Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Korkmuyorum zaten anestezili çekilecek. Ne bileyim bu aşamaya gelmeden bebek gelseydi

anestezili çektirmedim ben çokta memnun kaldım.. anestezili de çoğunlukla doktorlar o ay korunun diyorlar vücuttan ilacın etkisinin gitmesi için tabi doktorun daha ayrıntılı bilgiyi verir sana .. aynen keşke hiç bişey yapmadan hamile kalsak ama olmayınca olmuyor işte kimi ilk aydan hamile kalıyor kimi sorun olmamasına rağmen yıllarca bekliyor çektirince hiç değilse kafan rahatlıcak ,birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyolar ama ben henüz kalamadım nasip bakalım

Kızlar adetim 5 gun geçti idrar testi negatif cikti gebelik belirtileri yaşıyorum sizce test yanlış sonuç vermiş olabilir mi

1 senen dolduysa çektir derim, hormonlara da baktırmanda yarar var
bir sene olmadı.bebek denemesi yaptigimiz ilk ay hamile kaldim ama dış gebelikmis sonlandirildi. 6 ay bekledim. simdi bu 3.ay olacak denedigimiz..biraz zaman gecsin bakalim. doktor da rahim filmine suan gerek yok deneyin dedi..hayırlısı olsun ins.

zaten gebelik oluşmuş bir defa en azından. demekki sorun yok.

Merhabalar herkeseee bende bir buçuk yıldır deniyorum ama hamilelik gerçkleşmefi bnde aralıkın 10un da aşılama yaptırdım. İnşallahh çok umutluyummm ve cuma test yapcam. Kan tahlili mi yoksa evde mi test yapayım yoksa biraz daha bekliyimmi bilemedim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…