• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Özel bişey olmadı aşkım ama sürekli her ayın 15 gününü umutlarla geri kalanı da deneme çalışmalarıyla geçirmekten çok yoruldum. İsyan etmiyorum ama daral geldi gerçekten
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Bu hisler bazen bana da geliyor ama hep kendimi motive ediyorum, diğer türlü daha çok etkileneceğim. Biz 19 aydır deniyoruz henüz hiç gebelik oluşmadı

Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Bu hisler bazen bana da geliyor ama hep kendimi motive ediyorum, diğer türlü daha çok etkileneceğim. Biz 19 aydır deniyoruz henüz hiç gebelik oluşmadı
Ocakta 1 sene olucak. Bu süreçte 1 tüp bebek transferim oldu negatif. Çikolata kisti sebebiyle olmuyor bizim. Artık üstümü başımı yırtıp bağırmak istiyorum çok daraldım

Ocakta 1 sene olucak. Bu süreçte 1 tüp bebek transferim oldu negatif. Çikolata kisti sebebiyle olmuyor bizim. Artık üstümü başımı yırtıp bağırmak istiyorum çok daraldım
Rabbim ilk önce kalıcı şifalar nasip etsin sonra da güzel haberler alın, alalım inşallah 🌸 Bu sürecin ne kadar yorucu olduğunu sanırım sadece bu süreçte olanlar bilebilir. Rabbim yardımcımız olsun ☘️

Koyulaşmış canım pazartesi mi vereceksin kan
Evet bitanem nasip olursa pazartesi günü sabah evde tekrarlarım testi zaten sağlık ocakları açılır açılmaz direkt kan vermeye giderim

Eklentiler

• IMG_20251121_112014.webp
    IMG_20251121_112014.webp
    72 KB · Görüntüleme: 24
Kaç dakikada çıktı? Alttakinde silik çizgi var gözün aydın☺️ üsttekinde de hafiften gölge gibi gördüm sanki
Evet kuzum ilk 5 dakikada çıktı ama kurudukça daha da belirginleşti ama ilk dakikalarda çıktı yani onu ben kendim baktığımda görüyordum üstteki günüme 2 gün kala yapmıştım alttaki de bugün yani günüm bugün adet günümde yaptım nasip olursa pazartesi kan vereceğim inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşarım ve dilerim isteyen bekleyen herkese nasip olsun

Rabbim ilk önce kalıcı şifalar nasip etsin sonra da güzel haberler alın, alalım inşallah 🌸 Bu sürecin ne kadar yorucu olduğunu sanırım sadece bu süreçte olanlar bilebilir. Rabbim yardımcımız olsun ☘️
Amin canım inşallah. Ben gerçekten kafayı yedim sanırım artık

Merhaba dpo 6 da akıntım var dpo4 te başladı. Tahmini regl günüm 3 gün sonra regl belirtisi de olabilir mi regl olmadan akıntı oluyor muydu hiç hatırlayamadım ben kafamda da kurmak istemiyorum

M melisa3552 M mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 d
Normalde her ay yumurtlamadan sonra akıntım olurdu bu ay akıntım yok denecek kadar az kaç gündür bel ağrısı çekiyorum iç bataktan kasığa doğru ağrı bende de var sağ tarafımda
bende şu an öyle yok ama gazım çok oluyor inş hamileyizdir o ay bu ay olsun 🙏

Kızlar dpo12 tekrar test yaptım awox ile tekrar gölge gibi bişey gördüm aklım oyun mı oynuyo bana bilmiyorum regle 2-3 gün kala hep lekelenirim lekelenme olmadı regle 7 gün kala lekelenme olmustu dün regl sancısı cektim baya simdide her an regl olacakmısım gibi ağrı var geçen ay kimyasal geçirdim aynı şeyleri yaşıyorum 🥹

@Civcivimmm şimdi baktım da aşırı doğru bir tespit yapmış
Fertility friend uygulamasını kullanırsanız genellikle doğru tahmin yapıyor
ben de ateş takibi yapıyorum bu uygulamayı kullanıyorum ilk çocukta da kullandım bundada neredeyse hiç yanıltmadı

Kızlar dpo12 tekrar test yaptım awox ile tekrar gölge gibi bişey gördüm aklım oyun mı oynuyo bana bilmiyorum regle 2-3 gün kala hep lekelenirim lekelenme olmadı regle 7 gün kala lekelenme olmustu dün regl sancısı cektim baya simdide her an regl olacakmısım gibi ağrı var geçen ay kimyasal geçirdim aynı şeyleri yaşıyorum 🥹
Ay atsana testi bakalım

Tüm testler negatif ama 10 gün önce çok yoğun bir stres ve üzüntü yaşadım o mu geciktirdi bu kadar bilmiyorum :( ilk kez böyle bir şey oldu hemen kadın doğuma gitmeme gerek var mıdır
Gidebilecek imkanınız varsa tabii ki gidin ne zaman yumurtlamışsınız ne zaman çatlama olmuş belki bunlara bakılır, içiniz rahat etmiş olur. Ama gidebilecek durumunuz yoksa bir süre daha gözlemleyin bakalım kendinizi. Bir terslik hissetmiyorsanız tabi. İnşallah bebiş vardır.

Back
X