Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

İlk hamileligimde adet günümde yaptığım test ile öğrendim. Hamileligimi öğrendiğim ayağım kirikti ve alçıda ydi saniyorum girdiğim röntgen lerden etkilendi 5. Haftada düşük yaptım hamile olduğumu bilseydim girermiydim röntgene hiç. 4 ay oldu düşük yapalı geçen ay 27 aralık ti reglim. Bu ay 24-25 ocak olarak bekliyorum. Düzenli olarak haftada 3 kez birlikte oluyoruz. Aslında ovulasyon testinin flan çok işe yaradığını düşünmüyorum ama yapıyorum allah herkese tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Herşey allahtan. Regl olduğum gün Dr a gitmiştim solda yumurtlama olmuş yolunuz açık olsun dedi o gün regl oldum. Şimdi durum ne bilmiyorum sabırla batı bekliyorum.

Ama bir de şey diyorlar ya, idrar testini sabah ilk idrarla diye. Öyle de denemelisin bence
Aynen bakalım evde vardı diye içimden bakmak geldi işten gelince baktım :)adet gunum gelsin adet olmazsam tabi inşallah o zaman öyle bakarım :)

Ya arkadaşlar çok silik çizgi görüyorum yoksa hayal mi :/sizde görüyor musunuz
2. Çizgi hafif görünüyor. Çok yeni gebelik olabilir. Ancak dediğin gibi bat geçsin öyle kan testi yaptir bencede. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın..hayırlı olsun.

2. Çizgi hafif görünüyor. Çok yeni gebelik olabilir. Ancak dediğin gibi bat geçsin öyle kan testi yaptir bencede. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın..hayırlı olsun.
Amin inşallah hayırlısı olsun yaaa inanamıyorum adetimin geçmesi en doğru sonuç bence bakalım beklicem

Arkadaşlar şimdi dün yaptığım teste baktım hafif çizgi duruyor ama biraz dağılmış da niye acaba ya :/

Eklentiler

• 20170113_074107-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Hımm yani sence hamilemiyim:)denicem insallah
Unutlandirmak istemem belki de yoktur canim ama telefonun renklerini ters cevirince bole seyler daha net anlasiliyor. Sanki hayalet bir cizgi var gibi ilk yolladiginda. Tabi siteye yuklerken.kalite de bozuluyor fotolarda. En netini sen ciplak gozle gorebilirsin. Baktigin teste sonra bidaha bakma hele ertesi gun falan. Yaniltici oluyor şahit oluyoruz forumda. Allah gönlüne gore versin insaallah vardir.

Doğru bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…