Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Doğru söylüyorsunuz, her şeyin hayırlısı. Sebat edicez beklycez..

Bu gün benimde üçüncü günüm 16 kasımda oldum dünden beri başım ağrıyordu sabah iyice şiddetlendi gecede midem bulandı aynrn gegirme falan oldu sabah doktora yazdım parol iç dedi bide biseye sinirlenip ağladım rahatladım . Hatta sabah hafif ateşim var gibiydi annem de teninde solgun kızım dedi ama stresten bence bana öyle geliyor.

İlk transfer günü baş ağrısı mide bulantısı bendede olmuştu sonra toparlandım semptomlar her bünyeye göre değişkenlik gösteriyor herkes farklı şeyler yaşıyor sonuçlardan yüzümü gülsün inşallah

inşallah güzel haberler alırız biraz rahatladı sanki biraz basım ama geceden beri uyuyamadm bile inanlımaz bir ağrıydı . 29 kasımda yapıcam test benmkisi 5. gün dondurulmus embroydu peki sizin ?

inşallah güzel haberler alırız biraz rahatladı sanki biraz basım ama geceden beri uyuyamadm bile inanlımaz bir ağrıydı . 29 kasımda yapıcam test benmkisi 5. gün dondurulmus embroydu peki sizin ?
Ben 26 kasımda yaptırcam testi doktor 10 gün demişti. Benimde 5. gün 2 tane transfer edildi inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler alalım inşallah sizinde kasıkta batma oluyor mu bel ağrısı bide

Çok geçmiş olsun, bende de olmuştu, at kestanesi jeli sürüp biraz rahatlamıştım.

Amin inşallah canım sen pozitif sonuç almıştın sanırım belirtin var mıydı?
Kasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyle

Bel agrisi anlik mi oldu yoksa daha uzun sureli mi?

Amin inşallah canım sen pozitif sonuç almıştın sanırım belirtin var mıydı?
Kasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyle
Bel agrisi anlik mi oldu yoksa daha uzun sureli mi?
uzun süreli olduğu zamanda oldu anlıkta bıçak saplanır gibi

Amin canım inşallah valla çok emek veriyoruz hepimize nasip olsun inşallah benik ilk günden beri kasık agrım var hapşurunca falan batıyor hayır olsun inşallah sende güzel sonuçlar alırsın inşallah

Benım bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelık testı yaptım ama tek çizgi cıktı . Sizce olsaydı erken gebelıkde cıkmazmıydı
Çıkabilir de çıkmayabilir de. Kişiden kişiye değişiyor. Moralinizi bozmadan test gününüzü bekleyin bence. Burda 8. Gün idrar testinde pozitif görmeyip kan testinden pozitif sonuç alan var.

Benım bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelık testı yaptım ama tek çizgi cıktı . Sizce olsaydı erken gebelıkde cıkmazmıydı
Hiç bu sonucu kafana takma. Erken gebelik testlerine pek güven olmuyor bence. Kan sonucunu görene kadar bebeğinden umudunu kesme. Hepimiz çok emek verdik inşallah olumlu sonuçlarımızı alacağız

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı tek tek okuyorum büyük bi heyecanla pozitif çıkanlara kendim pozitifmişim gibi seviniyorum. Tabi aksi oluncada üzülüyorum bende 15 kasımda dondurulmuş 3. Gün emriyoları transferi oldum ve beklemdeyim. 27sinde test olmam lazım nası olucam bilmiyorum… ilk transferim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…