- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
3 ocakta. 4 ocak beklenen adet tarihimson ilişkin ne zaman olmuştu
O zaman geç döllenme de olabilir. Bizim komşunun gününü 15 gün geçtiği zaman çıktı, hem de kanda. O zamana kadar ne kanda ne idrarda çıkmamıştı3 ocakta. 4 ocak beklenen adet tarihim
hadi insallah benim de oyle olsun :)O zaman geç döllenme de olabilir. Bizim komşunun gününü 15 gün geçtiği zaman çıktı, hem de kanda. O zamana kadar ne kanda ne idrarda çıkmamıştı
Ben de 11 ocak, bekliyorum yarını bakalım neler olacakMor_cicek 29ocak benimde :)
Yoksa yoktur varsa vardır aslında bukadar basit,net.ama insan kabullenmek istemiyor artık heralde...Ben şimdi test yaptım,hayalet çizgi bilem yok galiba ama ben delirdiğim için gözüm heryerde çizgi görüyo da olabilir ,gören barmı hayalet ??
canım ben göremedim ama görebilen olursa yazacaktır. inşallah mutlu haberler alırsın. adet günün geçti mi?Yoksa yoktur varsa vardır aslında bukadar basit,net.ama insan kabullenmek istemiyor artık heralde...
47. Gün bugün:) doktor pko gibi görünüyor demişti geçen ay,pkoda da böyle gecikiyormuş,olmadık zamanda yumurtlanıp,döllenme olabiliyomuş,zaten adet gecikti diye sıkıntı top noktadacanım ben göremedim ama görebilen olursa yazacaktır. inşallah mutlu haberler alırsın. adet günün geçti mi?
47. Gün bugün:) doktor pko gibi görünüyor demişti geçen ay,pkoda da böyle gecikiyormuş,olmadık zamanda yumurtlanıp,döllenme olabiliyomuş,zaten adet gecikti diye sıkıntı top noktadaçok sağol canım cevabın için
Ben de göremedim, söktürücü kullansan iyi olur aslında. 47.gün az değilBen şimdi test yaptım,hayalet çizgi bilem yok galiba ama ben delirdiğim için gözüm heryerde çizgi görüyo da olabilir ,gören barmı hayalet ??
Ben dündü, olmadım rgl henüz beklemedeyimBu arada batları geçen ama haber vermeyen arkadaşları siliyorum, regl de olsanız yazın lütfen
Benim iki gun kaldı bugün idrar testi yaptım negatif sizce umut var mı
Öyle ama beklemek zorBen de idrarlarda hep negatif görüyorum ama, adetin geçmesini bekleyip kan testi sanırım en iyisi
Geçti mi sizin bat tarihiÖyle ama beklemek zorhemde cook hayırlısı olsun inşallah
Evet malesef, her gün daha zor beklemek doğruÖyle ama beklemek zorhemde cook hayırlısı olsun inşallah
Geçti dündü ama birkaç gün bekleyeceğim.Geçti mi sizin bat tarihi
Anladım. Canım inşallah güzel haberler alırızGeçti dündü ama birkaç gün bekleyeceğim.
İdrar testi negatif zaten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?