Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Ben şimdi test yaptım,hayalet çizgi bilem yok galiba ama ben delirdiğim için gözüm heryerde çizgi görüyo da olabilir ,gören barmı hayalet ??

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    30 KB · Görüntüleme: 47
Ben şimdi test yaptım,hayalet çizgi bilem yok galiba ama ben delirdiğim için gözüm heryerde çizgi görüyo da olabilir ,gören barmı hayalet ??
Yoksa yoktur varsa vardır aslında bukadar basit,net.ama insan kabullenmek istemiyor artık heralde...

canım ben göremedim ama görebilen olursa yazacaktır. inşallah mutlu haberler alırsın. adet günün geçti mi?
47. Gün bugün:) doktor pko gibi görünüyor demişti geçen ay,pkoda da böyle gecikiyormuş,olmadık zamanda yumurtlanıp,döllenme olabiliyomuş,zaten adet gecikti diye sıkıntı top noktada çok sağol canım cevabın için

benim de gecikmişti bu ay sonunda bugün geldi,geç döllenme olmuştur diye umutlanmıştım ah ah

Ben de göremedim, söktürücü kullansan iyi olur aslında. 47.gün az değil

Bu arada batları geçen ama haber vermeyen arkadaşları siliyorum, regl de olsanız yazın lütfen

Benim iki gun kaldı bugün idrar testi yaptım negatif sizce umut var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…