• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.
Bir gebenin günlüğü ters rahim pozisyonu diye video var belki size yardımcı olur. Faydasını görenler olmuştu..

Canım çok özür diliyorum bunun için ilişki pozisyonları öneriyorları araştır istersen ters rahimler için
Çok sağol canım. Özür dilenecek bir yok ki. Evet sağolsun burdan bir arkadaşımız söylemişti. Bakalım öyle deneyeceğiz artık.
Bir gebenin günlüğü ters rahim pozisyonu diye video var belki size yardımcı olur. Faydasını görenler olmuştu..
Çok sağol canım bir bakayım. Bir arkaşımız söylemişti zaten. Ama detaylı bakamamıştım.

Kızlar ovulasyon testi pik değil mi anlamadığım ; böyle pik olduğunda mu silikleşmeye başladığında mı yoksa tamamen iyice silik olduğu zaman mı yumurta çatlamış oluyor ?

Eklentiler

• IMG_0824.webp
    IMG_0824.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 61
Sat 21 Ekim bat 14 Kasım . Bugün sol kasığımda hep bir hareket hissediyorum böyle bir doluluk gibi sanki bu ay olacak gibi , bugüne kadar hiçbişey yoktu sadece dün bir iki batma hissetmiştim . Sizde de bu his var mı kızlar
Benim de bat 14 Kasım sol tarafımda sızı oluyor siz test yaptınız mı hiç

Benim de bat 14 Kasım sol tarafımda sızı oluyor siz test yaptınız mı hiç
Merhaba yaptım dün sabah 6 gibi freely bişey çıkmadı ama yine aynı testle öncesinde gece 12 gibi idrara sıkışık gitmiştim 2 3 dakika içerisinde çıkmıştı . Perşembe tekrar yapacağım , ama ev süpürüp eğilip kalkınca filan sol kasığımda bir sızı oluyor bu sabah öğlede. Önce adet olacakmışım gibiydi heran adet gelecek gibi yani ama daha 3 gün var

Merhaba yaptım dün sabah 6 gibi freely bişey çıkmadı ama yine aynı testle öncesinde gece 12 gibi idrara sıkışık gitmiştim 2 3 dakika içerisinde çıkmıştı . Perşembe tekrar yapacağım , ama ev süpürüp eğilip kalkınca filan sol kasığımda bir sızı oluyor bu sabah öğlede. Önce adet olacakmışım gibiydi heran adet gelecek gibi yani ama daha 3 gün var
Benim de sol tarafımda sızı ve ağrı oluyor özellikle dün akşam çok oldu benim de bat 14 Kasım test yapmadım ama henüz. Negatif görmekten sıkıldım artık o yüzden reglimin geçmesini bekleyeceğim

Her gün az da olsa beyaz akıntım oluyordu bugün kesildi sanki bu. Saate kadar olmadı hiç

Benim de sol tarafımda sızı ve ağrı oluyor özellikle dün akşam çok oldu benim de bat 14 Kasım test yapmadım ama henüz. Negatif görmekten sıkıldım artık o yüzden reglimin geçmesini bekleyeceğim
Ben de öyle diyordum ama dayanamadım yine . Bilmiyorum var gibi de hissediyorum , test güvenilir değil biri + biri - . Yakında öğreniriz hayırlısı

Polip ameliyatından sonra gebe kalan var mı peki ? İnsan şüpheleniyorsa kesin sebebi polip mi değil mi bilemiyoruz

Çok sağol canım. Özür dilenecek bir yok ki. Evet sağolsun burdan bir arkadaşımız söylemişti. Bakalım öyle deneyeceğiz artık.

Çok sağol canım bir bakayım. Bir arkaşımız söylemişti zaten. Ama detaylı bakamamıştım.
Canım hiç umudun yitirme ters olması zor olabilir ama şansını artıracak şeyler yap 😌Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin

Back
X