- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Şuanki heyecanını tahmin edebiliyorum canım İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzcihazlarda problem varmış daha bakılmamış ya malesef çıkmadı sonuç bende bekliyoruminşaaallaaah
O zaman vardır bunda da bi hayır diye düşünelim canım bir gün daha sabırayh hayattaki şansım malasefki cihazlar yapılmamış sonuç yarına kaldı , bu geve artık bana nasl gecer bilemicem
tebrikler gebesin :) pozitif çıktıysa erken değildir. benim 5.günde bile silik çizgi vardı. umarım size sımsıkı tutunur hiç bırakmaz.Eki Görüntüle 2958826 Bugün 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Ve çift çizgiyi gördüm. Sanırım bu sefer oldu ama korkuyorum yani çok erken değilmi çıkması için. umarım kan testinde de sonuç güzel çıkar.
Çook teşekkür ederimtebrikler gebesin :) pozitif çıktıysa erken değildir. benim 5.günde bile silik çizgi vardı. umarım size sımsıkı tutunur hiç bırakmaz.
Canım sonucun çıktı mı haber bekliyoruz sendenevet inşallahaz önce hemşiremi aradm midem okdr kötükii zehir gibi su geliuor agzma sürekli midem yanıyor 4 gündür ama bugun artık dayanılmaz oldu gaviskon kullanblrsn dedi
Tebrik ederimmmEki Görüntüle 2958826 Bugün 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Ve çift çizgiyi gördüm. Sanırım bu sefer oldu ama korkuyorum yani çok erken değilmi çıkması için. umarım kan testinde de sonuç güzel çıkar.
Çoook teşekkür ederim. isteyen herkese nasip olsun inşallah.Tebrik ederimmmkan tahlili sonucunuz da böyle güzellikle gelir inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere belirtilerin varmıydıEki Görüntüle 2958826 Bugün 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Ve çift çizgiyi gördüm. Sanırım bu sefer oldu ama korkuyorum yani çok erken değilmi çıkması için. umarım kan testinde de sonuç güzel çıkar.
Amin inşallah isteyen herkese allah nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere belirtilerin varmıydı
Hayırlı olsun benimde 5. Gün bugun ilk 4 gun sırt agrisi bel agrisi bugun siddetli bacak ağrısı kasik agrisi sabah bulanti vardi benimde 2. Transferim inşallah banada nasip olur saglikla kucagina al insallahAmin inşallah isteyen herkese allah nasip etsinBelirtilerim var ama bu benim 2. Denemem ve ilkindede aynı belirtiler olmuştu bel ağrısı kasık ağrısı halsizlik. Tek fark bu seferkinde bazen oturup kalkarken ani batma kasılma tarzı bi ağrı oluyor kasıklarımda.
caanımmm 7.gün 27,58 çıktıCanım sonucun çıktı mı haber bekliyoruz senden
Kan testi yaptınız mı acabaAmin inşallah isteyen herkese allah nasip etsinBelirtilerim var ama bu benim 2. Denemem ve ilkindede aynı belirtiler olmuştu bel ağrısı kasık ağrısı halsizlik. Tek fark bu seferkinde bazen oturup kalkarken ani batma kasılma tarzı bi ağrı oluyor kasıklarımda.
Salı günü test günüm bekliyorumKan testi yaptınız mı acaba
İnşallah canım benim katlanarak güzelce artsın Hayırlısıylacaanımmm 7.gün 27,58 çıktıinşaallah katlanarak devam eder bugun göğslermde baya agrı var eskiden iğnelerden va hassaslasırdı ama bu agrılar öyle değil sanki şişkinlk değişik bi agrı umarm gebelk belirtisidir sizin son durum nedir
5.gün embriyosuysa çıkar canımEki Görüntüle 2958826 Bugün 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Ve çift çizgiyi gördüm. Sanırım bu sefer oldu ama korkuyorum yani çok erken değilmi çıkması için. umarım kan testinde de sonuç güzel çıkar.
çooook sevndmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsnİnşallah canım benim katlanarak güzelce artsın HayırlısıylaBenim de pazartesi 16.günümdü 3486 çıktı 3 aralıkta kontrole çağırdılar bugün sağlıkocağından çağırdılar onun kan sonuçları çıkmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?