- Konu Sahibi can_yoldas1
-
merhaba arkadaşlar benim de sevdiceğim kasımda asker ve bugün kasımın ilk günüona yansıtmamaya çalışsam da çok ağır geliyor uzaklaşacak olmak..
Merhaba kizlar, simdiden Allah kavustursun hepinizi, bizde aynilarini yasadik yerlerini ogrenene kadar ayri stres gittikten sonra ayri stres ama bi sure sonra alisiyo insan, bu seferde gelmesine yakin gunler gecmiyo gibi hissedip strese giriyoruz ama insallah allahimin izniyle hepimizin askerleri bitirip sorunsuzca donucekler.
slmmmmm 91/4 devresi yarenleriii..
biliorum şimdi moraller çökük,meraktasınız nereye düşücek askerlerimiz die..ama içinizi ferah tutun..ilk günler biraz zorlıcak ama sk sık buraya gelin..sizi anlayanlarla zaman daha güzel geçer..size kolay geçicek demiorum ama zaman ve sabır en büyük yardımcınız olucak..inş. tez zamanda kavuşursunuz askerlerinize..
kızlar hoşgeldiniz allah hayırlı yerler nasip eder inş iyi dusununki iyi olsun
slmmmmm 91/4 devresi yarenleriii..
biliorum şimdi moraller çökük,meraktasınız nereye düşücek askerlerimiz die..ama içinizi ferah tutun..ilk günler biraz zorlıcak ama sk sık buraya gelin..sizi anlayanlarla zaman daha güzel geçer..size kolay geçicek demiorum ama zaman ve sabır en büyük yardımcınız olucak..inş. tez zamanda kavuşursunuz askerlerinize..
evet kalbi ferah tutmak gerekiyor yoksa bunalıyor insanben çok karışığım yaa bi diyorum o şanslıdır rahat geçer askerliği, bi diyorum ortalık çok karışık yer belli olana kadar bu stres devam edecek galiba :84:
ama burada beraber şafak sayacağız yemin törenleri duygusal anlar bunları paylaştıkça birbirimizin yükünü hafifleteceğiz :13: inşallah hayırlısıyla tamamlayıp gelirler
KızLarrrr iLk açıkLama benDeennn Burdur - Ulaştırma Piyade
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR
daha doğrusu bu :)
tatlım hayırlı olsun inş askerin rahat eder..
kızlarrrr benm herşeyimde erzincana gidiyoo var mı başka sevdiğini erzincana gönderck olan
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR
daha doğrusu bu :)
Allah kavuştursun canımmm ne olarak gidioo
Hayırlı olsun sağsalim gider ve geri döner inşallah
Buarada hepinizi Allah kavuştursun kızlarr
sağol hayatım topçu olarak gidiyo ama şimdiden çok telaşlıyım acaba nasıl biyer
Hayırlı olsun sağsalim gider ve geri döner inşallah
Buarada hepinizi Allah kavuştursun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?