- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
evet 2 gun gecmisti..bikac gun bekleyeyim de gelmezse doktora artıkGünün geçmişti değil mi?
Ben tam gününde oldum
Ben de olmadım,geçen ay da böle olmuştu,bugün 43. Gün hala olmadım,doktor pko var gibi dedi geçen ay bakalım,kısmethadi yaa..ben hala olamadım ya şaka gibi..
baya olmus senin de..bende pko yoktu ama belki kist olusmus olabilir..uc dort gun daha olmazsam gideceğim doktoraBen de olmadım,geçen ay da böle olmuştu,bugün 43. Gün hala olmadım,doktor pko var gibi dedi geçen ay bakalım,kısmet
Canım senin yumurtlama günün ne zamandıBen tam gününde oldum
Aralığın 22 si gibiCanım senin yumurtlama günün ne zamandı
Anladım canım yumurtlamadan 14 sonra adet oluyorsun diyorlar ya benimde bat bugün ondan sordum ..buna göre senin 4 gün önce bat olması gerekiyor demekki 14 günden fazla olabiliyorAralığın 22 si gibi
Evet hep 14 gün olmuyor değişebiliyorAnladım canım yumurtlamadan 14 sonra adet oluyorsun diyorlar ya benimde bat bugün ondan sordum ..buna göre senin 4 gün önce bat olması gerekiyor demekki 14 günden fazla olabiliyor
son ilişkin ne zaman olmuştuben hala regl olamadım. pembe kahverengi arasi akıntı geldi cok az. onun dışında bir sey yok..kan vermemis olsam kesin hamileyim dicem ama..
evet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :)
Chmstry 26 aralık
@Pinarkemal75 27 aralık
@Onyedikasim 30 aralık
@Ksmdaskbskdr 1 ocak
just__married 4 ocak
@crescent2425 5 ocak
@Nurumcan94 8 ocak
Mor_cicek 8 ocak
@eflen 9 ocak
@Gmzkry 15 ocak
@cana can 17 ocak
O zaman birlikte bekliyoruzMor_cicek 29ocak benimde :)
İnşallah ikimizde hamile oluruz bu ay o zaman :)ben ovulasyon sipariş ettim iki güne gelir herhalde.hemen yumurta takibi yap cam :)O zaman birlikte bekliyoruz
İnşallah cnm. Ben 4 ay önce düşük yaptım. O yüzden her ay psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ama sonuç hüsran. Ben miratech ovulasyon testi kullaniyorum diğerlerinden de denedim ama net çizgileri miratech daha iyi gösteriyor diye düşünüyorum. Bakalım bu işler nasip işi. Allahım nasip ettiyse insallah bu ay seviniriz.İnşallah ikimizde hamile oluruz bu ay o zaman :)ben ovulasyon sipariş ettim iki güne gelir herhalde.hemen yumurta takibi yap cam :)
İnşallah cnm. İyi haberler bekliyoruzKızlar benim bat yarın inş kırmızıları görmem :)
İnşallah cnm. İyi haberler bekliyoruz
Benimde geçen ay da kimyasal gebelik oldu.umudum bu ay ınşallah Allahın izniyle olur.ben loboquik kullanmistim o ay hamile kaldım ama kimyasal oldu.yine aynisindan sipariş verdim.hayırlısı artık bakalım bu ay ikimizinde olcakmi :)İnşallah cnm. Ben 4 ay önce düşük yaptım. O yüzden her ay psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ama sonuç hüsran. Ben miratech ovulasyon testi kullaniyorum diğerlerinden de denedim ama net çizgileri miratech daha iyi gösteriyor diye düşünüyorum. Bakalım bu işler nasip işi. Allahım nasip ettiyse insallah bu ay seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?