• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

S sevtap kaya00 canım çok çok arada bir değer evet 5 altı negatif oluyor ama negatif olanlar genelde 2 üstüne çıkmıyor. Yeni yükselmeye başlamışda olabilir düşmeye başlamışda olabilir. Bence takip et iki gün sonra aynı saatte aynı hastanede tekrar ver bence

Umudum kalmadı vücutta neredeyse D vitamini yok seviyesinde
Bence d vit çoğu kişi de yerlerdedir kolayca gebe kalanların bile ben çok fazla etkilediğimi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım tabiri caizse kocası ceketini atsa hamile kalıyordu ama vitaminleri sürekli yerlerdeydi takviye kullansa bile yükselmiyordu olacağı varsa oluyor yani

Bence d vit çoğu kişi de yerlerdedir kolayca gebe kalanların bile ben çok fazla etkilediğimi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım tabiri caizse kocası ceketini atsa hamile kalıyordu ama vitaminleri sürekli yerlerdeydi takviye kullansa bile yükselmiyordu olacağı varsa oluyor yani
İnşallah inşallah bana çok moral veriyorsunuz Rabbim güzel kalbinizin ekmeğini yedirsin🤗

Aa ikimiz de güzel haber alalım İnşaAllah🥰
Benim iğneden sonra gaz sıkışması gibi ağrılarım oldu, 2 gündür adet ağrısı o

Aa ikimiz de güzel haber alalım İnşaAllah🥰
Benim iğneden sonra gaz sıkışması gibi ağrılarım oldu, 2 gündür adet ağrısı oluyor bazen.
İnşallah 🥰 benimde öyle canım adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor belim çok ağrıyor şişkinlik var inşallah güzel haber alırız Allah olmayan isteyen herkezse versin inşallah

İnşallah 🥰 benimde öyle canım adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor belim çok ağrıyor şişkinlik var inşallah güzel haber alırız Allah olmayan isteyen herkezse versin inşallah
Aminnn, hcg ne alemde?Ben cuma günü yapmıştım koyuydu, şu an çokk silik

Merhaba hanımlar💗
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz🙏

Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarak marmelad01 marmelad01 beni etiketleyebilirsiniz🙏

İsimSAT💙BAT♥️DURUM
marmelad01 marmelad01 22 ekim21 kasım
@Zumraa07ekim8kasım
Goodnews Goodnews 22ekim19kasım
@Asalsayii21 ekim14kasım
@polatlii28ekim25kasım
@gmzgm25ekim27kasım
@oluroyle30ekim29kasım
@loveinnovember18ekim11kasım
@seyrana11ekim10kasım
@matmatt1kasım4aralık
@bluediamondd25ekim25kasım
@reyhan__19ekim19kasım
@Vignette6kasım2aralık
@blackbirdie3kasım3aralık
@kittenlove22ekim22kasım
@esperanzaa19ekim19kasım
@somebdy125ekim21kasım
@tachibana31ekim27kasım
G Gull37 13ekim13kasım
@naz27821ekim15kasım
@amatis_4kasım1aralık
@melody2514ekim19kasım
@sykangelin3331ekim27kasım
B BayanDD 15ekim15kasım
@vvbhg22ekim23kasım
@ladyagmur122ekim19kasım
S sevgimmm1234 17ekim14kasım
@muallmehanm19ekim16kasım
@angela12420ekim15kasım
@espressoc20ekim15kasım
@cerkessnurr9kasım5aralık
Minnosprenses Minnosprenses 30ekim30kasım
@Rbcl30ekim26kasım
CipisS CipisS 31ekim26kasım
@SatenAy10kasım12aralık
Sat 1 Kasım bat 1 Aralık beni de eklermisin bu arada denememin 11. Ayı umarım bana da uğur getirir

BAT 13 Kasım 🙂

Hiç bu zamana kadar böyle silik bir cizgi görmedim ben. Dua edin kızlar inşallah vardır.
Days comfort erken gebelik testi.
Fotoda gözükmüyor olabilir ama var yani bir çizgi.

Eklentiler

• 1000057183.webp
    1000057183.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000057182.webp
    1000057182.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.

Günaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.
Canım çok özür diliyorum bunun için ilişki pozisyonları öneriyorları araştır istersen ters rahimler için

Back
X