- 18 Şubat 2025
- 143
- 77
- 13
- 30
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.561
Kızlar dün akşam 10 dpoda peçeteye gelen pembe kanama olmuştu tek seferlik bu sabah kanama kahverengi ve pıhtılı geldi yine tek seferlik böyle olan oldu mu aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıhtılı ise erkende. adet geliyor olabilirKızlar dün akşam 10 dpoda peçeteye gelen pembe kanama olmuştu tek seferlik bu sabah kanama kahverengi ve pıhtılı geldi yine tek seferlik böyle olan oldu mu aranızda?
Hayırlı olsunnTeşekkür ederim evet benim de Dpo16 hamileyim![]()
Evet canım eczaci piyasa yok dedi bulunmuyormus maalesefCanım femara da mı kara borsaya girmiş ovitrelle gibi ya. Ben de bugün femaraya başladım ama ben haziranda almıştım tüp bebek transferim için elimde 2 aylık vardı. Doktor bulabilirsen kullan demişti ama ovitrelle için dedi sandım çok şaşırdım şu an
Öyle yapayım bu aydan cok umutluyum olmazsa yıkılırımBence bir hafta daha gün aşırı devam edin. Çünkü ben burda ovulasyonda pik gördükten dört beş gün sonra doktora gidince, doktorun yumurtan bir iki güne çaylar dediği kişiler gördüm. Biz o zamana çoktan bırakmış oluyoruz. O sebeple bence ovulasyon çizgileri silikleştikten sonraki bir hafta gün aşırı mantıklı...
Çıkmaz balım en az dpo 8de çıkmaya başlar o da aşırı silik sipsilik falan
Yaaa canımsın inşallah. İnanır mısın çok çok çok ihtiyacım var bu habere. Olmazsa yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama hiçççççç gitmek istemiyorum ama böyke boş boşta oturmak istemiyorum. Ağzından bal damlıyor kuzumBen senin bu ay güzel haber vereceğini hissediyorum kalbimle ve nedense bu habere en ihtiyaç duyduğun zamanda gelecek o yüzden çok sevineceksinhislerim kuvvetlidir
![]()
İnşaAllah çook güzel sonuçlar görürsün en kısa zamandaÖyle yapayım bu aydan cok umutluyum olmazsa yıkılırım![]()
Bence var kuzum baya yükselmişmarmelad01
Dil-i bitab diğer yumurtlama da en fazla 36.7 ye çıkmıştı ateşim düştü sonra adet olmadım ve tekrar yumurtlama yaşıyorum dpo4te başladım 36.8-36.7-36.9 bugün umut var mı acaba
![]()
İnsallah hepimiz bu ay pozitifleri görürüzİnşaAllah çook güzel sonuçlar görürsün en kısa zamanda![]()
İyi akşamlar kuzum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
İyiyim çok şükür balım,bu ay ovulasyon da yapmıyorum canım doktorumu değiştirme kararı aldım bir yıldır tedavi altındayım ama bir ilerleme olmadı yeni bir doktor buldum işinde uzman ama muayene pahalı birde ona görüneyim dedim baştan tüm gerekli testleri yapıyormuş normal yolla olmz zor falan derse tüp bebeğe yönlendiriyor muş alanında çok iyiymiş . Bende biraz konudan uzaklaştım ama sizleri okuyorum takip ediyorımİyi akşamlar kuzum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Çok erken canım çıkmaz daha
Çok iyi canım yükselmesi maşallah salı günü tekrar takip et
Çok şükür öyleÇok iyi canım yükselmesi maşallah salı günü tekrar takip et
Sağlıkla gelsin ❤Çok şükür öyle
Tekrarlayacağım canım teşekkür ederim![]()
![]()
Valla bu iki gün ilişki oldu sadece artık kısmet :)Ya bana da aynısını dedi herşeye silik diyoo