Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Benım kı normal muayene transfer bıtınce ıdranızı boşaltın dedı direk lavobayA hoturxu benı hemşire sonra da giyinip hastaneden çıktık
Ben ilk defa duyuyorum bunu. Hatta idrara sıkışık olmanın en zor yanı o halde uzun bir süre hareket etmeden beklemek.

Yerleşme kanaması olabiliyor kahverengi lekelenme seklinde
Bende de olmuştu test gününden önce
Adet olcam diye ağlamıştım
Oksapar ve coraspin birlkte kullanıyorsan doktorunu bilgilendir yine de
Belki coraspin keser
Söylediğin ilacı kullanmadım oksapar
Kullandığım ilaçları en son testten sonra yani cumartesinden itibaren estrofem, prednol kesti. diğer progestan dex, folik asit ve coraspin devam dedi. Bi söylim dediğin gibi belki kesebilir.

Oksapar kullanmıyorsan bıraktırmayabilir bi süre daha
Sen söyle yine de

Merhaba hanımlar bu konuyu yeni gördüm. Birtane 4. Gün emrio var transfer olacagım. Adetin 6. Günü üçüncü gün basladım ilaclara. İlk kez transfer olacagım ve birtek emrio var. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim bana önerileriniz varmı. Birde ilişki durumu nasıl oluyor yasak varmı transfer e kadar ben sormadım.duygularım Cok karışık ilaclar da etkiliyor. Umarım hepizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Pozitif olanların da Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah

4.gun idrarda çıkmıştı.bugun 9.gunum kan sonucum 225 çıkmış.bu süreçte çok şey yaşadım çok uğraştım.umarim devamı gelir.Allah gönlünüze göre versin.

Merhaba canım benim de 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer öncesi öyle çok özellikle dikkat etmedim yediğime ama sonrası da Avakado yedim bi kaç kez, çig kuruyemiş yedim sürekli ilaçlarımı çok düzenli kullandım. Günlük en az 2 lt su içtim. Hareketlerime çok dikkat etmiştim eğilme uzanma gibi seyler yapmadım. İlişki de transfer sonrası yasak dendi. Zaten bu bilgilerin hepsini transfer sonrası hemşireler anlatıyor.

Tessekkür ederim hatırlattıgınız için sagolun su evet suyu cogaltmam lazım. Avokado yu nasıl yaptınız tadı pek hos degil ama limon sıkıp mı yediniz

Tessekkür ederim hatırlattıgınız için sagolun su evet suyu cogaltmam lazım. Avokado yu nasıl yaptınız tadı pek hos degil ama limon sıkıp mı yediniz
avakado konusu benim için de zor oldu tadını sevemedim ama labneyle karıştırdım. deneyebilirsiniz siz de zorla da olsa öyle yiyebildim sadece ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…