- Konu Sahibi marmelad01
- #1.281
Hiç değilse bir kere çekeyim o stresi 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki acele etmek istemezseniz gitmeyebilirsiniz o vakit birkaç kere daha kan ile takip edin sonra da randevunuza gidersiniz4 aralık randevu aldım vajinal muayne olmak istemiyorum kanama falan olmadıkça travmam oldu çok zorlanıyorum 6. Haftaya ulaşmış olacak belki bebekte görünür diye düşündüm
İnşallah bu sefer her şey yolunda gidecek sağlıkla kucaklayacaksın annesiSağlık ocağında çok tatlı bir doktora denk geldim şansımatüm değerlerine bakalım pazartesi dedi tsh vs hepsine bakılacak nasipse betada o gün son kez alınır güzel artmışsa tekrardan muayne zamanına kadar bir aksilik olmazsa gitmeyeceğim önceki gebelikte hastaneden çıkamadık malesef
İnşallahİnşallah bu sefer her şey yolunda gidecek sağlıkla kucaklayacaksın annesi![]()
Ben akıntımda bir değişiklik fark etmedim açıkcası kaç gün kaldı bata test yaptın mıKızlar su gibi akıntı belirti olabilir mi
Bir de göreve dönüşünce bu iş iyice zorlaşıyor...Amh 2.68 gelmişti. Evet sanırım hekimler haklı çünkü gün aşırı ilişki öneriyorlar sadece bunu başarabilsem keşke çalıştığım içinde zor oluyor benim için. Zaten göreve dönerse iyice daha da kötü :/
Az önce onla alakalı bir şey okudum :) çatlama belirtisi olarak baktım da hamilelik belirtileri arasında da varmış. Googledan bakın biKızlar su gibi akıntı belirti olabilir mi
Bana yalancı pozitif ya da kuruma çizgisi vermedi.Softec
O kadar haklısınız ki benim icin sorun yok ama eşime bunu diretince cok isteksiz davranıyorBir de göreve dönüşünce bu iş iyice zorlaşıyor...
Evet canım kimyasal değildir büyük ihtimal. Yalnız ben hala ikiz olduğunu düşünüyorum2 gün önce sabah sağlık ocağında verdiğim 406 çıkmıştı bugün akşam 2 saat önce verdiğim 1076 çıkmış çok şükür kimyasal gebelik ihtimali kalkmış mı oluyor bilginiz var mı kızlar
Çok güzel artmış sağlıklı ilerliyor görünüşe göre2 gün önce sabah sağlık ocağında verdiğim 406 çıkmıştı bugün akşam 2 saat önce verdiğim 1076 çıkmış çok şükür kimyasal gebelik ihtimali kalkmış mı oluyor bilginiz var mı kızlar