- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
ben de bugun yarin regl olacağım. bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o yüzden gecikir mi bilemiyorum. .keske guzel haber verebilsem ama hic umudum yok nedense.3 gun once evdeki testi dayanamayip yapmistim negatifti.beklemedeyim kızlar.
insallah canimmsenin bugünmuş günün bi kaç gün daha bekle güzel haberler verirsin inş.
evet idrar testi yaptim dun negatif çıktı. ve hala olmadim acayip mide bulantim var suan.İdrar testin de mi negatif
Bende de normalde 3 gün kala karın ağrısı olur. Şimdi yok. Neden bilmem. Kızlar, aranızda amh testi yaptıran var mı?
evet idrar testi yaptim dun negatif çıktı. ve hala olmadim acayip mide bulantim var suan.
ayy umutlanmak istemiyorumcanım 2 gün gecikmişsin ben olsam durmam hemen gider kan veririm geç döllendiyse idrarda çıkmaz zaten hamilelik belirtilerinde varsa kan ver bence
umarım hamileyizdir :) gerçi benim zor artık negatif çıktı ama...Ben de bu ay gecikcem gibi hissediyorum
Geç döllendiyse.. Akıntın var mı? Benim çok fazla..umarım hamileyizdir :) gerçi benim zor artık negatif çıktı ama...
benim de cok fazlaydi dunden beri azaldı. gec dollenme nasıl olacak ki son zamanlarda çalışma olmadi bizim benim dis sorunum çıktı :)Geç döllendiyse.. Akıntın var mı? Benim çok fazla..
O zaman inşallah önümüzdeki aya diyelimbenim de cok fazlaydi dunden beri azaldı. gec dollenme nasıl olacak ki son zamanlarda çalışma olmadi bizim benim dis sorunum çıktı :)
Dün ya da bugün yaptırdın mı kan testi??Malesef canim. Kan tupum laboratuarda kaybolmuş eve geldik 2 3 saat sonuc cikmayinca esim hastaneye gitti bulamadilar tüpü. Yarin kadin doguma gtcem
Günün geçmişti değil mi?ben kan testi yaptırdım sabah sonuc 0.09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?