- Konu Sahibi can_yoldas1
-
Allah hepinize bol bol sabırlar versin
405
Aramıza hoşgeldiniz kızlar, bizde sizi bekliyorduk :)
Allah hepimize sabır versin. Ve askerlerimizi bize sağ salim kavuştursun. Bizim acemiliği bitirmemize 2 gün kaldı ama hala alışamadım
Şafak: 402
Mehtap: 2
Manisa / Kırkağaç
VaLLa siz hala alışamadım derseniz benim gözüm daha bi korktu[/QUOT
şafak 297alışmak mümkün değil gözün korkmasın şafak 30 demesine rağmen alıştım diyeni görmedim daha ... insan çok sevdiği birinin özlemine, yokluğuna normal olan zaten alışamaması sadece biraz daha dayanıklı hale geliyosun çünkü sabretmeyi öğreniyosun sonra plakalara indiğinde yeniden başlıyo herşey dayanmıyosun sabırsızlanıyosun günler geçmiyo gibi geliyo ama bi bakıyosun doğan güneş diyosun ve geliyo sevdiğin benim gözlemlediğim bu :)
VaLLa siz hala alışamadım derseniz benim gözüm daha bi korktu[/QUOT
şafak 297alışmak mümkün değil gözün korkmasın şafak 30 demesine rağmen alıştım diyeni görmedim daha ... insan çok sevdiği birinin özlemine, yokluğuna normal olan zaten alışamaması sadece biraz daha dayanıklı hale geliyosun çünkü sabretmeyi öğreniyosun sonra plakalara indiğinde yeniden başlıyo herşey dayanmıyosun sabırsızlanıyosun günler geçmiyo gibi geliyo ama bi bakıyosun doğan güneş diyosun ve geliyo sevdiğin benim gözlemlediğim bu :)
Sağol canım desteğin için.. umarım bizde o günleri görürüz.. Allah kavuştursun
Sağol canım desteğin için.. umarım bizde o günleri görürüz.. Allah kavuştursun
ne demek canım her zaman :) burda kafa dağıtıp zaman geçiriyoruz zaten çoğumuzamiinn hepimizi inşallah
VaLLa siz hala alışamadım derseniz benim gözüm daha bi korktu
kızlar benide alın aranıza.kasımda askeriz.
Kızlar askerlerinizin acemi birlikleri belli oldumu?
Allah sağ salim yapıp dönmelerini nasip etsin kızlar.
benim sözlümde diyordu kasımda yeni askerler gelicek diye.
ilk günler biraz zor olucak ama su gibi geçip giidicek inşallahh.
Amiiiiiinn Sağol desteğin için canımmm.. İnşaallah öyLe olur
bişey değil canım. biz de yaşadık aynı şeyleri. sizi iyi anlıyoruz. herzaman destekçiniz.
Sözlün nerDe asKerLik yaPıyoo ??
urfada canım. ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?