Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

ben de bugun yarin regl olacağım. bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o yüzden gecikir mi bilemiyorum. .keske guzel haber verebilsem ama hic umudum yok nedense.3 gun once evdeki testi dayanamayip yapmistim negatifti.beklemedeyim kızlar.

senin bugünmuş günün bi kaç gün daha bekle güzel haberler verirsin inş.

Bende de normalde 3 gün kala karın ağrısı olur. Şimdi yok. Neden bilmem. Kızlar, aranızda amh testi yaptıran var mı?

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

canım 2 gün gecikmişsin ben olsam durmam hemen gider kan veririm geç döllendiyse idrarda çıkmaz zaten hamilelik belirtilerinde varsa kan ver bence
ayy umutlanmak istemiyorum ama simdi yine idrar testi yaptim negatif. antibiyotik geciktirmistir diye dusunuyorum.olsa cikardi idrarda

Ben de bu ay gecikcem gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…