- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
16 kasımda transferim oldu ☺Kasım ayı transfer olacaklar burda mı
Şu saatte uygula dedilerse mesela saat 8'de uygulayıp gitmelisin. Ama buradan hiçbirimizin verdiği bilgi sağlıklı olmaz. Hemşire numarası mevcut ise oradan ulaşmalısın yada sabah erken arayıp öğrenmelisin
Benimde yarın 11 de tranferim olacak inşallahRabbım pozitif ve sağlıklı surec nasip etsin..
Bana transferden sonra hastane baslamıslardı. Ilk igneyi orda vurdular yani, sonraki günler ben vurduruyorum.Doktoruma mesaj attım yarına kadar döner inşallahdönmezse de vurup gideceğim galiba 3-5 gün önceden başlayanlar bile olmuş, yarın aynı saatlerde oluyoruz hayırlısı olsun inşallah
İğneyi bana akşam herhangi bir saatte başla demişlerdi. Transferden 2 gün önce başladım yapmayaKızlar iyi akşamlar; hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlar olsun inşallahyarın öğlen transferim olacak hayırlısıyla progestan fitil 3x1 zaten kullanıyorum ana doktorum progestan iğneye transfer günü başla demişti . Yarın sabah yapıp mı gitsem yoksa transfer sonrası mı başlamalıyım onu sormayı unutmuşum kafama takıldı şimdi de Siz nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim
canımm benmde 5. günüm erken gebelik testinde hiç çizgi göremedm kana baktırdm 3,58 öıktı :/ sen ne durumdasın acabaBu gün transfer gününü saymazsak 5 inci günüm ilk iki dakika hiçbir şey yoktu eminim iki dakikadan sonra çok hafif silikleşti yanımdakilere de gösterdim cok dikkatlice bakınca görünüyordu buda yarım saat sonra ki hali kameram da kötü biraz inşallah vardır
5 inci gün daha çok erken canım bence kan için ben öylesine yaptım 2 saat sonrada kıl gibi incecik bi çizgi biraz daha belirdi yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapcam kasıklarımda batmalar var mide ekşimesi hafif göğüs hassasiyeti inşallah vardır sende üzme kendini daha çok erken artar inşallah değerin ama şimdiden kan vermeye başlarsan zor geçer zamancanımm benmde 5. günüm erken gebelik testinde hiç çizgi göremedm kana baktırdm 3,58 öıktı :/ sen ne durumdasın acaba
daha önxe 3 aşılama yaptırdım ilk tüp bebek tedavim , malsf 1 embryo eldeedebildik biraz fazla stresteym dayanamadm yaptm :/ şimdi daha çok stres oldm aslında inş hayırlsı olur5 inci gün daha çok erken canım bence kan için ben öylesine yaptım 2 saat sonrada kıl gibi incecik bi çizgi biraz daha belirdi yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapcam kasıklarımda batmalar var mide ekşimesi hafif göğüs hassasiyeti inşallah vardır sende üzme kendini daha çok erken artar inşallah değerin ama şimdiden kan vermeye başlarsan zor geçer zaman
Inşallah vardır canım Allah büyük düşünemeye çalış. Bende dün silik çizgiyi görünce içim kıpır kıpır oldu bu gün çok değişik geçirdim daha önce hiç görmemiştim insan garip oluyor inşallah dahada belirginleşir yarınadaha önxe 3 aşılama yaptırdım ilk tüp bebek tedavim , malsf 1 embryo eldeedebildik biraz fazla stresteym dayanamadm yaptm :/ şimdi daha çok stres oldm aslında inş hayırlsı olurbenmde kasığmda batmalar var aynı şekl midem yanıyor bazen ağzma gelyor
Hayırlısı olsun inş sıkı sıkı tutunur bebiş16 kasımda transferim oldu ☺
Progestan dex benim iğnem, bana 18:00 den sonra herhangi bir saat demişlerdi. Sanırım bu iğnede saat önemli, doktorunuz vakitli döner inşallah.Kızlar iyi akşamlar; hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlar olsun inşallahyarın öğlen transferim olacak hayırlısıyla progestan fitil 3x1 zaten kullanıyorum ana doktorum progestan iğneye transfer günü başla demişti . Yarın sabah yapıp mı gitsem yoksa transfer sonrası mı başlamalıyım onu sormayı unutmuşum kafama takıldı şimdi de Siz nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim
Çok üzüldüm ama takdiri ilahi hayırlı olan böyleymiş demek ki. İkinci denemede yüzğmüz gülsün inşallahGünaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesef
Aynen canım hayırlısı böyleymiş bizim içinÇok üzüldüm ama takdiri ilahi hayırlı olan böyleymiş demek ki. İkinci denemede yüzğmüz gülsün inşallahsiz ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz? Ben doktorumla görüştüm de bu adet dönemimden sonra hemen yapıcaz. Üç ay beklemekten vazgeçtim.
