Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

5. Gun embriyosu en erken idrarda kac gun sonra gorulur acaba? Karnimin altinda, vajinanin ust kisminda bi sizi var hafif, sabahtan beri 2_3 kere geldi, cok hafif. Bu benim cok belirgin bir regl belirtimdir. Bugun cok moralim bozuldu. Insallah bebekler tutunmaya calisiyordur da ondandir ama baya dustu modum😔
Tutunma belirtisi bu 🥰

Yani bilmiyorum ama ara ara olan belirtilerimi not almıştım ilaçlardan da olabileceğini düşünerek. Regl olcakmışım gibi belli belirsiz bi sancım vardı çok rahatsız etmeyen. 6.günümde belimde anlık bıçak saplanması gibi bi sızı olmuştu. Başka bir belirtim yoktu öyle göğüslerim de hep belirti aradım aslında ama hiç olmadı .
Anladim canim hic belirti olmamasida insanin canini sikiyo.idrar testi yapmaya bile korkuyorum🥲

Selamlar, insallah once hepimiz hamile haberini sonra da saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. 15 kasimda transferim gerceklesti, bugun 4. Gunum. Tutunma kacinci gunlerde oluyor gerceklestiyse? Ben bazi yerlerde 48 saat icinde bazi yerlerde de 4 ve 5. gunlerde diye okudum. Bilgisi olan varsa aytinlatacak sevinirim.🙏
Selam amin insallah🤲5.gun embriyosunun 48 saat icinde tuttugunu biliyorum bende tammda yanlis bilgi vermim senin kacinci gun embriyon

Selam kızlar ne güzel bir sürü pozitif haber gelmiş. Bende salı günü adetin 14.Günü ikinci kontrol için gidicem. Transfer tarihi belli olur büyük ihtimalle. Hadi bakalım çok heyecanlı ya. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza miniklerinizi. Bize de dua edin 🤲

Selam kızlar ne güzel bir sürü pozitif haber gelmiş. Bende salı günü adetin 14.Günü ikinci kontrol için gidicem. Transfer tarihi belli olur büyük ihtimalle. Hadi bakalım çok heyecanlı ya. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza miniklerinizi. Bize de dua edin 🤲
Dualarımız sizinle inş daha çok güzel haberlerle dolacak burası 🤗🙏

Back
X