hayrlısı olsun canım bence 15 gün dolsun o zaman test yaparsınMerhabalar herkeseee bende bir buçuk yıldır deniyorum ama hamilelik gerçkleşmefi bnde aralıkın 10un da aşılama yaptırdım. İnşallahh çok umutluyummm ve cuma test yapcam. Kan tahlili mi yoksa evde mi test yapayım yoksa biraz daha bekliyimmi bilemedim yaaaa
Daha 11 gün olms biraz da bekle canım kanda bi ulut çıkar belkide evde zannetmem o 1.5 yılda nasıl tedaviler gördün ya da direk aşılamamı oldin canımMerhabalar herkeseee bende bir buçuk yıldır deniyorum ama hamilelik gerçkleşmefi bnde aralıkın 10un da aşılama yaptırdım. İnşallahh çok umutluyummm ve cuma test yapcam. Kan tahlili mi yoksa evde mi test yapayım yoksa biraz daha bekliyimmi bilemedim yaaaa
Eşmde damar genişlemesi war ameliyat oldu tek taraf dzeldi bnde ikinci ameliyatı olma aşılama yaptıralm dedim gttiğim doktorda yapablrz aşılama dedi sperm hareketliliği çok az sadece bşka sorun yok ama tutmadı da işte bi trlü. Sadece bi defa çatlatmadan iğnesi yaptrdım sonuç negatfti tabi bnde çok beklemeyim kendimlede çok oynatmayayım dedim aşılamamı oldum. İlk aşılamam ama bn çok umutluyum sağ tarafımda hep bi baskı war iki gndür de çok uykum geliyo acaba war mıdırDaha 11 gün olms biraz da bekle canım kanda bi ulut çıkar belkide evde zannetmem o 1.5 yılda nasıl tedaviler gördün ya da direk aşılamamı oldin canım
Demi bncede 15gün bekliyeyim bi de sonuç düşük çıkarsa kötü hissedeblrm kendimi en iyisipazartesine kdar beklemek. Acaba tutma belirtileri olurmu hemenhayrlısı olsun canım bence 15 gün dolsun o zaman test yaparsın
Kasıkta batma filan olabilir belki. Var mı sende?Demi bncede 15gün bekliyeyim bi de sonuç düşük çıkarsa kötü hissedeblrm kendimi en iyisipazartesine kdar beklemek. Acaba tutma belirtileri olurmu hemen
Ewet ya batma çok oluyo bi de sağ tarafımda bi baskı ağırlık gibi bişe hissediyorum dewamlı hiç geçmiyo.Kasıkta batma filan olabilir belki. Var mı sende?
Hadi inşallah belirtidir bunlarEwet ya batma çok oluyo bi de sağ tarafımda bi baskı ağırlık gibi bişe hissediyorum dewamlı hiç geçmiyo.
Ayy hadi inşallahh canımm ya beklemek çok zor yaa... artık çok bunaldım her ay adet görüp mutsuz olmaktan belki hayrlısı böyle ama psikolojim bozuldu nerdeyse.. bnmle birlkte ewlenen yada snra evlenen herkesin birer bebeği oldu artık moralim bozulmuyo değil inankiHadi inşallah belirtidir bunlar
Aynı durumdayız çok zor.. Ben de 15 aylık evliyim tek bir kez gebelik oluşmadı, zoruma gidiyor artık. Aşılama öncesi hangi iğneyi kullandın, raporlu muydu? İğneler ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? Bana iğne tedavisi dendi rapor çıkaracakmış doktor. KararsızımAyy hadi inşallahh canımm ya beklemek çok zor yaa... artık çok bunaldım her ay adet görüp mutsuz olmaktan belki hayrlısı böyle ama psikolojim bozuldu nerdeyse.. bnmle birlkte ewlenen yada snra evlenen herkesin birer bebeği oldu artık moralim bozulmuyo değil inanki
