• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Çook sevindim ben görüyordum mesajlarını durumların çok ilginçti ve aslında kesin hamiledir diyordum sonra olumsuz sonuçlanmıştı. Nasıl olur da negatif çıkmış sen regl de oldun diye hatırlıyorum. Anlatıversene biraz gerçekten şaşırdım ama adına da çok sevindim. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucağına al inşaAllah 🧿😍🌸

Çook sevindim ben görüyordum mesajlarını durumların çok ilginçti ve aslında kesin hamiledir diyordum sonra olumsuz sonuçlanmıştı. Nasıl olur da negatif çıkmış sen regl de oldun diye hatırlıyorum. Anlatıversene biraz gerçekten şaşırdım ama adına da çok sevindim. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucağına al inşaAllah 🧿😍🌸
Regli olmadım bütün idrar testlerim negatif çıktı ama ısrarla Regli olmadım en son bugün kontrol diye geldim hamile olduğumu söyledi kese gözüktü daha da idrar testlerine güvenmem aminnnnn Rabbim herkese nasip etsin

Back
X