- 26 Kasım 2016
- 8
- 0
- 1
- 29
Az kalmış :)1 aralık :) bende geldim
bende de 5 gün falan sürüyor bu akıntı. yumurta ne zaman çatlamış oluyor acaba?Bi kac gun
6 gün gecikmeye varsa çıkardı bence. En iyisi kan verkızlar bugun yne test yaptm ama tek cizgi annemde bunlarda belli olmaz diyo dogrumu sizce? adetim 6 gun gecikti
Varsa çıkarkanda hemen ckarmı yani
Evet yumurtanın ömrü 24 saatSlm bende 2. cocuk için üğrasıuorum 1 seneyi gecti gecen cuma dr gıttım tertemiz rahmin dedi hatta bir kaç gun içinde yumurtan çatlıcak dedi ama ben bişey sorcam ya sanki c. tesi catlafı çümlü kasık ağrısı vucufumda sıcaklık hissettim ama pazar gınu birlikte olduk eşimle sizce yumurta kalmısmıdır dune kadar
bence hamilesin canım. yerleşme kanaması olmuş gibi. bi test yap istersenMerhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Ne durumdasın şimdi peki?ben erken gebelik testlerinden yaptım adetime 6 gün var. dayanamadım ve negatif
Hayırlısı canım. Yeni bat verirsen ekleyeyimBende bugün kırmızı kart yedim hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?