Evet ya bende onu denedim ya dedim ben mi becereksizim yoksa bu kdar aksilk fazla yani. Ni türlü tutturamadm. Bnm üst komşum 13ay ilaç iğne tedavisi görmüş artık kocası yapıyomuş iğneleri 13ayın sonunda hamile kalmış. Kızı kucağında 7aylıkken günü geçmiş bi bakmış hamile. Rabbim nasip ederse ediyo işte . Diyorum Allahım isyana girmek istemiyorum hayrlısıyla nasip etsin bana da isteyenleredeBilmezmiyim ovu testi aldım çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün yaptım yine olmuo yine olmuo
Evet 13 mm den sonra büyümediKlomen nasıl işe yaramadı ? Yumurtan mı büyümedi ?
İşallah vardırrEşmde damar genişlemesi war ameliyat oldu tek taraf dzeldi bnde ikinci ameliyatı olma aşılama yaptıralm dedim gttiğim doktorda yapablrz aşılama dedi sperm hareketliliği çok az sadece bşka sorun yok ama tutmadı da işte bi trlü. Sadece bi defa çatlatmadan iğnesi yaptrdım sonuç negatfti tabi bnde çok beklemeyim kendimlede çok oynatmayayım dedim aşılamamı oldum. İlk aşılamam ama bn çok umutluyum sağ tarafımda hep bi baskı war iki gndür de çok uykum geliyo acaba war mıdır
İnşallAh canım yaaa o kdar çok merak ediyorum kiiiiİşallah vardırr
Doktor ne dedi peki bşka ilaçmı kullncanEvet 13 mm den sonra büyümedi
Evet işte iğne tedavisi dediDoktor ne dedi peki bşka ilaçmı kullncan
Allah yardımcn olsun canım inşallah sonu güzel olur.Evet işte iğne tedavisi dedi
Canım ben bugün regli oldum maalesef bi kaç ay daha denicem olmazsa tüp bebek yaptırcam artık beklemek çok zor bunaldım
Canim benim bat geçti adet oldum yeniden başladım çalışmalara:)
İnşallah bu sefer olurCanim benim bat geçti adet oldum yeniden başladım çalışmalara:)
İnşallah canım ama ben biraz bosverdim çok üstüne dusmuyorum bu sefer baya tirlatmak uzereydim çünküİnşallah bu sefer olur
aynen öyle. bana iğne tedavisi dendi ama canım hiç istemiyor. o stresli sürece girdiğimde yine olumsuz sonuç olursa bu sefer hiç toparlayamam. Allahım hayırlı zamanını bilirİnşallah canım ama ben biraz bosverdim çok üstüne dusmuyorum bu sefer baya tirlatmak uzereydim çünkübaktım sagligimdanda olucam dedim Rabbim sen bilirsin zamanını bende o.zamani bekliyorum sadece :)
Hiç kür denedinmi canım sen ben her ay denicem diyorum bi şekilde yapmıyorum :)aynen öyle. bana iğne tedavisi dendi ama canım hiç istemiyor. o stresli sürece girdiğimde yine olumsuz sonuç olursa bu sefer hiç toparlayamam. Allahım hayırlı zamanını bilir
bal tarçın çörekotu yaptım 6 olan fshım 9 a fırladı. artık kür filan yapmam herhalde. ters tepti bendeHiç kür denedinmi canım sen ben her ay denicem diyorum bi şekilde yapmıyorum :)
Maalesef ben kirmizilari gordum bugun bitti denemelere devam umutlar ocaga kaldi bat 15 ocak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?