- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Hayırlısı canım. Yeni bat verirsen ekleyeyim
8 ocak canimm benim döngüler uzun biraz rabbim aratmasin inşallah çaresiz bırakmasınHayırlısı canım. Yeni bat verirsen ekleyeyim
Canım bat 1 ocak ekler misinevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :)
@pamukkksekerrr 24 kasım
@mmavi_21 26 kasım
N Nurumcan94 27 kasım
@Goforlife 29 kasım
@denizvemehtap35 29 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
@Gunnes1927 30 kasım
@Paramedik92 30 kasım
@HAN_ASYA 1 aralık
@Ay-n ilk Hali 3 aralık
Sevda8888 6 aralık
@Mahperi-- 8 aralık
@Duyguuuuss 9 aralık
just__married 11 aralık
@zehzeh2 11 aralık
@asya_32 11 aralık
@Sevdazede 12 aralık
Mor_cicek 12 aralık
@Pinarkemal75 27 aralık
11 aralık bat. Ama bu ay olmadi gibi bence test de negatifti zaten ve hic kasık agrim ya da baska belirtilerim yokNe durumdasın şimdi peki?
adet ağrıları da mı yok? o zaman belki de olmayacaksın ?11 aralık bat. Ama bu ay olmadi gibi bence test de negatifti zaten ve hic kasık agrim ya da baska belirtilerim yok. gelir birkac güne kırmızılar :) yine de merakliyim.
ben de adetin ilk gunu agri oluyor canim onun dışında bir agrim olmuyor :) sinir var ama biraz adet belirtisi olarak. hadi bakalim son 3 :) sende durum nedir peki?adet ağrıları da mı yok? o zaman belki de olmayacaksın ?
Sevda8888 bat dünmüş canım ne durumdasin
Iki aydir 35te bir olduğumdan 6si yazdirmistim ama 29da oldum bu sefer regli. Erken geldi yani. Nasip
Pek bişey yok :) 4 gün kaldı benim deben de adetin ilk gunu agri oluyor canim onun dışında bir agrim olmuyor :) sinir var ama biraz adet belirtisi olarak. hadi bakalim son 3 :) sende durum nedir peki?
hadi hayırlısı guzel haberler alalim insPek bişey yok :) 4 gün kaldı benim de
hadi hayırlısı guzel haberler alalim ins
Hayırlısı olsun üzülme. İnşallah önümüzdeki aya(( benim de lekeler geliyor regl basliyo yani
Benimde 13 aralık insallah melegim vardir:)evet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :)
Sevda8888 6 aralık
@Mahperi-- 8 aralık
@Duyguuuuss 9 aralık
just__married 11 aralık
@zehzeh2 11 aralık
@asya_32 11 aralık
@Sevdazede 12 aralık
Mor_cicek 12 aralık
G gulumse-hayata 22 aralık
@Pinarkemal75 27 aralık
Ksmdaskbskdr 1 ocak
C crescent2425 5 ocak
N Nurumcan94 8 ocak
aynen ben de dün yedim,yeni bat verelim şimdiden bari :) yeni bat 4 ocakBat 12 Aralıktı fakat ben bugün kırmızı kartı yedim
Çok moralim bozuldu 1 senedir tık yokaynen ben de dün yedim,yeni bat verelim şimdiden bari :) yeni bat 4 ocak
Çok moralim bozuldu 1 senedir tık yok
Öyle tabi. Herşeyin hayırlısıhayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır sıkma canını tek sen değilsin öyle düşün millet senelerce uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?