• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

O zaman hafif pco olabilir bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyor ya benim kendi tahminimce bir yumurtalık diğerine göre tembel olunca geç yumurtlama ve daha geç adet olma olabiliyor
Ve kilo alınca direk bozuluyor düzen
Kendimdeni tespitim bu şekilde
Kilon varsa bikaç kilo bile olsa vermeni tavsiye ederim
Evet önceden çok zayıftım sonrada kilo aldım bedenim bile zorlandı yani hemen adetimi bozdu ve söylediğin bence doğru bende öyle düşünüyorum soldan yumurtlayınca sorun yok ama sağdan olmaya çalışınca gecikiyor bir sürü büyütmeye çalışıyor döngü uzuyor. Alıp verip 2-3 kilo ama bir 10 kilo versem rahatlarım da yapamıyorum inşallah yaparım

İnan öyle, birde başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor. Ne gerek var bu kadar çok şey bilmeye diye çok kızıyorum kendime 😂 eşim test verdi bugün diyorum sonucu gönder diyor çok karışık şeyler yazıyor anlamazsın o sırada benim her şeyi ezbere bilmemi sorguladım 😂
En çok bilen en çok sorunu olan oluyor aslında. Olmadıkça, olup kaybettikçe öğreniyoruz. Bilmeden alıp doğuranlar bilgiyi ne yapsın ..
Cahillik mutluluktur diye boşuna dememişler kızlar. Çevrenizdeki en mutlu insanlara bakın genelde cahiller oluyor.

Evet canım düzenliyor da
Ben asıl yumurtlamayı yine kaçırmışım tekrar bu görünüyor şuan ateşin 36.5 tan 36.7 ye geçtiğinde yumurtlamışım ben bırakmıştım o ara maalesef. Neyse hayırlısı olsun dün 36.5 bugün 36.3 ölçtüm dpo12 bugün diğer ay dpo13 ge gelmişti

Evet önceden çok zayıftım sonrada kilo aldım bedenim bile zorlandı yani hemen adetimi bozdu ve söylediğin bence doğru bende öyle düşünüyorum soldan yumurtlayınca sorun yok ama sağdan olmaya çalışınca gecikiyor bir sürü büyütmeye çalışıyor döngü uzuyor. Alıp verip 2-3 kilo ama bir 10 kilo versem rahatlarım da yapamıyorum inşallah yaparım
7 8 vermiştim biraz düzelmiştti hatta sonra aldım şuan dediğin gibi
ben de alıp verip 2 3 kilo arasında gidip geliyorum yine bozuldu bi on kilo versem olacak 😄

Back
X