• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Acımı hatırlatmıyorsun canım hiç unutamıyorum ki Benim melegim hipoplastik sol kalp sendromu olarak dünyaya geldi hamileliğim boyunca hiç bir teste renkli utrasonda normal utrasyonda doktor fark ettmedi yada fark edip söylemediler mi bilmiyorum çünkü 8 haftalıkken bu hastalık beli oluyormuş ve maalesef doguncada fark etmediler uc gun suni sanci cektim bir terslik oldugunu anladım çünkü açılmam da yok suyum gelmiyor surekli suni sancinin dozunu attırdılar dayanamadım artık ağrılara bayılmışım gözümü açtığımda oradaydım acil swzeryana almışlar beni bebegimi de küveze alıp başka hastaneye sevk etmişler hızlı nefes alıp vermesinden dolayı o hastane teşhisi koymus üç günlükken açık kalp ameliyati geçirdi yavrum 14 saatlık ameliyatı savaşarak Allahını izniyle kazandı yoğum bakımda hersey yoluna giderken temiz sonuçlar aldık derken bir aksam fenalaştı ve hayatımın en kara akşamı yaşadım 6 ekim 2025 istemediğim haberi aldım maalesef☹️
Elbete isyan etmiyorum buna elhamdülillah diyorum çok şükür inançlı insanlarız verende o alan da o verirken neden verdin demiyoruz alırken neden aldin diyemem hiç umudum yokken nasip etti dünyalar benim oldu toparlanmak zman alır belki ama toparlanmaya çalışıyorum ilk bebegim di ve cok bekledim diye bazen hic iyleşemiyecek gibi oluyorum zman geçiyor ben hergun biraz daha eksi oluyorum ama o acim hic geçmiyor hep dipdiri yüreğimi yakıyor belki yine evlat sahibi olursam bir nebze nefes alabilirim diye düşünüyorum bu yüzden çok istiyorum tekrar anne olmayı. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah bizede nasip etsin inşallah ve Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Senin de başın sagolsun canim rabbim yüreğine ferahlık versin onlar bizim cennet kuşlarımız💙
Rabbim dayanma gücü versin kardeşim birdaha böyle bir acı ile sinamasin insAllah en kısa zamanda da boşalan kucağını sağlıklı bir şekilde doldursun Rabbim 🤲

Bu zamana kadar kaç yıldır pik görmediğim tek bir ay olmadı. Şimdi bu ay görmedim ve sanırım sadece 21 kasımda test yapamadım yoğunluktan. Şu anda acaba ilk defa pik görememiş olabilir miyim diye bir şüphe bile var içimde. İlginç bir şekilde 27 kasıma kadar lh testlerinin 2.çizgisi hep belirgindi pik olmasa da... 27 den sonra azaldı, söndü iyice 2. çizgi. 19 unda yumurta akıntısı geldi. Bayağı karışık bu ay o sebeple bilemiyorum neresindeyim sürecin...

Bu zamana kadar kaç yıldır pik görmediğim tek bir ay olmadı. Şimdi bu ay görmedim ve sanırım sadece 21 kasımda test yapamadım yoğunluktan. Şu anda acaba ilk defa pik görememiş olabilir miyim diye bir şüphe bile var içimde. İlginç bir şekilde 27 kasıma kadar lh testlerinin 2.çizgisi hep belirgindi pik olmasa da... 27 den sonra azaldı, söndü iyice 2. çizgi. 19 unda yumurta akıntısı geldi. Bayağı karışık bu ay o sebeple bilemiyorum neresindeyim sürecin...
21 de pik olmuş olabilir. Ben hayatımda hiç lh testi yapmadım ama burada göre göre mantığını çözdüm hertürlüsünü gördüm. Ve bence %90 o yapmadığın gün pik olmuştur. Daha önceki aylarda nasıldı yumurtlama akıntın pikten önce mi yoksa pik olduğunda mı gelirdi o çok önemli. Çünkü bazı kişilerin birkaç gün öncesindrn gelir o akıntı benim mesela tam yumurtlama günü gelir o akıntının üzerine tam 14 gün sonra adet olurum net

