• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Benim de senin gibi akıntım vardı pembe ve açık kahverengi gelen sulu bi akıntıydı 20sinde basladi dün gece de bitti akıntım da adetim de 7 gün gecti yerleşme mi yoksa başka bisey mi emin değilim hamilelik belirtileri de var
Benim lekelenme değildi canım bildiğin kırmızı kanamaydı. Seninki yerleşmeye benziyor ama test yapmadan öğrenemzsin

Kızlar bat 5 ya da 6 günüm var diğer aylar hep bu zamanlar açık sarı akıntım olurdu şu an yok acaba bu da bir belirti olabilir mi hafifte göğsüm ağrıyor.

ayy inşallah öyledir bebişim ya 🥰 Yarın çizginin koyulaşmasını bekliyorum ya da kan ver heyecanlıyım senin için🥹
İnşallah kuzum🙏Sen bide beni sor eşime de belli etmemeye çalışıyorum. Testi göstersem bile çizgi yok bunda der, kopkoyu çift çizgi olmadan kabul etmiyor. Bakalım yarın neler olacak

Amin İnşallah mucizem gelmiştir 🙏🥹
Gözünaydın canım benim Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına. Bu arada üstüne görmüş olabilirsin benim ilk gebeliğimde olmuştu , Allah ın izniyle seninki sağlıkla gelecek. Ben bian önce bir muayne olmanı tavsiye ederim bende keseyi görür görmez progesteron iğnesine başlamışlardı 5 günlük sonra hap olarak devam ettim ve ciddi anlamda kanama, kramplara iyi gelmişti

Gözünaydın canım benim Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına. Bu arada üstüne görmüş olabilirsin benim ilk gebeliğimde olmuştu , Allah ın izniyle seninki sağlıkla gelecek. Ben bian önce bir muayne olmanı tavsiye ederim bende keseyi görür görmez progesteron iğnesine başlamışlardı 5 günlük sonra hap olarak devam ettim ve ciddi anlamda kanama, kramplara iyi gelmişti
Bende aslında bir muayene olmak istiyorum ciddi bir durum da olabilir Allah korusun yoğun bir kanama oldu çünkü. Hele gebeliği bir netleştireyim direk doktora gidecem zaten. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız🙏

Bende aslında bir muayene olmak istiyorum ciddi bir durum da olabilir Allah korusun yoğun bir kanama oldu çünkü. Hele gebeliği bir netleştireyim direk doktora gidecem zaten. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız🙏
Rahim kalınlaşmasından falan zaten anlıyorlar hemen. İlk güzel haberin geldi devamıda gelicek ben inanıyorum ve bekliyorum bizi haberdar et mutlaka🥰 Amiiiiinnn inşallah

Back
X