• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar dün akşam 10 dpoda peçeteye gelen pembe kanama olmuştu tek seferlik bu sabah kanama kahverengi ve pıhtılı geldi yine tek seferlik böyle olan oldu mu aranızda?

Canım femara da mı kara borsaya girmiş ovitrelle gibi ya. Ben de bugün femaraya başladım ama ben haziranda almıştım tüp bebek transferim için elimde 2 aylık vardı. Doktor bulabilirsen kullan demişti ama ovitrelle için dedi sandım çok şaşırdım şu an
Evet canım eczaci piyasa yok dedi bulunmuyormus maalesef

Bence bir hafta daha gün aşırı devam edin. Çünkü ben burda ovulasyonda pik gördükten dört beş gün sonra doktora gidince, doktorun yumurtan bir iki güne çaylar dediği kişiler gördüm. Biz o zamana çoktan bırakmış oluyoruz. O sebeple bence ovulasyon çizgileri silikleştikten sonraki bir hafta gün aşırı mantıklı...
Öyle yapayım bu aydan cok umutluyum olmazsa yıkılırım🥹

Ben senin bu ay güzel haber vereceğini hissediyorum kalbimle ve nedense bu habere en ihtiyaç duyduğun zamanda gelecek o yüzden çok sevineceksin 💚 hislerim kuvvetlidir 🐥
Yaaa canımsın inşallah. İnanır mısın çok çok çok ihtiyacım var bu habere. Olmazsa yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama hiçççççç gitmek istemiyorum ama böyke boş boşta oturmak istemiyorum. Ağzından bal damlıyor kuzum

İyi akşamlar kuzum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
İyiyim çok şükür balım,bu ay ovulasyon da yapmıyorum canım doktorumu değiştirme kararı aldım bir yıldır tedavi altındayım ama bir ilerleme olmadı yeni bir doktor buldum işinde uzman ama muayene pahalı birde ona görüneyim dedim baştan tüm gerekli testleri yapıyormuş normal yolla olmz zor falan derse tüp bebeğe yönlendiriyor muş alanında çok iyiymiş . Bende biraz konudan uzaklaştım ama sizleri okuyorum takip ediyorım

Eklentiler

• IMG_2564.webp
    IMG_2564.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 29
Back
X