21 de pik olmuş olabilir. Ben hayatımda hiç lh testi yapmadım ama burada göre göre mantığını çözdüm hertürlüsünü gördüm. Ve bence %90 o yapmadığın gün pik olmuştur. Daha önceki aylarda nasıldı yumurtlama akıntın pikten önce mi yoksa pik olduğunda mı gelirdi o çok önemli. Çünkü bazı kişilerin birkaç gün öncesindrn gelir o akıntı benim mesela tam yumurtlama günü gelir o akıntının üzerine tam 14 gün sonra adet olurum net
Ben de ona yenilerde dikkat etmeye başladım canım ya açıkçası o gün mü sonrasında mı hiç anlamamışım. Son aylarda anlamaya çalıştım ve sanki gördükten sonraki 1-2 gün içinde çatlıyor gibi. Ama onu daha netleştiremedim. Yine de bu ay ilk defa doğru dürüst aksatmadan denedik 😬 hayrlısı bakalım ben aslında öyle umut olmadan takılıyorum buralarda 🥹 sizlere kanım kaynadı, samimiyet çok güzel. Böyle gruplarda genelde insanlar hep iyi niyetli. Burda dua etmek, dua almak, güzel haber duymak hepsi çok güzel...

Dün adet oldum maalesef.. 2026ya belki dedim 3 kişi gireriz ama Rabbim nasip etmiyorsa vardır bi hayır bunda da... :(
Canım benim hemen karalar bağlama hala girebilirsin daha bir ay belki eşine yeni yıl hediyesi olarak vermek nasip olacak Allahtan ümit kesilmez

Kızlar iyi akşamlar benim regl ağrım çok şiddetli ama affınıza sığınarak kanamam çok yoğun değil progesteron kullanarak adeti söktürdük acaba döngü resetlenmedi mi 🥲

Ben de ona yenilerde dikkat etmeye başladım canım ya açıkçası o gün mü sonrasında mı hiç anlamamışım. Son aylarda anlamaya çalıştım ve sanki gördükten sonraki 1-2 gün içinde çatlıyor gibi. Ama onu daha netleştiremedim. Yine de bu ay ilk defa doğru dürüst aksatmadan denedik 😬 hayrlısı bakalım ben aslında öyle umut olmadan takılıyorum buralarda 🥹 sizlere kanım kaynadı, samimiyet çok güzel. Böyle gruplarda genelde insanlar hep iyi niyetli. Burda dua etmek, dua almak, güzel haber duymak hepsi çok güzel...
İyi olmuş bir taraftan anlamadığın anlayınca da bir şey değişmiyor bir kerede anlamayalım🥴
Ya bende öyleyim öylesine oyalanayım bildiğim şeyleri paylaşayım belki birine gaydam olur diye açtım topici yoksa herzamanki gibi takılıyorum kendi halimde yaptığım bir şey yok. Oyalanıyorum öyle

İyi olmuş bir taraftan anlamadığın anlayınca da bir şey değişmiyor bir kerede anlamayalım🥴
Ya bende öyleyim öylesine oyalanayım bildiğim şeyleri paylaşayım belki birine gaydam olur diye açtım topici yoksa herzamanki gibi takılıyorum kendi halimde yaptığım bir şey yok. Oyalanıyorum öyle
Aynen stres yapmadan burada vakit geçirmek güzel. İşlerin arasında tatlı bir teneffüs de oluyor. Yeri geliyor faydamız oluyor yeri geliyor başkalarının oluyor. En hoşu yürekten dualar ediliyor. 🌸

Aynen stres yapmadan burada vakit geçirmek güzel. İşlerin arasında tatlı bir teneffüs de oluyor. Yeri geliyor faydamız oluyor yeri geliyor başkalarının oluyor. En hoşu yürekten dualar ediliyor. 🌸
Evet evet kimsenin beklentisi hasedi yok herkesin amacı hayali bir burada. Kimin duası kabul olacak belli olmaz

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif 😔 ikinci çizgi hiç yok 😔 sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine 😔
Benim de aynı canım bat 2 Aralık
Dün yapmıştım negatif ben de pes ettim gecikirse 1 gün o zaman yapıp kan vereceğim. Sıkma canını başka şeylere yoğunlaş ben öyle yapıyorum. İnşallah bu sefer tutmuştur

Benim de aynı canım bat 2 Aralık
Dün yapmıştım negatif ben de pes ettim gecikirse 1 gün o zaman yapıp kan vereceğim. Sıkma canını başka şeylere yoğunlaş ben öyle yapıyorum. İnşallah bu sefer tutmuştur
İnşallah canım güzel haberler alalım 💕🙏🏻

Kasım ayında istenilen haberi alamamış umudu aralığa kalmış olan kızlarrrr ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bikaç güne pik günüm benim de. Tek yaptığım şey görseldeki takviyeyi kullanmak.
Bişeyler daha yapmalı ama ne

Eklentiler

• IMG_9767.webp
    IMG_9767.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
Back
X