Senin tahliller oldu mu? Nasıl sonuçlarŞimdi sana tahlil yapar muhtemelen. Birkaç güne de takibe başlar
ekimde yaptırmıştım ben. normal çıkmıştı. tedavi olmadım ama beklemek istedim biraz daha. şimdi yeniden tahlil yapmaz herhaldeSenin tahliller oldu mu? Nasıl sonuçlar
Ne kadarlik evlisin kiBen de hastaneden dönüyorum. Başka bir hastanenin infertilite bölümüne gitmemi söyledi doktor
O nedir canım? Nedir ne dedi dr.Ben de hastaneden dönüyorum. Başka bir hastanenin infertilite bölümüne gitmemi söyledi doktor
16 ayNe kadarlik evlisin ki
Kısırlık tedavisi görücem sanırım. Devlet hastanesine gitmiştim, özele yönlendirdi. İzmir Buca tınaztepe hastanesine. Tahlillerim olunca bişeye bakmadı bende. Hsg de çektirmiştim zaten. Hepsini al oraya git dediO nedir canım? Nedir ne dedi dr.
Ben polikistik olabilir dedi, rahim filmi istedi.
Bir de prolaktin sebebiyle Tiroid baktırmalı istedi. Bilmiyorum bakalım
Hayırlısı. Tıp ilerledi bence Ve tabi Allah'tan hiç bir zaman Ümit kesilmez..Kısırlık tedavisi görücem sanırım. Devlet hastanesine gitmiştim, özele yönlendirdi. İzmir Buca tınaztepe hastanesine. Tahlillerim olunca bişeye bakmadı bende. Hsg de çektirmiştim zaten. Hepsini al oraya git dedi
Aynen. Hiçbir sorun çıkmıyor. Herhalde aşılama diyecek o doktor da. Bakalım kısmetHayırlısı. Tıp ilerledi bence Ve tabi Allah'tan hiç bir zaman Ümit kesilmez..
öyle de çok duyuyorum ben, aşılama da bir çözüm sonuçta Kısmet tabi kiAynen. Hiçbir sorun çıkmıyor. Herhalde aşılama diyecek o doktor da. Bakalım kısmet
Selam.batı geçen kızlar neredesiniz?? hiç yazmıyorsunuz
Ocak olan arkadaşlar var onların geçmiş ama sesleri çıkmıyor. Benim de 3 gün kaldıSelam.
Kimin geçti nasıl durumlar??
Benim daha baya var.
Hadi hayırlısı bakalım. Neler olacak.Ocak olan arkadaşlar var onların geçmiş ama sesleri çıkmıyor. Benim de 3 gün kaldı
Yapmadım. Günüm geçmeden test yapmıyorum. Bu ay doktora gittim progesterona da baktırdım yumurtlama olmuş. Bakalım bekliyoruz. Sonuç olumsuz olursa adetin 5.günü klomen başlayacağımHadi hayırlısı bakalım. Neler olacak.
Test yaptınız mı??belirltielr falan var mu
Galiba benim dr da onu yapacak adet dönemi gel dedi. Yumurtlama takibi yaptırmadım henüz. Birdahaki ay galiba o da. Hayırlısı olsun inşallahYapmadım. Günüm geçmeden test yapmıyorum. Bu ay doktora gittim progesterona da baktırdım yumurtlama olmuş. Bakalım bekliyoruz. Sonuç olumsuz olursa adetin 5.günü klomen başlayacağım
Onu yapacak dediğin progesteron mu? Ama o adet döneminde yapılmıyor 21.gün yapılıyorGaliba benim dr da onu yapacak adet dönemi gel dedi. Yumurtlama takibi yaptırmadım henüz. Birdahaki ay galiba o da. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?