Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Anladım canım yumurtlamadan 14 sonra adet oluyorsun diyorlar ya benimde bat bugün ondan sordum ..buna göre senin 4 gün önce bat olması gerekiyor demekki 14 günden fazla olabiliyor
Evet hep 14 gün olmuyor değişebiliyor

ben hala regl olamadım. pembe kahverengi arasi akıntı geldi cok az. onun dışında bir sey yok..kan vermemis olsam kesin hamileyim dicem ama..

Merhaba kızlar
Gecen ay psikolojik olarak kendimi etkiledim saniyorum bat 1 hafta kala sol kasigim batiyor ve sanci yapiyor diye Dr a gittim 3 gun öncesinde hafif pembe akintim geldi ben yerleşme kanamasi sandım istahim açıldı hamileyim sandım. En son 8 aralıkta olmuştum beklediğim tarih 5 ocakti ama ne göreyim Dr acaba hamilemiyim diye gittiğim gün Dr yumurtlama olmuş ancak adet kanaması gibi kanama başlamış dedi aynı gün Dr dan geldim adet kanamam başladı. Şimdi bat 24 ocak olarak tahmin ediyorum. Ovulasyon testi de kullanmaya başladım bakalım ne olacak.

İnşallah ikimizde hamile oluruz bu ay o zaman :)ben ovulasyon sipariş ettim iki güne gelir herhalde.hemen yumurta takibi yap cam :)
İnşallah cnm. Ben 4 ay önce düşük yaptım. O yüzden her ay psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ama sonuç hüsran. Ben miratech ovulasyon testi kullaniyorum diğerlerinden de denedim ama net çizgileri miratech daha iyi gösteriyor diye düşünüyorum. Bakalım bu işler nasip işi. Allahım nasip ettiyse insallah bu ay seviniriz.

Benimde geçen ay da kimyasal gebelik oldu.umudum bu ay ınşallah Allahın izniyle olur.ben loboquik kullanmistim o ay hamile kaldım ama kimyasal oldu.yine aynisindan sipariş verdim.hayırlısı artık bakalım bu ay ikimizinde olcakmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…