- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
benim de 3 aralık kontrol günüm nasıl geçecek diye düşünüyorum ben deO kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmezyok istemedi tekrardan test yapmamı.Bir hafta beklerim hepsini tek seferde görürüm. Şimdi devlet kalabalık oluyor ayrı ayrı doktor gezmeye gerek yok Biraz daha sabır edicem
Hadi hayırlı olsun inşallahBenimde 18 kasım da oldu transferim bugün 3.Günüm. 2. Denemem umarım bu sefer olur. Pozitif olanları görünce çok mutlu oluyorum bana da umut oluyor. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde transferimin ikinci günü benimde kasıklarımda kasılmalar ve bel ağrım var hiç bir şekilde rahat edemiyorumKızlar kasılması bel ağrısı olan var mı
Benim hala devam ediyor az hapşırdım yine hemen kasıldım sancı girdi mide bulantısı cabası Allah yardımcımız olsunBenimde transferimin ikinci günü benimde kasıklarımda kasılmalar ve bel ağrım var hiç bir şekilde rahat edemiyorum
Amin inşallah test yaptırdınız mı sizBenim hala devam ediyor az hapşırdım yine hemen kasıldım sancı girdi mide bulantısı cabası Allah yardımcımız olsun
Cumartesi yaptım ben 26,59 çıktı normalden düşük pazartesi birdaha yapıcam bakalım hayırlısı sizin ??Amin inşallah test yaptırdınız mı siz
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaCumartesi yaptım ben 26,59 çıktı normalden düşük pazartesi birdaha yapıcam bakalım hayırlısı sizin ??
Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberler alırızHayırlısı olsun inşallah hakkınızdabenim transferimin ikinci günü ayın 2 sinde teste gideceğim inşallah
Hiç bilmiyorum.. hangi aşamada ilaç kullanılıyorYumurta toplama zamanında mı yoksa embriyo transferi zamanında mı? Hangi dönem için soruyorsunuz?
8.gun için değer çok çok iyi.8 kasımda transfer oldum 8.güne denk geliyor ilk yaptığım test 16 kasımda ilk kan verdim.
Dur bakalım kuzum gebelik var sonuçta tutunmuş bebişinCumartesi yaptırdım 26,59 çıkmıştı epeyce düşük. Pazartesi birdaha yaptırcam bakalım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah senden de pozitif haberi alalimİnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi
Eşinden başkasına ihtiyacın yok canım. Ben transfer sonrası 5 dk uzanıp yatagıma geldim hatta ilk olarak tuvalete bile gitmiştim sonra uzandım yarım saat kadar. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabi gittiğin hastanenin uyguladığı prosedürü nasılsa onlar da söylerler sana.İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi
İnşallah sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruzTeşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberler alırız
12 .gün kan testi vermiştim canım8.gun için değer çok çok iyi.
O zaman son verdiğin kan cuma miydi?
Ayy umutlamdirmak da istemiyorum ama bence bölündü
Kesin olarak kalp atışıyla beraber belli olur canım
Bana mutlaka haber ver çatlarım
Dur bakalım kuzum gebelik var sonuçta tutunmuş bebişin
Hiç belli olmaz o bi bakmışsın artıvermis
Kacinci gün sonucuydu bu?
Hayırlı olsun canım inşallah senden de pozitif haberi alalim
Kimseye gerek yok hatta eşine bile gerek yok.
Idrara sıkışık olman lazım transferden önce
Benim yaptırdığım merkezde altıma ped sermişlerdi ama yine de tutmuştum
Şimdiki aklım olsa yapardım acımazdım kirlenirse kirsensin
Bir saat falan dinlenip çıkıyorsun
Ilaclarina çok dikkat et düzenli kullan.
Ilk gün duş yok ikinci gün ılık duş alabilirsin
Kahve çay bitki çayı içme
Yarın mi vercen tekrar?12 .gün kan testi vermiştim canım
Bu gün transfer gününü saymazsak 5 inci günüm ilk iki dakika hiçbir şey yoktu eminim iki dakikadan sonra çok hafif silikleşti yanımdakilere de gösterdim cok dikkatlice bakınca görünüyordu buda yarım saat sonra ki hali kameram da kötü biraz inşallah vardırKasım ayı transfer olacaklar burda mı
Bence de var gibiBu gün transfer gününü saymazsak 5 inci günüm ilk iki dakika hiçbir şey yoktu eminim iki dakikadan sonra çok hafif silikleşti yanımdakilere de gösterdim cok dikkatlice bakınca görünüyordu buda yarım saat sonra ki hali kameram da kötü biraz inşallah vardır
Hayır dondurulmuş embriyo canım insallah vardır ya 2 buçuk senelik evliyim şimdiye kadar çok test yaptım hiç biri yarım saate böyle olmamıştı bir gün beklediğim bile olmamıştı inşallah kan testim de pozitif çıkarBence de var gibi5.gün için silik olması normal, hergün daha koyulaşır inşallah, çatlatma iğnesi vurulmadınız değil mi?
Benım kı normal muayene transfer bıtınce ıdranızı boşaltın dedı direk lavobayA hoturxu benı hemşire sonra da giyinip hastaneden çıktıkEşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın.
Yok canım en son verdiğim kan cumartesiydi. Umarım kontrole gittiğim de kalp atışını da duyarım8.gun için değer çok çok iyi.
O zaman son verdiğin kan cuma miydi?
Ayy umutlamdirmak da istemiyorum ama bence bölündü
Kesin olarak kalp atışıyla beraber belli olur canım
Bana mutlaka haber ver çatlarım
Dur bakalım kuzum gebelik var sonuçta tutunmuş bebişin
Hiç belli olmaz o bi bakmışsın artıvermis
Kacinci gün sonucuydu bu?
Hayırlı olsun canım inşallah senden de pozitif haberi alalim
Kimseye gerek yok hatta eşine bile gerek yok.
Idrara sıkışık olman lazım transferden önce
Benim yaptırdığım merkezde altıma ped sermişlerdi ama yine de tutmuştum
Şimdiki aklım olsa yapardım acımazdım kirlenirse kirsensin
Bir saat falan dinlenip çıkıyorsun
Ilaclarina çok dikkat et düzenli kullan.
Ilk gün duş yok ikinci gün ılık duş alabilirsin
Kahve çay bitki çayı içme
Yerleşme kanaması olabiliyor kahverengi lekelenme seklindeYok canım en son verdiğim kan cumartesiydi. Umarım kontrole gittiğim de kalp atışını da duyarımKesin haber vericem ikiz mi diye aklıma koydun bilmek hakkındır
Bu arada bu güne kadar lekenmem olmadı ama bugün akşam üzeri 2 3 damla lekelenme oldu koyu renk normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?