- 4 Aralık 2024
- 125
- 23
- 18
- 23
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.641
Nasip olurmu beeeinan dua ediyorumm buraya güzel haber vermen için bizde bu gruptan sonra 2026 anneleri grubuna gireceğiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip olurmu beeeinan dua ediyorumm buraya güzel haber vermen için bizde bu gruptan sonra 2026 anneleri grubuna gireceğiz![]()
amin inşallah bu ay baya hamiş arkadaşım oldu bizlerde o kervana katılalımmmDeğerlendiriyorum bakalım inşallah hepimiz hamileyimmm yazarız.![]()
Listeyi nasıl görebilirim acabaamin inşallah bu ay baya hamiş arkadaşım oldu bizlerde o kervana katılalımmm
bence olacak benimde pik olmasına az kaldı çok olumlu hissediyorum bu gruptan birileri güzel haber verecek ben olmasam bile sizler için heyecanlıyımNasip olurmu beee![]()
Hepimizzz olalım inşallah inşallahbence olacak benimde pik olmasına az kaldı çok olumlu hissediyorum bu gruptan birileri güzel haber verecek ben olmasam bile sizler için heyecanlıyım![]()
inan dua ediyorumm buraya güzel haber vermen için bizde bu gruptan sonra 2026 anneleri grubuna gireceğiz![]()
ya erva vardı o gelmıyor galıba artıkValla o da saldı bence insta dan konuşuyoruz bazenİnşallah canım benım ya ne guzel olurrrrr rabbim duysunya erva vardı o gelmıyor galıba artık
Günaydın ben genelde 2 gün önce yumurtluyorum ama uygulamada yumurtlama diye gösterdiği gün hep çatlamaya denk geliyorGünaydın kızlar ovulasyonla uygulamadaki tarihler tutuyomu sizce
İlk sayfada canım listeListeyi nasıl görebilirim acaba
Bende bu ay hiçbirşey yapmıyorumBat 20 aralık beklemedeyim. Bat geçmeden assssllllaaaa test yapmıycam ya bide belirti aramıycam söz verdim bu ay kendime. Öyle takılıyorum
Bende kendime söz verdim kızlar bat 25 aralık ama ben 01.01 tarihine kadar eğer gecikirse asla test yapmıcam birbirimizi bu konu da da gazlamamız lazım benceBende bu ay hiçbirşey yapmıyorumsağlıkla kolaylıkla gelsin canım
Hayırlı olsun bence hemen kan ver gayet gözüküyor çizgiGünaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim?![]()
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin :)Bende bugün kan verdim dr yarın çıkar dedi dua edin kızlar ama ben umutsuzum 3 gün geçti reglim sanki bu ay olmadı gibi
benim ilk olacakkkAllah inşallah hepmiize nasip eder kimlerin ilk gebeliği olucak
Niye kız testinde çizgi vardı reglinde gecikmişBende bugün kan verdim dr yarın çıkar dedi dua edin kızlar ama ben umutsuzum 3 gün geçti reglim sanki bu ay olmadı gibi
İlk gebelik değil ama ilk bebiş olacak inşallahAllah inşallah hepmiize nasip eder kimlerin ilk gebeliği olucak
Bende kendime söz verdim kızlar bat 25 aralık ama ben 01.01 tarihine kadar eğer gecikirse asla test yapmıcam birbirimizi bu konu da da gazlamamız lazım bence![]()