• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

4 aralık randevu aldım vajinal muayne olmak istemiyorum kanama falan olmadıkça travmam oldu çok zorlanıyorum 6. Haftaya ulaşmış olacak belki bebekte görünür diye düşündüm
Tabiki acele etmek istemezseniz gitmeyebilirsiniz o vakit birkaç kere daha kan ile takip edin sonra da randevunuza gidersiniz

Sağlık ocağında çok tatlı bir doktora denk geldim şansıma 🥰tüm değerlerine bakalım pazartesi dedi tsh vs hepsine bakılacak nasipse betada o gün son kez alınır güzel artmışsa tekrardan muayne zamanına kadar bir aksilik olmazsa gitmeyeceğim önceki gebelikte hastaneden çıkamadık malesef

Sağlık ocağında çok tatlı bir doktora denk geldim şansıma 🥰tüm değerlerine bakalım pazartesi dedi tsh vs hepsine bakılacak nasipse betada o gün son kez alınır güzel artmışsa tekrardan muayne zamanına kadar bir aksilik olmazsa gitmeyeceğim önceki gebelikte hastaneden çıkamadık malesef
İnşallah bu sefer her şey yolunda gidecek sağlıkla kucaklayacaksın annesi 🥰

Kızlar uygulamaya göre regle 5 gün var bugün dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 0.05 bir yükseliş olacağına dair hiç umudum yok klomen kullanmayı düşünüyorum reglin kaçıncı günü başlamalıyım

Kızlar su gibi akıntı belirti olabilir mi
Az önce onla alakalı bir şey okudum :) çatlama belirtisi olarak baktım da hamilelik belirtileri arasında da varmış. Googledan bakın bi

2 gün önce sabah sağlık ocağında verdiğim 406 çıkmıştı bugün akşam 2 saat önce verdiğim 1076 çıkmış çok şükür kimyasal gebelik ihtimali kalkmış mı oluyor bilginiz var mı kızlar
Evet canım kimyasal değildir büyük ihtimal. Yalnız ben hala ikiz olduğunu düşünüyorum😄sağlıcakla gelsinler inşallah🙏

Back
X