- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
İnşallah ikincide kucagına almayı nasip etsinTeşekkürler canım demek ki böylesi hayırlısıymış bakalım 2 denemede inş olur sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallahevet hatta wc ye hemsıre goturdu. ve pozıtıfım :)))
Çok sevindim.evet hatta wc ye hemsıre goturdu. ve pozıtıfım :)))
Evet sonucum pozitif 18nde öğrenmiştim.İnanın burda ben ilk defa duyuyorum bunu. Sizin sonucunuz belli oldu mu?
Çok sevindimEvet sonucum pozitif 18nde öğrenmiştim.
Çok teşekkür ederim canımm Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahÇok sevindimDemek ki çok da önemli bir mevzu değilmiş Valla ben opudan sonra hep transfer günde için stres yaptım. Nasıl tutacağım diye.
Aynen bakalım inş ikinci denemedehayırlısı üzülmek yok nasıpte yokmus Allah daha yazmamıs zamanı gelmemıs demekkıı
Hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirs
saolasın... inşallah bıdahakınde guzel sonuc alırsınızAynen bakalım inş ikinci denemedesizlerde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
arkdslar bısy soracam tup bebek dr ların hepsı de gebelık takıbı yapmıyormuÇok sevindim.Şişli memorial de tedavi gördüm ben. 40 dk tuvalete gitmeden uzandım ben. Ben bu forumda transferden hemen sonra lavaboya gitme olayını bir sizden bir de başka bir hanımefendiden duydum.
Gebelik takibi yapılmıyor benim gittiğim merkezde. Kalp atışını duyana kadar ki süreçle ilgileniyorlar.arkdslar bısy soracam tup bebek dr ların hepsı de gebelık takıbı yapmıyormu
benımkısı o kadar da bakmayacak ıstediğin bı dr dan ulrason randevusu al dedıGebelik takibi yapılmıyor benim gittiğim merkezde. Kalp atışını duyana kadar ki süreçle ilgileniyorlar.
Her yer farklı demek ki. Benim gittiğim merkezde kese ve kalp atışı için aynı gün verdi.benımkısı o kadar da bakmayacak ıstediğin bı dr dan ulrason randevusu al dedı
Litunis fitil, progestan iğne ve folik asit kullanmaya devam ediyorum ben. 10. Haftaya kadar kullanılacakpozıtıf olanlar kese muayene ya kaadar ılaç kullanımına devammı
Aynen. Ben testten önce kullandıklarıma devam ediyorum ama sizin kullandığınız ilaçlar hakkında bilgim yok. Zaten transfer esnasında sizi bilgilendiriyorlar.yanı testten önce ne kullanıosanız devammı
lıtunıs fıtıl. decavıt. estrofem3, coraspırın. duphaston kullanıorum ben
Şu saatte uygula dedilerse mesela saat 8'de uygulayıp gitmelisin. Ama buradan hiçbirimizin verdiği bilgi sağlıklı olmaz. Hemşire numarası mevcut ise oradan ulaşmalısın yada sabah erken arayıp öğrenmelisinKızlar iyi akşamlar; hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlar olsun inşallahyarın öğlen transferim olacak hayırlısıyla progestan fitil 3x1 zaten kullanıyorum ana doktorum progestan iğneye transfer günü başla demişti . Yarın sabah yapıp mı gitsem yoksa transfer sonrası mı başlamalıyım onu sormayı unutmuşum kafama takıldı şimdi de Siz nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim
Doktoruma mesaj attım yarına kadar döner inşallahŞu saatte uygula dedilerse mesela saat 8'de uygulayıp gitmelisin. Ama buradan hiçbirimizin verdiği bilgi sağlıklı olmaz. Hemşire numarası mevcut ise oradan ulaşmalısın yada sabah erken arayıp öğrenmelisin
Benimde yarın 11 de tranferim olacak inşallahRabbım pozitif ve sağlıklı surec nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?