- Konu Sahibi can_yoldas1
-
Kızlar merhaba.Eşiniz,sevgiliniz,yakınınız.kardeşiniz,abınız kasımda gitcekler varsa toplaşalım kaynaşalım :) benim yarim gidiyorbozdurdu tecilini bugun hayırlısı olsun ınş.
Öbür tarafada yazdım ama burayada yazayım :)
Hayırlısı ile gidip gelir inşallah zaman geçiyor bir bakmışsın aylar doluveriyor sadece bize düşen sabretmek.
Nereye gideceği belli olmamıştı değilmi
amin canım inş hepimiz için..evet sabretmem lazım napıyım çarem yok..evet daha belli olmadı tecilini bozdurunca mı belli oluyor bilgim yok bu konularda yeniyim
Sülüsünü aldıysa orda yazıyor canım.
Umarım kendi için hayırlı bir yere düşer.
Daha yeniymişsiniz ilişkinin başında atlatmanız çok güzel olmuş daha sonradan sıkıntı oluyor.
İlk zamanlar zorluyor ama sonraları kabulleniyor insan.
Daha mesaj atmadı canım bekliyorum burda heycanla..dua ediyorum devamlıhaklısın canım bizim için daha iyi olcak eminim daha iyi oturcak hersey...inş canım hayırlısı herseyin..senin erkek arkadasın gitti sanırım.kaç gün kaldı teskereye :)
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama inş sana yakın bir şehre düşerde sık sık görüşebilirsiniz.
Gitti canım biz 4 ayımızı erittik şükür kaldı geriye 331 gün
amin canım inş amin cümlemize...maşallah allah tez zamanda gelmesini sağlar..allah bir ömür boyu mutluluk versin inş :))az kalmış bakalım bende saycam sizin gibi inş :)
İnş canım teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım hepimiz bir ömür mutlu oluruz.
Yeri belli olunca yaz oluru
Merhaba canım
Konuşmuştuk hatırlıyorsan
Açmışsın bakıyorum da topic.. Hadi bakalım toplanır yakında yarenler buraya, bizlerde ziyarete geliriz :93:
Kasım da gideceği kesin mi canım, umarım gider, sonra ki devrelere kalmaz, bu stresten kurtulursunuz diğer topicte de yazmıştım hatta ...
Herşey gönlünce olsun, sağlıcakla gitsin gelsin sevdiceğinNereye düşer falan sıkıntı yapma kendine, hayırlısını iste her zaman ..
Bizler öyle yaptık canım benim .. Ne çıkarsa bahtımıza dedik, şimdi herşey oturdu gün sayıyoruz .. Baksana benim tertipte uğramış yazmış sana güzel güzel
Hadi bakalım şimdiden Allah kavuştursun
selam evet canım hatırlamaz mıyım :) evet acmak zorunda kaldım kasımda gitceği dün belli oldu tamamen...toplanırız tabi sizde gelin ziyarete sıkıntılarımız gider hiç olmzsa :)) destek oluruz birbirimixe :))) amin inş canım tüm askerlrimiz gitsin gelsin hayırlısıyla..evet hayırlısı inş kısmet:)) bende safak saycam inş göz kapayıp açılana kadar gecer diyorum :)) hayırlısı Allah tan inş..toplasalım valla insan kendine geliyor hiç olmazsa karsıdan herkes diyor bişey olmaz gelir diye başına gelmedikten sonra anlamaz kimse :=))
amin canım inş amin cümlemizi Allah kavustursun.Allah razı olsun hersey için :)
amin canım inş hepimiz için..evet sabretmem lazım napıyım çarem yok..evet daha belli olmadı tecilini bozdurunca mı belli oluyor bilgim yok bu konularda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?