• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Dün bu arada kasıklarımda biraz ağrı vardı
Pikinizle uyumlu yumurtlama ağrısı. Bugün ya da yarın sabaha doğru folikül yırtılmış olur diye tahmin ediyorum. O yüzden değerlendirin bugünü de yarını da hayırlısı olsun

Yarın değilde bat günü yap bence 2 günde yükseliyor genelde ozaman koyuluk daha net olacaktır
Dün yaptm kuruma çizgisi çıktı bu sabah yaptm pembe silik çıktı aslında chat söylüyor 24 saatte de bir tık yükselme oluyormuş benimde hemen öğrenmem lazm çünkü 2 düşük 2 kimyasal yaşadım o yüzden aynı şeyi yaşamam için önlem almam lazm

Dün yaptm kuruma çizgisi çıktı bu sabah yaptm pembe silik çıktı aslında chat söylüyor 24 saatte de bir tık yükselme oluyormuş benimde hemen öğrenmem lazm çünkü 2 düşük 2 kimyasal yaşadım o yüzden aynı şeyi yaşamam için önlem almam lazm
Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla vardır. Bende iki boş gebelik iki kimyasal yaşadım bende tıp 1 diyabet var ona bagliyordum hep ama galiba şeker değil sebebi siz genetik kan pihtilasma testi falan yaptırdınız mi daha önce

Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla vardır. Bende iki boş gebelik iki kimyasal yaşadım bende tıp 1 diyabet var ona bagliyordum hep ama galiba şeker değil sebebi siz genetik kan pihtilasma testi falan yaptırdınız mi daha önce
Çok sağol size de geçmiş olsun canım inşallh en kısa zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur evet yaptırdım kromozom testi eşlimle beraber yaptık birde trombofoli yanı pıhtılaşma için hepsi temiz çıktı

Çok sağol size de geçmiş olsun canım inşallh en kısa zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur evet yaptırdım kromozom testi eşlimle beraber yaptık birde trombofoli yanı pıhtılaşma için hepsi temiz çıktı
Vajina kültür testleri prolaktin tiroid onlarada baktırdm hersey temiz çıkıyor

Vajina kültür testleri prolaktin tiroid onlarada baktırdm hersey temiz çıkıyo
Teşekkür ederim amin 🤲 O zaman nasip işi galiba hiçbir sorun yokken de olabiliyor demek ki

Siz yine de tıbbi genetik bölümüne giderek yaptırın testlerinizi. Bazen belirli bir sebepten zannediyoruz ama alakası olmayabilir o sebeple.

Siz yine de tıbbi genetik bölümüne giderek yaptırın testlerinizi. Bazen belirli bir sebepten zannediyoruz ama alakası olmayabilir o sebeple.
Gideceğim önümüzdeki ay inşallah dün endokrinoloji doktoruma gittim biraz şekeri düzene sokacağım önce o arada genetik testleri falan yaptırırım sonra tekrar deneyeceğim bakalım hayırlısı

Gideceğim önümüzdeki ay inşallah dün endokrinoloji doktoruma gittim biraz şekeri düzene sokacağım önce o arada genetik testleri falan yaptırırım sonra tekrar deneyeceğim bakalım hayırlısı
Canım tip 2 diyabet mi gebe kalma ihtimalini artırıyordu? Diyabet olan kadınlarda gebe kalma durumu yüksek oluyordu ama tip 1 ya da 2 olmasında fark oluyor mu bilmem. Benim teyzem ileri derecede şeker hastası (tip 2) iken 2 doğum yaptı.
Allah'tan şifalar diliyorum sana ve inşaAllah en kısa zamanda da tamamına erdireceği güzel bir gebelik... Moralini bozma ben diyabet olup da doğurmaman gerek diyen hiçbir doktor görmedim. Biraz daha itinalı bir gebelik süreci geçirirsin sadece...

Back
X