İnanki hiç bi rağor filan çıkartmadım özel hastanede oldum oldum doktora da özel hastaneye gidiyodum. Klomen ve ovitrelle kullandm klomenin fiyatı çok uygun fakat iğne 75 liraydı. Hastaneyede 600 tl ödeme yaptık. Bende 2buçuk yıllık ewliyim. Ewlndkten 6ay sonra korunmayı bıraktım. Ve eşim çok inat etti doktora gitmemk için hiç kendinde problem yok zannediyodu hep maalesef. Artık çok bıktım her ay adet oldum olmicam hamileyim diye diye bıktım inanki neye bekliyrum gdip aşılama yaptırıyım dedimAynı durumdayız çok zor.. Ben de 15 aylık evliyim tek bir kez gebelik oluşmadı, zoruma gidiyor artık. Aşılama öncesi hangi iğneyi kullandın, raporlu muydu? İğneler ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? Bana iğne tedavisi dendi rapor çıkaracakmış doktor. Kararsızım
ben de özel hastaneye gittim zaten. klomen ucuz biliyorum ama o bende işe yaramamıştı. o yüzden iğne fiyatını merak ettimİnanki hiç bi rağor filan çıkartmadım özel hastanede oldum oldum doktora da özel hastaneye gidiyodum. Klomen ve ovitrelle kullandm klomenin fiyatı çok uygun fakat iğne 75 liraydı. Hastaneyede 600 tl ödeme yaptık. Bende 2buçuk yıllık ewliyim. Ewlndkten 6ay sonra korunmayı bıraktım. Ve eşim çok inat etti doktora gitmemk için hiç kendinde problem yok zannediyodu hep maalesef. Artık çok bıktım her ay adet oldum olmicam hamileyim diye diye bıktım inanki neye bekliyrum gdip aşılama yaptırıyım dedim
nanki şmdiki aklım olsa bu kdar beklemezdm gdip ilaç tedavisi olurdm hep. Çünkü iğneden 36saat sonra ilişkiye giriyosun ve 5gün ilişkiye giriyosun en azından aklında yumurta çatladımı çatlamadımı gibi sorular olmuyoAynı durumdayız çok zor.. Ben de 15 aylık evliyim tek bir kez gebelik oluşmadı, zoruma gidiyor artık. Aşılama öncesi hangi iğneyi kullandın, raporlu muydu? İğneler ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? Bana iğne tedavisi dendi rapor çıkaracakmış doktor. Kararsızım
Klomen nasıl işe yaramadı ? Yumurtan mı büyümedi ?ben de özel hastaneye gittim zaten. klomen ucuz biliyorum ama o bende işe yaramamıştı. o yüzden iğne fiyatını merak ettim
İnsllh canım rabbim ugrastırmaz sizi yüzünü güldürür en yakın zamandaEşmde damar genişlemesi war ameliyat oldu tek taraf dzeldi bnde ikinci ameliyatı olma aşılama yaptıralm dedim gttiğim doktorda yapablrz aşılama dedi sperm hareketliliği çok az sadece bşka sorun yok ama tutmadı da işte bi trlü. Sadece bi defa çatlatmadan iğnesi yaptrdım sonuç negatfti tabi bnde çok beklemeyim kendimlede çok oynatmayayım dedim aşılamamı oldum. İlk aşılamam ama bn çok umutluyum sağ tarafımda hep bi baskı war iki gndür de çok uykum geliyo acaba war mıdır
İnşallaahh canım benimmm Rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah bana da tüm isteyenlere de. Brnm adetim 32gündr bir oluyo. Hiç yumurtlama zamanımı ayarlayamıyodum. Adetten iki hafta geçtikten sonra iki günde bir ilişki olsun diyodum yine de tutmuyoduİnsllh canım rabbim ugrastırmaz sizi yüzünü güldürür en yakın zamanda
Bilmezmiyim ovu testi aldım çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün yaptım yine olmuo yine olmuoİnşallaahh canım benimmm Rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah bana da tüm isteyenlere de. Brnm adetim 32gündr bir oluyo. Hiç yumurtlama zamanımı ayarlayamıyodum. Adetten iki hafta geçtikten sonra iki günde bir ilişki olsun diyodum yine de tutmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?