Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

kızlar merhabalar bat tarihim dündü, dünde yazmıştım zaten son adet tarihimde 21 aralık bugün sabah idrarıyla test yaptım yine negatif çıktı.
tahmini ocak 2-3 de yumurtlama olmuştur pek değerlendiremedim aslında o haftayı ama 1 kere de bile tutar nasibimde varsa adet sancım da başlamadı henüz dün sol kasığımda batma oluyordu hep, bugün hiç bişey hissetmiyorum..
şimdi sizlere sormak istiyorum ocak 3 de yumurtlama olmuş olsa bugün yaptığım teste çıkması gerekirdi değil mi hamile olsam umudumu kaybettim iyice
nette hep yumurtlamadan 14 gün sonra hamilelik testle öğrenilebilir diye okuyorum ama kafam karıştı

Malesef yine düştü yine kimyasal gebelikmorelim.çok bozuk ama hakkimda hayırlısını rabbim bilir...

Ben de hastaneden dönüyorum. Başka bir hastanenin infertilite bölümüne gitmemi söyledi doktor

Ben de hastaneden dönüyorum. Başka bir hastanenin infertilite bölümüne gitmemi söyledi doktor
O nedir canım? Nedir ne dedi dr.
Ben polikistik olabilir dedi, rahim filmi istedi.
Bir de prolaktin sebebiyle Tiroid baktırmalı istedi. Bilmiyorum bakalım

O nedir canım? Nedir ne dedi dr.
Ben polikistik olabilir dedi, rahim filmi istedi.
Bir de prolaktin sebebiyle Tiroid baktırmalı istedi. Bilmiyorum bakalım
Kısırlık tedavisi görücem sanırım. Devlet hastanesine gitmiştim, özele yönlendirdi. İzmir Buca tınaztepe hastanesine. Tahlillerim olunca bişeye bakmadı bende. Hsg de çektirmiştim zaten. Hepsini al oraya git dedi

Hayırlısı. Tıp ilerledi bence Ve tabi Allah'tan hiç bir zaman Ümit kesilmez..

batı geçen kızlar neredesiniz?? hiç yazmıyorsunuz

Hadi hayırlısı bakalım. Neler olacak.
Test yaptınız mı??belirltielr falan var mu
Yapmadım. Günüm geçmeden test yapmıyorum. Bu ay doktora gittim progesterona da baktırdım yumurtlama olmuş. Bakalım bekliyoruz. Sonuç olumsuz olursa adetin 5.günü klomen başlayacağım

Yapmadım. Günüm geçmeden test yapmıyorum. Bu ay doktora gittim progesterona da baktırdım yumurtlama olmuş. Bakalım bekliyoruz. Sonuç olumsuz olursa adetin 5.günü klomen başlayacağım
Galiba benim dr da onu yapacak adet dönemi gel dedi. Yumurtlama takibi yaptırmadım henüz. Birdahaki ay galiba o da. Hayırlısı olsun inşallah

Galiba benim dr da onu yapacak adet dönemi gel dedi. Yumurtlama takibi yaptırmadım henüz. Birdahaki ay galiba o da. Hayırlısı olsun inşallah
Onu yapacak dediğin progesteron mu? Ama o adet döneminde yapılmıyor 21.gün yapılıyor

ben regli oldum bu ay umudum yoktu zaten doktora gittim genetik test yaptırıcam , kan verdim muayene oldum. muayene olduğum gün yumurtan var dedi 15.5 mm iki gün sonra çağırdı büyümüş olsa çatlatma iğnesi yapıcaktı ama büyümemiş malesef .. bakalım genetik testi yaptırdıktan sonra yaza kadar beklicem olmadı ilk aşılama yaparız dedi olmazsa yine eylül yada ekim aylarında tüp bebek düşünüyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun kızlar güzel haberlerle gelirsiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…