• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Çok şükür kuzum çok sevindim benimde 5+6 3 4 gün oynuyor sadece son âdet tarihi ile sadece bebeği de gördü ikinci doktorum için rahatladı haftaya inşallah bende kalp atışlarını duyarım ya ayy senin adına da çok sevindim bitanem sağlıkla kavuşalim inşallah bebeklerimize ♥️🩷🌸 benim sadece kasik ağrım oluyor bazen keskin oluyor okdr akıntım normal oluyor fitilleri kullanıyorum bende bakalım inşallah bişey olmaz
6. Haftanın sonlarına yedinci hafta ortalarına kadar duyulması beklenşrmiş. Ama 8. Haftada da duyulan varmış. Duyamazsan sakin kal. Ben çok gerilmiştim. Sen sakin kal 🥹 inşallah duyacaksın çok güzel oluyor 🥰

Bence inositol iyi geliyor bana. Yaa evet yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyecek yer yok maalesef buralarda diyetteyim zaten. Pcos olunca vermekte zor oluyor 2 ayda zar zor 6 kilo verdim ama bu bile çok iyi geldi
Kullandığınız ürünü görsel olarak atabilir misiniz rica etsem ☺️🙏🏻

6. Haftanın sonlarına yedinci hafta ortalarına kadar duyulması beklenşrmiş. Ama 8. Haftada da duyulan varmış. Duyamazsan sakin kal. Ben çok gerilmiştim. Sen sakin kal 🥹 inşallah duyacaksın çok güzel oluyor 🥰
Yaaa inşaallah duyarım evet kuzum öyleymiş inşallah duyulur da strese gerek kalmaz ya🥰🩷🌸 haftaya perşembe 6. Haftanın sonu olcak nasipse

seninde az kalmış inşllah güzel sonuçlar alırız bu ay. sende klomen kullanmıştın demi. benimde 5-6 aydır uygulamaya göre düzenli gidiyor. bu ay klomen kullandım 2 gün gecikti adet hala olmadım. klomen yapar mı gecikme? cumartesiye kadar olmazsam kan vereceğim
Evet canım kullandım klomen inşallah güzel haberler alırız. Klomenin geciktireceğini düşünmüyorum test yaptın mı hiç

Evet canım kullandım klomen inşallah güzel haberler alırız. Klomenin geciktireceğini düşünmüyorum test yaptın mı hiç
Adet günü gelemeden 4 gün önce yaptım negatifti. Bir daha da hiç yapmadım. Kal geldi bana ne hastaneye gidesim ne evde test yapasım var. Öylece gecikmiş gecikmiş oturuyoruz 😂😂😂

Kızlar bu test pik mi chat pik öncesi dedi sanki pik gibi

Eklentiler

• IMG_A0BB7F50-175D-4563-B1FB-D26057CEA974.webp
    IMG_A0BB7F50-175D-4563-B1FB-D26057CEA974.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 6
Ben burda sen dahil 2-3 kişinin hamilelik haberini bekliyorum 👀 diğer gözüm burda. Ovülasyonda canlanıyor bura :D pik mi değil mi geldi mi belirti var mı :D sen napıyosun civciv 🐣 çatlat şu yumurtayı
Oyy sağ ol canımm sağlıkla büyütte sen bebişini bizi de takip edersin 😍🥰 Ben kendim çatlamak üzereyim bu ay yumurtlayamadım sanırım baya adetim gecikti yarın doktora gideceğim söktürücü galan verirse işicem sonra da ilaç tedavisi düşünüyorum

Ya kızlar birde soğan suyu ve kekik suyu içtim dün sabah baya beyaz akıntım oldu sizin de oldu mu

Oyy sağ ol canımm sağlıkla büyütte sen bebişini bizi de takip edersin 😍🥰 Ben kendim çatlamak üzereyim bu ay yumurtlayamadım sanırım baya adetim gecikti yarın doktora gideceğim söktürücü galan verirse işicem sonra da ilaç tedavisi düşünüyorum
Düşün canım ne gerekiyorsa ilgilen kendinle. Güzel güzel yumurtaların olsun da çatlasın inşallah. Tüm tuşlar aktif. İçeriyi bilmeyince kendi kendimize ne yapabiliriz ki. Sen baya geciktin çünkü. Yarın kaçta randevun? Güzel tedaviler takviyeler iğneler falan ne duyduysan bildiysen danış civciv 🐣

Düşün canım ne gerekiyorsa ilgilen kendinle. Güzel güzel yumurtaların olsun da çatlasın inşallah. Tüm tuşlar aktif. İçeriyi bilmeyince kendi kendimize ne yapabiliriz ki. Sen baya geciktin çünkü. Yarın kaçta randevun? Güzel tedaviler takviyeler iğneler falan ne duyduysan bildiysen danış civciv 🐣
Evet evet kalite lazım bana 😅 Yarın 15.45te devlette infertilite hekimine aldım. Kendimde çalışıyorum gidip gelicem hızlıca mesaideyken😅 Bakalım inşallah ilgili bir hekimdir güzelce yönlendirir yardımcı olur bana 🥹

Evet evet kalite lazım bana 😅 Yarın 15.45te devlette infertilite hekimine aldım. Kendimde çalışıyorum gidip gelicem hızlıca mesaideyken😅 Bakalım inşallah ilgili bir hekimdir güzelce yönlendirir yardımcı olur bana 🥹
Ay umarım en güzel doktor denk gelmiş olsun. O ilgisiz olsa da egosunu kaşı, ben sizi duyarak geldim çok ilgiliymişsiniz falan :D

selogi selogi sen nasıl hamiş kaldın belirtin var mıydı anlat helee🥰
Yerleşme ağrısını çok hissettim dpo 7-8-9 hiç yaşamadığım bi şeydi. Eğildim gerildi, sağa döndüm tutulmuş gibi zorladı. Bunu söyleyebilirim işte. Ben de düşük inositol ve folik kullandım bi ay. 10 sn kuralı yaptım yani içerde hareketsiz bekleme. Sonra kalça altı yükselti koyma var. Sıcak duş almamaya dikkat ettim. O kadar.
Göğüs hassasiyeti daha bugün başladı dokununca. Akıntı yok. Yerleşme kanaması olmadı. Bu şekildeydi.

Evet canım inositol çok destekliyor miyosunu kirosunu ne bulunursa artık kullanmak faydalıdır çok. 2 ayda 6 kilo çok iyi bence. Zaten bir anda verilen kilolar değil zamana yayılarak verilen kilolar sağlıklı ve doğru olan. Normalde hemen verenler hemen de alıyor.
Evet bence de öyle arada saldım yine de almadım kalıcı oluyor yani. Myo olanı kullanıyorum folatta var içinde

Back
X