Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

evet inşallah az önce hemşiremi aradm midem okdr kötükii zehir gibi su geliuor agzma sürekli midem yanıyor 4 gündür ama bugun artık dayanılmaz oldu gaviskon kullanblrsn dedi

tebrikler gebesin :) pozitif çıktıysa erken değildir. benim 5.günde bile silik çizgi vardı. umarım size sımsıkı tutunur hiç bırakmaz.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere belirtilerin varmıydı
Amin inşallah isteyen herkese allah nasip etsin Belirtilerim var ama bu benim 2. Denemem ve ilkindede aynı belirtiler olmuştu bel ağrısı kasık ağrısı halsizlik. Tek fark bu seferkinde bazen oturup kalkarken ani batma kasılma tarzı bi ağrı oluyor kasıklarımda.

Hayırlı olsun benimde 5. Gün bugun ilk 4 gun sırt agrisi bel agrisi bugun siddetli bacak ağrısı kasik agrisi sabah bulanti vardi benimde 2. Transferim inşallah banada nasip olur saglikla kucagina al insallah

Canım sonucun çıktı mı haber bekliyoruz senden
caanımmm 7.gün 27,58 çıktı inşaallah katlanarak devam eder bugun göğslermde baya agrı var eskiden iğnelerden va hassaslasırdı ama bu agrılar öyle değil sanki şişkinlk değişik bi agrı umarm gebelk belirtisidir sizin son durum nedir

Kan testi yaptınız mı acaba

İnşallah canım benim katlanarak güzelce artsın Hayırlısıyla Benim de pazartesi 16.günümdü 3486 çıktı 3 aralıkta kontrole çağırdılar bugün sağlıkocağından çağırdılar onun kan sonuçları çıkmadı henüz

5.gün embriyosuysa çıkar canım
Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da duyarsiniz

çooook sevndmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…