Hiçbir şeyden ümit kesilmez bence. 5 gun geçmiş adetin evde bir test dene ya da tekrar kan ver canim. Gec döllenme olabilir. Günü gününe oluyorsan ve hala adet olmadiysan kan ver en azından hamile degilsen bile dr a muayene olursun. Neden olmadiginin hakkindaDün bi lekelenme oldu,kahve gibi, hastalanıyom sandım ama,daha hastalanmadım da, pazartesi kan vermiştim negatifdi, pazartesi beklenen adet günüydü, gelmemiş adetten ümit kesilmez diyebilirmiyiz yaa
Zaten her zaman günü gününe olmyorum bu ay gittiğimde kontrole pco gibi görünüyor biraz demişti doktorHiçbir şeyden ümit kesilmez bence. 5 gun geçmiş adetin evde bir test dene ya da tekrar kan ver canim. Gec döllenme olabilir. Günü gününe oluyorsan ve hala adet olmadiysan kan ver en azından hamile degilsen bile dr a muayene olursun. Neden olmadiginin hakkinda
olabilir, geç döllenmiştir belki deDün bi lekelenme oldu,kahve gibi, hastalanıyom sandım ama,daha hastalanmadım da, pazartesi kan vermiştim negatifdi, pazartesi beklenen adet günüydü, gelmemiş adetten ümit kesilmez diyebilirmiyiz yaa
test yapmadın mı? nasıl sabrettin öyle :)Bu ayda ben 5 gun geciktim ama umutlu degilim
Umut olmayinca takmicam artik gecen ayda 10 gun geciktim silik cizgiler gordum ama yinede adet oldum dk gittim yok biseytest yapmadın mı? nasıl sabrettin öyle :)
Hamilelik var sende hadi hayırlı olsun. İnşallah test yanılmıyodur. Baya belirgin çıkmış canımAdete 6 gün var. Öğlen test yaptım kan verdim sonuç bekliyorum kızlar. Dua edin hamile olayım.
Bencede var. Sonucun çıktı mı?Ayy çok heyecanliyim yaakan çıksa rahat etcem
Mevsimsel yada stresten o zaman. Ama yine de belli olmaz, test yap derim :)Umut olmayinca takmicam artik gecen ayda 10 gun geciktim silik cizgiler gordum ama yinede adet oldum dk gittim yok bisey
Malesef canim. Kan tupum laboratuarda kaybolmuş eve geldik 2 3 saat sonuc cikmayinca esim hastaneye gitti bulamadilar tüpü. Yarin kadin doguma gtcemBencede var. Sonucun çıktı mı?
yok valla. adet ağrılarım da başlamadı henüz. sen ne durumdasın?Mor_cicek canım seninde günün yaklaşmış hiç belirtin yok mu??
evet şimdi baktım senin bata 13 gün varmış, aslında yumurtlama dönemin yeni yeni bitiyordur daha, değerlendirmeye devam et istersenMor_cicek canım benim daha günüme var zaten pek değerlendiremedim yumurtlama günlerini de bu ay umutlu değilim artık bakalım nasip inş. senin olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?