- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Ben ilk defa duyuyorum bunu. Hatta idrara sıkışık olmanın en zor yanı o halde uzun bir süre hareket etmeden beklemek.Benım kı normal muayene transfer bıtınce ıdranızı boşaltın dedı direk lavobayA hoturxu benı hemşire sonra da giyinip hastaneden çıktık
Söylediğin ilacı kullanmadım oksaparYerleşme kanaması olabiliyor kahverengi lekelenme seklinde
Bende de olmuştu test gününden önce
Adet olcam diye ağlamıştım
Oksapar ve coraspin birlkte kullanıyorsan doktorunu bilgilendir yine de
Belki coraspin keser
Oksapar kullanmıyorsan bıraktırmayabilir bi süre dahaSöylediğin ilacı kullanmadım oksapar
Kullandığım ilaçları en son testten sonra yani cumartesinden itibaren estrofem, prednol kesti. diğer progestan dex, folik asit ve coraspin devam dedi. Bi söylim dediğin gibi belki kesebilir.
yanı transfer bıttıkten sonra ıdrar boşalttırdı . transfer muayene oluormus gıbı basıttı.Ben ilk defa duyuyorum bunu. Hatta idrara sıkışık olmanın en zor yanı o halde uzun bir süre hareket etmeden beklemek.
gunaydın naptınız kan sonucunuz bellı oldumu12 .gün kan testi vermiştim canım
Günaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesefgunaydın naptınız kan sonucunuz bellı oldumu
Yani transferden sonra bildiğimiz tuvalete gidip idrarınızı boşalttınız mı?yanı transfer bıttıkten sonra ıdrar boşalttırdı . transfer muayene oluormus gıbı basıttı.
Hakkında hayırlısı olsun canım inan ki çok üzüldüm kısmet bir sonraki denemende olur inşallahGünaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesef
Merhaba canım benim de 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer öncesi öyle çok özellikle dikkat etmedim yediğime ama sonrası da Avakado yedim bi kaç kez, çig kuruyemiş yedim sürekli ilaçlarımı çok düzenli kullandım. Günlük en az 2 lt su içtim. Hareketlerime çok dikkat etmiştim eğilme uzanma gibi seyler yapmadım. İlişki de transfer sonrası yasak dendi. Zaten bu bilgilerin hepsini transfer sonrası hemşireler anlatıyor.Merhaba hanımlar bu konuyu yeni gördüm. Birtane 4. Gün emrio var transfer olacagım. Adetin 6. Günü üçüncü gün basladım ilaclara. İlk kez transfer olacagım ve birtek emrio var. Neler yapmalıyım ne yiyip içmeliyim bana önerileriniz varmı. Birde ilişki durumu nasıl oluyor yasak varmı transfer e kadar ben sormadım.duygularım Cok karışık ilaclar da etkiliyor. Umarım hepizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Pozitif olanların da Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah
Ben de transfer sonrası hemen gittim tuvaleteYani transferden sonra bildiğimiz tuvalete gidip idrarınızı boşalttınız mı?
Tessekkür ederim hatırlattıgınız için sagolun su evet suyu cogaltmam lazım. Avokado yu nasıl yaptınız tadı pek hos degil ama limon sıkıp mı yedinizMerhaba canım benim de 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer öncesi öyle çok özellikle dikkat etmedim yediğime ama sonrası da Avakado yedim bi kaç kez, çig kuruyemiş yedim sürekli ilaçlarımı çok düzenli kullandım. Günlük en az 2 lt su içtim. Hareketlerime çok dikkat etmiştim eğilme uzanma gibi seyler yapmadım. İlişki de transfer sonrası yasak dendi. Zaten bu bilgilerin hepsini transfer sonrası hemşireler anlatıyor.
Benim transferden sonra kalkmama izin vermediler. Zaten embriyonun tutunması için transferden sonraki 30-40 dk çok önemli. Siz nerde tedavi gördünüz?Ben de transfer sonrası hemen gittim tuvalete
Teşekkürler canım demek ki böylesi hayırlısıymış bakalım 2 denemede inş olur sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inan ki çok üzüldüm kısmet bir sonraki denemende olur inşallah
avakado konusu benim için de zor oldu tadını sevemedim ama labneyle karıştırdım. deneyebilirsiniz siz de zorla da olsa öyle yiyebildim sadece benTessekkür ederim hatırlattıgınız için sagolun su evet suyu cogaltmam lazım. Avokado yu nasıl yaptınız tadı pek hos degil ama limon sıkıp mı yediniz
Bana istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dediler hatta da ben yarım saat 45 dk dinlenip öyle çıktım. Adana başkent hastanesinde tedavi oldum.Benim transferden sonra kalkmama izin vermediler. Zaten embriyonun tutunması için transferden sonraki 30-40 dk çok önemli. Siz nerde tedavi gördünüz?
İnanın burda ben ilk defa duyuyorum bunu. Sizin sonucunuz belli oldu mu?Bana istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dediler hatta da ben yarım saat 45 dk dinlenip öyle çıktım. Adana başkent hastanesinde tedavi oldum.
evet hatta wc ye hemsıre goturdu. ve pozıtıfım :)))Yani transferden sonra bildiğimiz tuvalete gidip idrarınızı boşalttınız mı?
hayırlısı üzülmek yok nasıpte yokmus Allah daha yazmamıs zamanı gelmemıs demekkııGünaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?