Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Dün bi lekelenme oldu,kahve gibi, hastalanıyom sandım ama,daha hastalanmadım da, pazartesi kan vermiştim negatifdi, pazartesi beklenen adet günüydü, gelmemiş adetten ümit kesilmez diyebilirmiyiz yaa
Hiçbir şeyden ümit kesilmez bence. 5 gun geçmiş adetin evde bir test dene ya da tekrar kan ver canim. Gec döllenme olabilir. Günü gününe oluyorsan ve hala adet olmadiysan kan ver en azından hamile degilsen bile dr a muayene olursun. Neden olmadiginin hakkinda

Zaten her zaman günü gününe olmyorum bu ay gittiğimde kontrole pco gibi görünüyor biraz demişti doktor ama bi hamilelik geçirmiştim, hamile kalabildiğni biliyoruz demişti

Dün bi lekelenme oldu,kahve gibi, hastalanıyom sandım ama,daha hastalanmadım da, pazartesi kan vermiştim negatifdi, pazartesi beklenen adet günüydü, gelmemiş adetten ümit kesilmez diyebilirmiyiz yaa
olabilir, geç döllenmiştir belki de

selam kızlar, nasılsınız? adetler ne durumda? hadi artık bi kişi de ben hamileyim desin lütfenn

Adete 6 gün var. Öğlen test yaptım kan verdim sonuç bekliyorum kızlar. Dua edin hamile olayım.

Eklentiler

• FB_IMG_1483467467538.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
Ayy çok heyecanliyim yaa kan çıksa rahat etcem

günü gelen arkadaşlar hadi güzel haberler verin bizlere ne kadar sessiz bir topik burası ya birbirimize umut olalım dedik ama sesimiz soluğumuz çıkmıyor

Mor_cicek canım benim daha günüme var zaten pek değerlendiremedim yumurtlama günlerini de bu ay umutlu değilim artık bakalım nasip inş. senin olur bu ay

Mor_cicek canım benim daha günüme var zaten pek değerlendiremedim yumurtlama günlerini de bu ay umutlu değilim artık bakalım nasip inş. senin olur bu ay
evet şimdi baktım senin bata 13 gün varmış, aslında yumurtlama dönemin yeni yeni bitiyordur daha, değerlendirmeye devam et istersen

şehir dışındaydım 3 gün oluyor geleli tek bir günü değerlendirebildim hesaplamalarıma göre bugün 15. günüm sanırım yumurtlama zamanım geçti hiç ağrım falanda olmadı bu ay ondan ümidim yok ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…