Biraz geçsin öyle kan veririm canım korkuyorum çünkü :/bana da var gbi geliyor. kan versen ?
beklenen adete kaç gün var canım ?Biraz geçsin öyle kan veririm canım korkuyorum çünkü :/
Valla adetlerim çok duzenliydi iki aydır düzen kalmadı o yüzden tam bilmiyorum :/beklenen adete kaç gün var canım ?
ilaç falan mı kullandın canım iğne ve ya ?Valla adetlerim çok duzenliydi iki aydır düzen kalmadı o yüzden tam bilmiyorum :/
Yok hayır sürekli kullandığım troid ilacı ve folik asit o kadarilaç falan mı kullandın canım iğne ve ya ?
Hayırlısı olsun canım.üzülme ne kadar süredir bebiş istiyorsunuzBen de bat tarihi geldi..
Malesef kırmızılar geldiler(
1 sene oldu bizim, Dr gideceğim Pazartesi inşHayırlısı olsun canım.üzülme ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz
Hımmm anladım cnm git bencede inşallah güzel şeyler olur hepimiz icin1 sene oldu bizim, Dr gideceğim Pazartesi inş
doktora gittin mi canım? ben de perşembe gideceğim nasipse1 sene oldu bizim, Dr gideceğim Pazartesi inş
doktora gittin mi canım? ben de perşembe gideceğim nasipse
Bu Arada hormon testlerinde prolaktin yüksek çıktı bende belki de sebep budurDoktorumun sezaryen doğumu çıkmış Perşembe randevu Benim de, bakalım ben diyecek doktorlar?
Aynen merakla bekliyorumDoktorumun sezaryen doğumu çıkmış Perşembe randevu Benim de, bakalım ben diyecek doktorlar?
Prolaktin yüksekliği sebep olabilir evet. Perşembe adetin kaçıncı gününde olacaksınBu Arada hormon testlerinde prolaktin yüksek çıktı bende belki de sebep budur
Regl geçti mi senn?Aynen merakla bekliyorum
Bitecek gibi Perşembe'ye ya adet, napacağız bilmem. Zaten ilaç verirse tahlillere göre bakalımProlaktin yüksekliği sebep olabilir evet. Perşembe adetin kaçıncı gününde olacaksın
Ben oldum bu ay adetimi. Bugün 10.gündü. Perşembe 12.günüm. Doktor gelişen yumurta var mı söyler diye böyle yumurtlama dönemine ayarladımRegl geçti mi senn?
Yumurtlama takibi isteyeceğim ben de Evt bu sefer. Biraz doktor kontrolünd olsun, yine giderim sanırım yumurtlamada, ama ilk bir muayene olayım, nasip.Ben oldum bu ay adetimi. Bugün 10.gündü. Perşembe 12.günüm. Doktor gelişen yumurta var mı söyler diye böyle yumurtlama dönemine ayarladım
Şimdi sana tahlil yapar muhtemelen. Birkaç güne de takibe başlarYumurtlama takibi isteyeceğim ben de Evt bu sefer. Biraz doktor kontrolünd olsun, yine giderim sanırım yumurtlamada, ama ilk bir muayene olayım, nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?