Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Arkdşlar gebelık takıbıne baska dr a mı gıdıosunuz sizde de ölemı. Yani transfer yapan takıp etmıo
Tüp bebek doktoru takip etmez canım çok nadirdir yani
O da bir sürü transfer işi arasında çok zor olur vakit ayıramaz diye düşünüyorum.
Pozitif alan arkadaşlar kalp atışını duyar duymaz kadın doğum doktoru arayışına girin derim. Tüp bebek doktorunuzla da iletişimi kesin.
Ilerleyen zamanlarda takip eden doktorun bırak dediği ilaca tüp bebek merkezinden devam et denebiliyor. Ya da tam tersi onların bırak dediğine takipli olduğunuz doktor devam et diyebiliyor.
Insanın kafası karışıyor bıraksam mi bırakmasam mi diye.
Sizi takip eden doktor güncel durumunuzla ilgili her şeyi biliyor ama tüp bebek doktoru bilemez.

Tesekkurler cok saolun bılgılendırme için. Ben pozıtıf haberını tel da söledım 2.testten sonra takıp eden dr unuza gıdeceksınkz dedı. Bende keseyı bakcak sanmıştım bana bebekle gelırsın artık dedı. Yanı kese muayene bıle etmeyecek

Benim tedavi olduğum yerde de aynısını yapmışlardı
Insanın başta sinirleri bozuluyor ama inan doğru olan o.
Pozitiften sonra tüp bebek merkeziyle mümkün olduğu kadar çabuk iletişim kesilmeli sonra karışıklık çıkıyor
Bi de doktoru ne kadar erken bulursan bundan sonrası için o kadar iyi olur
Her doktorla enerji tutmuyor biliyorsun
Zor bulduk hassasız bi de bu noktada bizi anlayabilecek doktorlar lazım

Transfer sonrası olmuyor mu o iğne 2 ampül

Transfer sonrası bu kadar mı ilaç kullanıyorsun canım. Yaş kaç acaba
Evet canım. 31 yaşındayım. İlaçlar çok mu? Normalde doktor progestan iğneyi bırakabilirsin, zaten lutinus da progestan dedi ama ben riske atmak istemedim. Progestan iğne yüzünden ateşim sürekli yükseliyor ve kalçamda bir sürü apse oluştu.

Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Canım ben negatif aldım. Tekrar denicem. Bana da Prendol, estrofem, lutunis fitil progestan iğne, aspirin, kan sulandırıcı iğne,. Bana hepsine 3 ay devam dendi. Çok fazla ilaç kullandım bende. Artık doğal siklus denicem ilaçsız. Transfer öncesi test yapıldı mı sana.. Kaçıncı gün embriyosu oldu. O iğne kötü evet

Benim de doğal siklustu. Transferden 5-6 gün önce ilaçlara başladım. Monodoks ve prednol tableti 4 gün kullandım. Lutinus, progestan iğneye hala devam ediyorum. 10. Haftaya kadar kullanacağım. Folik asiti 3 aydır kullanıyorum.

Evet pıhtılaşma testi yapılmıştı. 5. Gün embriyosu. Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Gerek yok denildi. Umarım öyledir.

Her doktorun ya da merkezin tedavi şekli farklı. Ben Şişli memorialde tedavi gördüm.

Aslında en güzeli canım az ilaç sobrası tüm beden saşıyor. Prendolu kaç mg verdiler ben 16, mg aldım transfer öncesi başladım 3 aylık olana kadar devam edecekti. Peki transfer öncesi hangi hormonlara bakıldı

Transfer öncesi sadece Lh ve E2 değerime bakıldı. Prednol kaç mg kullanıyordum hatırlamıyorum. (16 mg olandanmış. Şimdi baktım. )

Rahim kalınlıgına ilaçsız nasıl ulsştırdılar. Kaç cm di hatırlıyormusun.

12 mm ydi diye hatırlıyorum. Rahim zaten kalınlaşıyor düzenli adet görenlerde. 7 mm yetiyor transfer için.
Ya şu estrofemin gereksiz içtik yani o zaman 7 mm yetiyorsa. 4 içtim günde diye hatırlıyorum. Transfere sanırum 12/14 arası kalınlık la girdim. Sen 7 yeter diyorsun acaba fazladan olunca mı sıkıntı oldu

Ya şu estrofemin gereksiz içtik yani o zaman 7 mm yetiyorsa. 4 içtim günde diye hatırlıyorum. Transfere sanırum 12/14 arası kalınlık la girdim. Sen 7 yeter diyorsun acaba fazladan olunca mı sıkıntı oldu
Ben minimum 7, maksimum 14 diye biliyorum. 14 ün üstü de iyi değil. Estrofem kan sulandırıcı değil mi? Ben hiç kullanmadım ama öyle hatırlıyorum sanki

benım nasıl oldu bılıonuzmu. Antalya vıtale de basladım yumurta toplama ıslemı ve transfer ıcın yanındakı hastaneye gonderdıler dr farklı. İlk etapda çok kızdım bunu bastan sölemesı gerekıodu o hastanede ıslemlerı baska dr un yapacagını. Kı o dr u daha çok sevdım. sımdi VITALE ye kese muayene ıcın randevu almamı ıstedı tup b dr. bende oraya gıtmek ıstemıom Denızlı den randevu aldım kararsızım. pzt kese muayene.

Ben minimum 7, maksimum 14 diye biliyorum. 14 ün üstü de iyi değil. Estrofem kan sulandırıcı değil mi? Ben hiç kullanmadım ama öyle hatırlıyorum sanki
hyr kan sulandırıcı deıl Yapılan araştırmalar; bir kadının östrojen seviyelerindeki en küçük varyasyonların bile embriyoların sağlıklı bir şekilde rahime yerleşme oranını etkilediğini göstermektedir. Bu nedenle, tüp bebek tedavisinde estrofem sıkça reçete edilen takviyelerdendir. DIO BAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…