Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

evet hatta wc ye hemsıre goturdu. ve pozıtıfım :)))
Çok sevindim. Şişli memorial de tedavi gördüm ben. 40 dk tuvalete gitmeden uzandım ben. Ben bu forumda transferden hemen sonra lavaboya gitme olayını bir sizden bir de başka bir hanımefendiden duydum.

Çok sevindim Demek ki çok da önemli bir mevzu değilmiş Valla ben opudan sonra hep transfer günde için stres yaptım. Nasıl tutacağım diye.
Çok teşekkür ederim canımm Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah Ben de doktoru beklerken çok sıkışmıştım artık hatta hemşireler biraz yapın isterseniz demişti öyle rahatladım transfer bittiğinde 5dk uzan sonra kalkabilirsin tuvalete de gidebilirsin deyince hemen gittim dayanamazdım çünkü çok şükür sorun olmadı gerçekten de önemli değilmiş

yanı testten önce ne kullanıosanız devammı
lıtunıs fıtıl. decavıt. estrofem3, coraspırın. duphaston kullanıorum ben
Aynen. Ben testten önce kullandıklarıma devam ediyorum ama sizin kullandığınız ilaçlar hakkında bilgim yok. Zaten transfer esnasında sizi bilgilendiriyorlar.

Kızlar iyi akşamlar; hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlar olsun inşallah yarın öğlen transferim olacak hayırlısıyla progestan fitil 3x1 zaten kullanıyorum ana doktorum progestan iğneye transfer günü başla demişti . Yarın sabah yapıp mı gitsem yoksa transfer sonrası mı başlamalıyım onu sormayı unutmuşum kafama takıldı şimdi de Siz nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim

Şu saatte uygula dedilerse mesela saat 8'de uygulayıp gitmelisin. Ama buradan hiçbirimizin verdiği bilgi sağlıklı olmaz. Hemşire numarası mevcut ise oradan ulaşmalısın yada sabah erken arayıp öğrenmelisin
Benimde yarın 11 de tranferim olacak inşallah Rabbım pozitif ve sağlıklı surec nasip etsin..

Doktoruma mesaj attım yarına kadar döner inşallah dönmezse de vurup gideceğim galiba 3-5 gün önceden başlayanlar bile olmuş, yarın aynı saatlerde oluyoruz hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…