Evet malesef, her gün daha zor beklemek doğru
İnşallah hepimiz alalım çok güzel bir duygu olsa gerek benceAnladım. Canım inşallah güzel haberler alırız
aa var sanki çok silik de olsa :))Ya arkadaşlar çok silik çizgi görüyorum yoksa hayal mi :/sizde görüyor musunuz
Ya gördün mu gerçekten bende göz yanilmasimi anlamadım ama resimde belli olmuyor elimde daha çok belli yaaa çok merak ediyorum :)aa var sanki çok silik de olsa :))
Kan testi denemek lazım ona göre netleşir had yaptırın :))Ya gördün mu gerçekten bende göz yanilmasimi anlamadım ama resimde belli olmuyor elimde daha çok belli yaaa çok merak ediyorum :)
Adetimin geçmesini Beklicem Rabbim inşallah hayırlısını verir hepimize canım ama umutlandim bakalımKan testi denemek lazım ona göre netleşir had yaptırın :))
Ama bir de şey diyorlar ya, idrar testini sabah ilk idrarla diye. Öyle de denemelisin benceAdetimin geçmesini Beklicem Rabbim inşallah hayırlısını verir hepimize canım ama umutlandim bakalım
Aynen bakalım evde vardı diye içimden bakmak geldi işten gelince baktım :)adet gunum gelsin adet olmazsam tabi inşallah o zaman öyle bakarım :)Ama bir de şey diyorlar ya, idrar testini sabah ilk idrarla diye. Öyle de denemelisin bence
2. Çizgi hafif görünüyor. Çok yeni gebelik olabilir. Ancak dediğin gibi bat geçsin öyle kan testi yaptir bencede. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın..hayırlı olsun.Ya arkadaşlar çok silik çizgi görüyorum yoksa hayal mi :/sizde görüyor musunuz
Amin inşallah hayırlısı olsun yaaa inanamıyorum adetimin geçmesi en doğru sonuç bence bakalım beklicem2. Çizgi hafif görünüyor. Çok yeni gebelik olabilir. Ancak dediğin gibi bat geçsin öyle kan testi yaptir bencede. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın..hayırlı olsun.
gebelik var bence :) hadi hayirli olsun. ins sağlıklı devam ederArkadaşlar şimdi dün yaptığım teste baktım hafif çizgi duruyor ama biraz dağılmış da niye acaba ya :/
Ya bilemiyorum ki niye dağılmış böyle peki :)gebelik var bence :) hadi hayirli olsun. ins sağlıklı devam eder
Hımm yani sence hamilemiyim:)denicem insallahTestin üstünden vakit geçince oluyor oyle canm. Bence yeniden dene ilk idrarla.
Unutlandirmak istemem belki de yoktur canim ama telefonun renklerini ters cevirince bole seyler daha net anlasiliyor. Sanki hayalet bir cizgi var gibi ilk yolladiginda. Tabi siteye yuklerken.kalite de bozuluyor fotolarda. En netini sen ciplak gozle gorebilirsin. Baktigin teste sonra bidaha bakma hele ertesi gun falan. Yaniltici oluyor şahit oluyoruz forumda. Allah gönlüne gore versin insaallah vardir.Hımm yani sence hamilemiyim:)denicem insallah
Doğru bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallahUnutlandirmak istemem belki de yoktur canim ama telefonun renklerini ters cevirince bole seyler daha net anlasiliyor. Sanki hayalet bir cizgi var gibi ilk yolladiginda. Tabi siteye yuklerken.kalite de bozuluyor fotolarda. En netini sen ciplak gozle gorebilirsin. Baktigin teste sonra bidaha bakma hele ertesi gun falan. Yaniltici oluyor şahit oluyoruz forumda. Allah gönlüne gore versin insaallah vardir.
bana da var gbi geliyor. kan versen ?Doğru bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?