- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
en güzel zamanda gelsinler hepimize,sağlıcakla..sıkma canını,ben artık sağlıklı bir gebelik olsun diye dua ediyorum hep.Çok moralim bozuldu 1 senedir tık yok
Amin canım inşallahen güzel zamanda gelsinler hepimize,sağlıcakla..sıkma canını,ben artık sağlıklı bir gebelik olsun diye dua ediyorum hep.
Ben perşembe rahim filmine gidiyorum
Korkmuyorum zaten anestezili çekilecek. Ne bileyim bu aşamaya gelmeden bebek gelseydiekim ayında bende çektirdim canım hiç korkulacak birşey yok saniyelik bir acı hissediyorsun o kadar hakkında hayırlısı olsun
Korkmuyorum zaten anestezili çekilecek. Ne bileyim bu aşamaya gelmeden bebek gelseydi
Ne durumdasın canım 1 hafta geçmiş?Kızlar adetim 5 gun geçti idrar testi negatif cikti gebelik belirtileri yaşıyorum sizce test yanlış sonuç vermiş olabilir mi
26 aralık ekleyebilirmisinnCanım bat 1 ocak ekler misin
Hemen ekliyorum26 aralık ekleyebilirmisinn
Testte negatifi gördükten sonra adet oldumNe durumdasın canım 1 hafta geçmiş?
TeşekkürlerrHemen ekliyorum
rahim filmi noldu?çektirdin mi?Ben perşembe rahim filmine gidiyorum
çektirdim tüplerim açık çok şükür. ama fsh yükselmesi var bu sefer de canım ona sıkıldırahim filmi noldu?çektirdin mi?
geçmiş olsun canım ne güzel atlattin.ben cektirmekten hep kaçtım bakalim ne olacak birkaç ay deneyeyim.fsh hic bilmiyorum benim de bakılmadi .çektirdim tüplerim açık çok şükür. ama fsh yükselmesi var bu sefer de canım ona sıkıldı
1 senen dolduysa çektir derim, hormonlara da baktırmanda yarar vargeçmiş olsun canım ne güzel atlattin.ben cektirmekten hep kaçtım bakalim ne olacak birkaç ay deneyeyim.fsh hic bilmiyorum benim de bakılmadi .
bir sene olmadı.bebek denemesi yaptigimiz ilk ay hamile kaldim ama dış gebelikmis sonlandirildi. 6 ay bekledim. simdi bu 3.ay olacak denedigimiz..biraz zaman gecsin bakalim. doktor da rahim filmine suan gerek yok deneyin dedi..hayırlısı olsun ins.1 senen dolduysa çektir derim, hormonlara da baktırmanda yarar var
zaten gebelik oluşmuş bir defa en azından. demekki sorun yok.bir sene olmadı.bebek denemesi yaptigimiz ilk ay hamile kaldim ama dış gebelikmis sonlandirildi. 6 ay bekledim. simdi bu 3.ay olacak denedigimiz..biraz zaman gecsin bakalim. doktor da rahim filmine suan gerek yok deneyin dedi..hayırlısı olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?