Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Doktoruma mesaj attım yarına kadar döner inşallah dönmezse de vurup gideceğim galiba 3-5 gün önceden başlayanlar bile olmuş, yarın aynı saatlerde oluyoruz hayırlısı olsun inşallah
Bana transferden sonra hastane baslamıslardı. Ilk igneyi orda vurdular yani, sonraki günler ben vurduruyorum.

İğneyi bana akşam herhangi bir saatte başla demişlerdi. Transferden 2 gün önce başladım yapmaya

canımm benmde 5. günüm erken gebelik testinde hiç çizgi göremedm kana baktırdm 3,58 öıktı :/ sen ne durumdasın acaba

canımm benmde 5. günüm erken gebelik testinde hiç çizgi göremedm kana baktırdm 3,58 öıktı :/ sen ne durumdasın acaba
5 inci gün daha çok erken canım bence kan için ben öylesine yaptım 2 saat sonrada kıl gibi incecik bi çizgi biraz daha belirdi yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapcam kasıklarımda batmalar var mide ekşimesi hafif göğüs hassasiyeti inşallah vardır sende üzme kendini daha çok erken artar inşallah değerin ama şimdiden kan vermeye başlarsan zor geçer zaman

daha önxe 3 aşılama yaptırdım ilk tüp bebek tedavim , malsf 1 embryo eldeedebildik biraz fazla stresteym dayanamadm yaptm :/ şimdi daha çok stres oldm aslında inş hayırlsı olur benmde kasığmda batmalar var aynı şekl midem yanıyor bazen ağzma gelyor

Inşallah vardır canım Allah büyük düşünemeye çalış. Bende dün silik çizgiyi görünce içim kıpır kıpır oldu bu gün çok değişik geçirdim daha önce hiç görmemiştim insan garip oluyor inşallah dahada belirginleşir yarına erken gebelik testi beta 10 ve üzeri olunca silik çıkıyor diye okudum ama ne kadar doğru bilemem canım dua et bol bol

Progestan dex benim iğnem, bana 18:00 den sonra herhangi bir saat demişlerdi. Sanırım bu iğnede saat önemli, doktorunuz vakitli döner inşallah.

Günaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesef
Çok üzüldüm ama takdiri ilahi hayırlı olan böyleymiş demek ki. İkinci denemede yüzğmüz gülsün inşallah siz ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz? Ben doktorumla görüştüm de bu adet dönemimden sonra hemen yapıcaz. Üç ay beklemekten vazgeçtim.

Aynen canım hayırlısı böyleymiş bizim için Ağustos ayından beri o kadar ilaç kullanıyorum ki artık bugün kestim biraz ara vermek istiyorum psikolojik olarak rahatlamak istiyorum biraz o yüzden bi 2 ay ara vermek iyi gelecek senin içinde inş hayırlısı olur güzel haberlerini bekliyorum

antalya ıvf murat bey dr um dun transsferım oldu
Murat Hocam, Allah ayağına taş değdirmesin. Beni 42 yaşımda 5. Tüp bebek denememde hamile bıraktı. İstanbul'da o şarlatan paragöz umut tacirlerinin aksine doktor gibi doktor
Sizi de tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Hadi bakalım hayırlısı o zaman :) Güzel güzel dinlen kafanı ve bedenini rahatlat sonra hazırlan bebişine İnşallah hepimiz verelim güzel haberleri

ayhhh benmm yaptğm teesti atmamıştm ben çöpe şimdi bakrm çizgi belirmiş çok zaman geçti ama bilemedm yaaaa

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
ayhhh benmm yaptğm teesti atmamıştm ben çöpe şimdi bakrm çizgi belirmiş çok zaman geçti ama bilemedm yaaaa
Cok geçtiyse bilemem canım ya ben testi yaptığımda iki dakikadan sonra çok dikkatli bakınca gözüken çizgi gördüm varla yok arası yarim saat sonra biraz daha belirdi 2 saate iyice koyulaştı kaldı öyle ama senin baya geçtiyse ilk göremediysen bilemiyorum sende yarın tekrarla testi bakalım ne olacak

Evet ıyı bı dr. Bı msj atsam hemen arıyordu açıklayıcı bı dr. Allah razı olsun.

hayırlısı olsun bu sefer ınsallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…