Cnm bu arada baktim ultrason kağıdına kese 1.30 cm cnmHayirli olsun canim, insallah saglikla görür kalbini duyarsin bebisininkese kac mm cikti senin, ben de gecen hafta p.tesi gitmistim sata gore gerideydi yarin tekrar randevum var. Sen de dualarini esirgeme, insallah duyarim kalbini bebişimin
Benim de gecen hafta p.tesi 1.05cm idi kese. Çok şükür bugün hem gördüm hem duydum kalp atislarini. Darisi sana canm benimCnm bu arada baktim ultrason kağıdına kese 1.30 cm cnm
Iyi cok sevindim valla cnm rabbim kucagina almayida nasip eder insallah darisi başıma bende duyayim evladimiBenim de gecen hafta p.tesi 1.05cm idi kese. Çok şükür bugün hem gördüm hem duydum kalp atislarini. Darisi sana canm benim
Amin canim insallah, sen de duyarsin merak etme, bol bol dua et. O kadar guzel bir duygu ki rabbim o ani bekleyen herkese yasatsin insallah bu hissiIyi cok sevindim valla cnm rabbim kucagina almayida nasip eder insallah darisi başıma bende duyayim evladimi
Gec yerlesmistir muhtemelen. Benim de ilk gittigimde bir hafta geriydi, 10 gun sonra sata gore 3 gun geride gorundu. Surekli değişiyor sanirim. Insallah duyarsin haftaya sen deNormalde 7+2 iken 5+5 gozukuyormus
Gec dollenme ihtimali pek yok cunku en son iliski tarihi belli belki gec implantasyon ama dusuk ihtimal bunlar
Üzülme cnm insallah duyarsin 5+5 erken zaten kalp atışını duymak icin net 7 haftalikken duyuluyorNe guzel kızlar adiniza cok sevindim.ben duyamadim maalesef cunku zayifti kalp atimlari bekleyecez dedi doktor bekliyoruz cok uzgunum
Gec yerlesmistir muhtemelen. Benim de ilk gittigimde bir hafta geriydi, 10 gun sonra sata gore 3 gun geride gorundu. Surekli değişiyor sanirim. Insallah duyarsin haftaya sen de
11 Kasım son adet tarihim. Çok cook çok süpriz bir şekilde öğrendim hamile olduğumu hiç beklemiyordum. Allah nasip etmisse tabi bize kabullenmek düşer. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. 28 inde kese görünür gel dedi dr. Bakalım kısmet
Desene ikimizin hamileliği aynı tarihte gerçekleşmiş benimde sat 7 kasım:)selam 7 kasım son regli tarihimdi , hesaplamaya baktığımda,5 hafta 0 gün diyor...aslında ben hafta olayına takıldım ...5 haftanın 1.günündemiyim :)
Desene ikimizin hamileliği aynı tarihte gerçekleşmiş benimde sat 7 kasım:)
Merhaba kızlar, ben bir foruma ilk defa katılıyorum, hepinize selamlar..Benimde sat 7 kasımdı kızlar
Hadi hayırlısı olsun inşallah bende iki gün önce bebisimi gördüm inşallah 13 gün sonrada kalp atisimizi duyucaz allahın izniyle :)Merhaba kızlar, ben bir foruma ilk defa katılıyorum, hepinize selamlar..
Benim ilk gebeliğim ve benim de sat 7 Kasım :) yarin ultrasonda ilk defa göreceğiz,
heyecandan yerimde duramıyorum
Amin.. bugün ilk defa gördüm minicikti, kalbinin sesini de duyduk. Rabbim herkese nasip etsin.. kucagimiza alacağımız günleri de nasip etsin.Hadi hayırlısı olsun inşallah bende iki gün önce bebisimi gördüm inşallah 13 gün sonrada kalp atisimizi duyucaz allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?