Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Üstteki test 7. Gün alttaki test 9. Gün yapıldı daha koyulaşması gerekirken silikleşti kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba lütfen beni aydınlatır mısınız

Eklentiler

• 52091060-E127-44A7-BBF1-C4DAAAC3423F.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 40
3. Gün embriyosu o yüzden çok şaşırdım. İnşallah çok teşekkürler. Salı günü test günüm bakalım. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Çift transfer miydi?

Üstteki test 7. Gün alttaki test 9. Gün yapıldı daha koyulaşması gerekirken silikleşti kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba lütfen beni aydınlatır mısınız
Aynı saatte mi yaptın canım testi?

7. Gün yaptığım sabah 9. Gün yaptığım akşam 2 litre su içmiştim gün boyu, etkiler mi ki testin üstünde her saat yapabilirsiniz yazıyordu
Öyle de gün içindeki idrar değişkenlik gösterebiliyor.
Bi test daha yap canım elinde varsa.
Benim de benzer bir sey başına gelmişti ordan biliyorum
6.gun yaptığım test kabak gibi pozitifti 8.gun yaptığımda negatif çıkmıştı aynı marka üstelik
Hemen arkasından farklı markanın testini yaptım hemen ikinci çizgi çıkmıştı

Bence bunları düşünüp kendini strese sokma ne güzel silikte olsa 2. Çizgiyi gördün hayırlısını dileyip test gününü bekle negatif düşünüp kötüyü çağırma umarım kucağına da alırsın

Elimde kalmadı başka ama sabah kaset test yapmıştım 2. İdrarda ekliyorum, hep bi hayalet çizgi

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Fotoğraftaki erken gebelik testi, ama sonra ucuz olan testten de yaptım onda da aynı şekilde silik çıktı. İnşallah ya, hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
Salı mi kan vereceksin?
Beni etiketle mutlaka kaç çıkacak merak ediyorum
Elimde kalmadı başka ama sabah kaset test yapmıştım 2. İdrarda ekliyorum, hep bi hayalet çizgi
Evet canım gördüm çizgiyi.
Öncekinden daha mı silik bu?
Kan sonucuna göre kesinleşir durum. Ama bütün testler aynı değeri ölçmüyor farklılık olabilir
Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur ❤

Amin inşallah yarın kan vereceğim bakalım

Tamam haber veririm. Sende mi transfer oldun ?

Tamam haber veririm. Sende mi transfer oldun ?
Yok canım ben geçen sene kasımda transfer olmuştum
5.gün çift embriyo koymuşlardı ikisi de tuttu.
Sağ salim kucağıma aldım ikizlerimi 5 aylık oldular.
Ara ara burayı da takip ediyorum
Insan kendini çok yalnız hissediyor bu süreçte.
Hele ilkse bilinmezlik dolu bi yol
Inşallah sizin de sağ salim doğum haberlerinizi almak nasip olur bana

Ya ne güzell allah bağışlasın darısı başıma ikiz zor dimi benimde dondurulmuş embriyoyla 2. Denemem gerçekten zor bir süreç yaşamayan asla anlayamaz. İlkini ağustos ta yapmıştım negatifi alınca çok kötü oldum. Umarım bu sefer herşey yolunda gider

Ilk 3 ay aşırı zordu bebekleri oyalamak imkansızdı
Şimdi birbirlerinin farkındalar çok komikler
Her şeyde bi hayır var iste belki nasibinde ikiz olduğu için ağustostaki tutmadi
Ama bu sefer olmuş yani ortada
Rabbim devamını getirsin sağ salim kucağında görmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…