Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Bilmezmiyim ovu testi aldım çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün yaptım yine olmuo yine olmuo
Evet ya bende onu denedim ya dedim ben mi becereksizim yoksa bu kdar aksilk fazla yani. Ni türlü tutturamadm. Bnm üst komşum 13ay ilaç iğne tedavisi görmüş artık kocası yapıyomuş iğneleri 13ayın sonunda hamile kalmış. Kızı kucağında 7aylıkken günü geçmiş bi bakmış hamile. Rabbim nasip ederse ediyo işte . Diyorum Allahım isyana girmek istemiyorum hayrlısıyla nasip etsin bana da isteyenlerede

İşallah vardırr

İnşallah canım ama ben biraz bosverdim çok üstüne dusmuyorum bu sefer baya tirlatmak uzereydim çünkü baktım sagligimdanda olucam dedim Rabbim sen bilirsin zamanını bende o.zamani bekliyorum sadece :)
aynen öyle. bana iğne tedavisi dendi ama canım hiç istemiyor. o stresli sürece girdiğimde yine olumsuz sonuç olursa bu sefer hiç toparlayamam. Allahım hayırlı zamanını bilir

aynen öyle. bana iğne tedavisi dendi ama canım hiç istemiyor. o stresli sürece girdiğimde yine olumsuz sonuç olursa bu sefer hiç toparlayamam. Allahım hayırlı zamanını bilir
Hiç kür denedinmi canım sen ben her ay denicem diyorum bi şekilde yapmıyorum :)

Dün bi lekelenme oldu,kahve gibi, hastalanıyom sandım ama,daha hastalanmadım da, pazartesi kan vermiştim negatifdi, pazartesi beklenen adet günüydü, gelmemiş adetten ümit kesilmez diyebilirmiyiz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…