Baktım canım az önce dünküne göre daha sönük kırmızı çıktı ne demek oluyo bu ama hala kızarıklık var yani
LH düşmeye başlamıştır yumurtlama çok yaklaşmış olabilir bugünü de değerlendir yarın tamamen silikleşir belki o günü de değerlendir. Allahın izniyle nasipse olur artık. Peki gördükten sonra 12-36 saat içinde çatlama gerçekleşmiş olur bilimsel olarak.

LH düşmeye başlamıştır yumurtlama çok yaklaşmış olabilir bugünü de değerlendir yarın tamamen silikleşir belki o günü de değerlendir. Allahın izniyle nasipse olur artık. Peki gördükten sonra 12-36 saat içinde çatlama gerçekleşmiş olur bilimsel olarak.
Dün bu arada kasıklarımda biraz ağrı vardı

Back
X