Murat Hocam, Allah ayağına taş değdirmesin. Beni 42 yaşımda 5. Tüp bebek denememde hamile bıraktı. İstanbul'da o şarlatan paragöz umut tacirlerinin aksine doktor gibi doktorantalya ıvf murat bey dr um dun transsferım oldu
Hadi bakalım hayırlısı o zaman :) Güzel güzel dinlen kafanı ve bedenini rahatlat sonra hazırlan bebişineAynen canım hayırlısı böyleymiş bizim içinAğustos ayından beri o kadar ilaç kullanıyorum ki artık bugün kestim biraz ara vermek istiyorum psikolojik olarak rahatlamak istiyorum biraz o yüzden bi 2 ay ara vermek iyi gelecek senin içinde inş hayırlısı olur güzel haberlerini bekliyorum
ayhhh benmm yaptğm teesti atmamıştm ben çöpe şimdi bakrm çizgi belirmiş çok zaman geçti ama bilemedm yaaaaInşallah vardır canım Allah büyük düşünemeye çalış. Bende dün silik çizgiyi görünce içim kıpır kıpır oldu bu gün çok değişik geçirdim daha önce hiç görmemiştim insan garip oluyor inşallah dahada belirginleşir yarınaerken gebelik testi beta 10 ve üzeri olunca silik çıkıyor diye okudum ama ne kadar doğru bilemem canım dua et bol bol
Cok geçtiyse bilemem canım ya ben testi yaptığımda iki dakikadan sonra çok dikkatli bakınca gözüken çizgi gördüm varla yok arası yarim saat sonra biraz daha belirdi 2 saate iyice koyulaştı kaldı öyle ama senin baya geçtiyse ilk göremediysen bilemiyorum sende yarın tekrarla testi bakalım ne olacakayhhh benmm yaptğm teesti atmamıştm ben çöpe şimdi bakrm çizgi belirmiş çok zaman geçti ama bilemedm yaaaa
Evet ıyı bı dr. Bı msj atsam hemen arıyordu açıklayıcı bı dr. Allah razı olsun.Murat Hocam, Allah ayağına taş değdirmesin. Beni 42 yaşımda 5. Tüp bebek denememde hamile bıraktı. İstanbul'da o şarlatan paragöz umut tacirlerinin aksine doktor gibi doktor
Sizi de tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
hayırlısı olsun bu sefer ınsallah tutarÇok üzüldüm ama takdiri ilahi hayırlı olan böyleymiş demek ki. İkinci denemede yüzğmüz gülsün inşallahsiz ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz? Ben doktorumla görüştüm de bu adet dönemimden sonra hemen yapıcaz. Üç ay beklemekten vazgeçtim.
sonucunu ne oldu acaba? bence gebelik olacak sizdeayhhh benmm yaptğm teesti atmamıştm ben çöpe şimdi bakrm çizgi belirmiş çok zaman geçti ama bilemedm yaaaa
cihazlarda problem varmış daha bakılmamış ya malesef çıkmadı sonuç bende bekliyorumsonucunu ne oldu acaba? bence gebelik olacak sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?