Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

can_yoldas1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
121
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba.Eşiniz,sevgiliniz,yakınınız.kardeşiniz,abınız kasımda gitcekler varsa toplaşalım kaynaşalım :) benim yarim gidiyor bozdurdu tecilini bugun hayırlısı olsun ınş.

Kızlar merhaba.Eşiniz,sevgiliniz,yakınınız.kardeşiniz,abınız kasımda gitcekler varsa toplaşalım kaynaşalım :) benim yarim gidiyor bozdurdu tecilini bugun hayırlısı olsun ınş.

Öbür tarafada yazdım ama burayada yazayım :)

Hayırlısı ile gidip gelir inşallah zaman geçiyor bir bakmışsın aylar doluveriyor sadece bize düşen sabretmek.

Nereye gideceği belli olmamıştı değilmi

amin canım inş hepimiz için..evet sabretmem lazım napıyım çarem yok..evet daha belli olmadı tecilini bozdurunca mı belli oluyor bilgim yok bu konularda yeniyim

amin canım inş hepimiz için..evet sabretmem lazım napıyım çarem yok..evet daha belli olmadı tecilini bozdurunca mı belli oluyor bilgim yok bu konularda yeniyim

Sülüsünü aldıysa orda yazıyor canım.

Umarım kendi için hayırlı bir yere düşer.

Daha yeniymişsiniz ilişkinin başında atlatmanız çok güzel olmuş daha sonradan sıkıntı oluyor.

İlk zamanlar zorluyor ama sonraları kabulleniyor insan.

Daha mesaj atmadı canım bekliyorum burda heycanla..dua ediyorum devamlı haklısın canım bizim için daha iyi olcak eminim daha iyi oturcak hersey...inş canım hayırlısı herseyin..senin erkek arkadasın gitti sanırım.kaç gün kaldı teskereye :)

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama inş sana yakın bir şehre düşerde sık sık görüşebilirsiniz.

Gitti canım biz 4 ayımızı erittik şükür kaldı geriye 331 gün

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama inş sana yakın bir şehre düşerde sık sık görüşebilirsiniz.

Gitti canım biz 4 ayımızı erittik şükür kaldı geriye 331 gün

amin canım inş amin cümlemize...maşallah allah tez zamanda gelmesini sağlar..allah bir ömür boyu mutluluk versin inş :))az kalmış bakalım bende saycam sizin gibi inş :)

amin canım inş amin cümlemize...maşallah allah tez zamanda gelmesini sağlar..allah bir ömür boyu mutluluk versin inş :))az kalmış bakalım bende saycam sizin gibi inş :)

İnş canım teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım hepimiz bir ömür mutlu oluruz.

Yeri belli olunca yaz oluru

Merhaba canım

Konuşmuştuk hatırlıyorsan

Açmışsın bakıyorum da topic .. Hadi bakalım toplanır yakında yarenler buraya, bizlerde ziyarete geliriz :93:
Kasım da gideceği kesin mi canım, umarım gider, sonra ki devrelere kalmaz, bu stresten kurtulursunuz diğer topicte de yazmıştım hatta ...
Herşey gönlünce olsun, sağlıcakla gitsin gelsin sevdiceğin Nereye düşer falan sıkıntı yapma kendine, hayırlısını iste her zaman ..
Bizler öyle yaptık canım benim .. Ne çıkarsa bahtımıza dedik, şimdi herşey oturdu gün sayıyoruz .. Baksana benim tertipte uğramış yazmış sana güzel güzel

Hadi bakalım şimdiden Allah kavuştursun

selam evet canım hatırlamaz mıyım :) evet acmak zorunda kaldım kasımda gitceği dün belli oldu tamamen...toplanırız tabi sizde gelin ziyarete sıkıntılarımız gider hiç olmzsa :)) destek oluruz birbirimixe :))) amin inş canım tüm askerlrimiz gitsin gelsin hayırlısıyla..evet hayırlısı inş kısmet:)) bende safak saycam inş göz kapayıp açılana kadar gecer diyorum :)) hayırlısı Allah tan inş..toplasalım valla insan kendine geliyor hiç olmazsa karsıdan herkes diyor bişey olmaz gelir diye başına gelmedikten sonra anlamaz kimse :=))

amin canım inş amin cümlemizi Allah kavustursun.Allah razı olsun hersey için :)

Bak sevindim Kasım da gidecek olmasına, en azından belirsiz bekleyişler olmaz ... Bizde gelelim, sizde gelin, destekle çıkarız bu işin altından .. Zor günler yaşıyoruz ...

Yaşamayan, bekleyemeyen bilemez askerlik nedir ? Nasıl beklenir ? Ağzı olan konuşuyor, bana da bazen diyorlar hala bu kadar mı oldu ? diye...

Aldırmamak lazım insanlara, günün sonunda güne çarpıyı atınca gayet iyi geliyor insana bu yeter ..

vay vay kasım topicide açılmışşşşş..91/4 yarenleri burda toplaşıo demekki..

Allah kavuştursun şimdiden tatlım..inş yakın yere düşer ve inş rahat eder askerin..

sende sık sık gel buraya..burda zmn daha ii geçer seni anlayan insanlarla..

Kasımda sevgili olmak için tanışma sürecine girdiğim biri askere gidiyor..
Bu süreçte koparız büyük ihtimal eğer aramaz sormazsa..
içim biraz buruk gibi oldu iyi çocuğa benziyordu..

bizde kasımı sabırsızlıkla bekliyoruz sizinkinden farklı sebeplerle :97: sizin askerleriniz gidicekki bizimde alt devrelerimiz gelebilsin rahatlayabilelim inşallah sözlerini tutup kısaltırlar da askerliği rahatlarız hepimiz

Merhabaa

Benimde sevqiLim Kasım 21'de asKere giDecek.. Nereye düşecekLeri Kasımın iLk haftası beLLi oLacak sanırım meraK ve korKuyLa bekLiyorum :18: 4 yıLdır çıkıyorz Allah yardımcımız olsun. DuaLarınızı eksik etMeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…