• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün folikuller buyudumu die kontrole gittim sağda 13/15/15 birde 16 mm dedi galiba folikul solda 13 mm bir folikul var endometrium 5mm cumaya birdaha gel dedi adetin 5. Günü klomene başladım 5 gün icdim döngümun 12. Günü bugün ultrasona girdim yumurta takibi yaptıran arkadaşlar sizce gelismeleri nasıl iyi mi cumaya kadar çatlama seviyesine gelir mi sizce

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün folikuller buyudumu die kontrole gittim sağda 13/15/15 birde 16 mm dedi galiba folikul solda 13 mm bir folikul var endometrium 5mm cumaya birdaha gel dedi adetin 5. Günü klomene başladım 5 gün icdim döngümun 12. Günü bugün ultrasona girdim yumurta takibi yaptıran arkadaşlar sizce gelismeleri nasıl iyi mi cumaya kadar çatlama seviyesine gelir mi sizce
merhaba yumurta takibini doktorla mı yapıyorsunuz evde kendimiz ovu testleri yapıyoruz ama?

Ayy kızlar hamileyim bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ve 72.36 çıkmış Dpo 10 dayım umarım sağlıklı ilerler 💖 Allah isteyen herkese nasip etsin 🫂
Yaa ne güzel haber bu maşallah bize dua et lütfen. Konuşmuştuk seninle piki beraber görmüştük ben de dpo 10 olması gerekiyor. Her ay kendimi hamile gibi hissederdim belirti vs arardım ama bu ay hiç yokmuş gibi geliyor nedense ya da takmıyorum artık geç ve güç olmadan biz de bu haberi veririz inşallah 🫂❤️

Son düzenleme:
Yaa ne güzel haber bu maşallah bize dua et lütfen. Konuşmuştuk seninle piki beraber görmüştük ben de dpo 10 olması görüyor. Her ay kendimi hamile gibi hissederdim belirti vs arardım ama bu ay hiç yokmuş gibi geliyor nedense ya da takmıyorum artık geç ve güç olmadan biz de bu haberi veririz inşallah 🫂❤️
Evet hatırlıyorum seni umarım tez vakitte sende alırsın güzel haberi 🙏🏻 çok teşekkür ederim inşallah en hayırlı zaman da herkes güzel haberler alır 💕

herkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
Ayy ciddi misin nasıl heyecanlandım anlatamam bu ay bu gruba uğurlu gelicek bak görüceksin :KK200:

Back
X