- Konu Sahibi marmelad01
- #3.941
Kızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook sevindim ben görüyordum mesajlarını durumların çok ilginçti ve aslında kesin hamiledir diyordum sonra olumsuz sonuçlanmıştı. Nasıl olur da negatif çıkmış sen regl de oldun diye hatırlıyorum. Anlatıversene biraz gerçekten şaşırdım ama adına da çok sevindim. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucağına al inşaAllahKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Regli olmadım bütün idrar testlerim negatif çıktı ama ısrarla Regli olmadım en son bugün kontrol diye geldim hamile olduğumu söyledi kese gözüktü daha da idrar testlerine güvenmem aminnnnn Rabbim herkese nasip etsinÇook sevindim ben görüyordum mesajlarını durumların çok ilginçti ve aslında kesin hamiledir diyordum sonra olumsuz sonuçlanmıştı. Nasıl olur da negatif çıkmış sen regl de oldun diye hatırlıyorum. Anlatıversene biraz gerçekten şaşırdım ama adına da çok sevindim. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucağına al inşaAllah![]()
Kızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Aminnnnn çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsinyaaaaaaa cıddımısınn canım hayırlı olsunnn
Aminnnnn çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin
Beta şimdi bakıyorlar direk keseyi gördüler kan aldılar sonucu bekliyorumkaç çıktı beta
Beta şimdi bakıyorlar direk keseyi gördüler kan aldılar sonucu bekliyorum
Çok heyecanlı ve mutluyumay hadi guzel haberler ver bizee :)
en son ne zaman test yaptınÇok heyecanlı ve mutluyumbu at çok ümitlenmiştim testler hep negatif çıkınca çok üzüldüm
Ya gerçkten bu testlere güven yok hamilelik yokken pozitif çıkıyor hamilelik varken negatif. O kadar çok duydum ki bunuÇok heyecanlı ve mutluyumbu at çok ümitlenmiştim testler hep negatif çıkınca çok üzüldüm
Adetim 10 gün geçmişti yaptımen son ne zaman test yaptın
Gerçekten adam direk keseyi gösterdi Tarlusal kullanmıştım keşke kullanmasaydınız dediYa gerçkten bu testlere güven yok hamilelik yokken pozitif çıkıyor hamilelik varken negatif. O kadar çok duydum ki bunu
Çok sevindim canım darısı biz bekleyenlerin başınaGerçekten adam direk keseyi gösterdi Tarlusal kullanmıştım keşke kullanmasaydınız dedi
Aminnnnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnnÇok sevindim canım darısı biz bekleyenlerin başına![]()
Adetim 10 gün geçmişti yaptım
hangi testlerdi canım.Gerçekten adam direk keseyi gösterdi Tarlusal kullanmıştım keşke kullanmasaydınız dedi
Geç yumurtlama yaşamıssın demekki. Ondan adetinde ileri atmıştır normale göre. Hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahAdetim 10 gün geçmişti yaptım
Sağlıkla gelsin güzelimKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Gözünüz aydınKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Hayırlı olsun canım gözün aydınnn sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü