Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

slmmmmm 91/4 devresi yarenleriii..

biliorum şimdi moraller çökük,meraktasınız nereye düşücek askerlerimiz die..ama içinizi ferah tutun..ilk günler biraz zorlıcak ama sk sık buraya gelin..sizi anlayanlarla zaman daha güzel geçer..size kolay geçicek demiorum ama zaman ve sabır en büyük yardımcınız olucak..inş. tez zamanda kavuşursunuz askerlerinize..

Merhaba kizlar, simdiden Allah kavustursun hepinizi, bizde aynilarini yasadik yerlerini ogrenene kadar ayri stres gittikten sonra ayri stres ama bi sure sonra alisiyo insan, bu seferde gelmesine yakin gunler gecmiyo gibi hissedip strese giriyoruz ama insallah allahimin izniyle hepimizin askerleri bitirip sorunsuzca donucekler.

merhaba arkadaşlar benim de sevdiceğim kasımda asker ve bugün kasımın ilk günü ona yansıtmamaya çalışsam da çok ağır geliyor uzaklaşacak olmak..

Aynen bende belli etmemeye çalışıyorum geceleri uyuyamıyorum artık ama ona bişi diyemiyorum iki gün sonra belli olacak nereye düşecekleri. artık buradan paylaşırıss

İnşaallah canım ben uzak kalmaya alışkınım zaten ama işte askerlik bi başka sen rahat yatağında yatarken kim bilir o ne halde nerde olacak

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn sağolun hepiniz çok iyisiniz .. inşaallah hepinizin ki iyi yerlere düşerr

evet kalbi ferah tutmak gerekiyor yoksa bunalıyor insan ben çok karışığım yaa bi diyorum o şanslıdır rahat geçer askerliği, bi diyorum ortalık çok karışık yer belli olana kadar bu stres devam edecek galiba :84:
ama burada beraber şafak sayacağız yemin törenleri duygusal anlar bunları paylaştıkça birbirimizin yükünü hafifleteceğiz :13: inşallah hayırlısıyla tamamlayıp gelirler

Az kaLdı canım yerLeri öğrenmeyee :18:

kızlarrrr benm herşeyimde erzincana gidiyoo var mı başka sevdiğini erzincana gönderck olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…