Tutunma Olabilir canim, yada ilaclarKızlar sol kasığıma Ağrı girdi bişey batıyor sanki
Arada ağrı giriyordu ama hiç böyle olmamıştı sevineyim mi korkayım mı bilemedim artık bunaldım enerjimi yüksek tutmakta zorlanıyorumTutunma Olabilir canim, yada ilaclar
Ne Zaman kan testi, siddetlise Dr. Danis canimArada ağrı giriyordu ama hiç böyle olmamıştı sevineyim mi korkayım mı bilemedim artık bunaldım enerjimi yüksek tutmakta zorlanıyorum
20 sinde canım geçmezse arayacağım doktoruNe Zaman kan testi, siddetlise Dr. Danis canim
Naptın canım sonuç neTeste gidiyorum dayanamadim
Naptin kizTeste gidiyorum dayanamadim
Beta kaç çıktı acabaÇok teşekkürler Amin İnşaAllahEderim tabii ki Rabbim herkese güzel güzel pozitifler göstersin hepimizinki sağlıcakla ilerlesin Pek bir belirtim yoktu bende böyle forumda çok dolaştım belirti diye sadece adet ağrısından bir tık daha keskin kasık kramplarım oldu.Şuan sadece hafif kasık krampım oluyor. T+8 de kan verip öğrendim
Sen bugün idrar testi yapmadın demi canimEvet benimde 10 Kasım yarın 6.günümüz oluyor bende habire test yapıyorumda flaşla çizgi aramaktan kör oldum o yüzden dedim kan mı versem acaba diye bilemedim negatif çıkarsada çok modum düşecek biliyorum
Yaptım canım hem sabah hemde 15:00 gibi bi tane daha yaptım tertemiz negatifSen bugün idrar testi yapmadın demi canim
Ben sabah yaptım Bıde yarın yapacam kan verseydin keşke ben burada rahat kan veremiyorum ev doktoruma gitmem lazım oda randevulu yoksa çoktan kan verirdimYaptım canım hem sabah hemde 15:00 gibi bi tane daha yaptım tertemiz negatif
Ben yurt dışındayım turkıyede olsam koşa koşa verir değerini öğrenirdim ama işteBirimiz gidip kan verse bende gidicem güç bulup
Korkuyorum ya umudum bitecek diyeBen yurt dışındayım turkıyede olsam koşa koşa verir değerini öğrenirdim ama işte
Korkuyorum ya umudum bitecek diye
daha bize erken kuzum aynı günde olumsuz çıkar ben ınanıyorum bu arada sol kasikta batmakari bende yaşıyorum Allah bilir ama bizim var ınsallahKorkuyorum ya umudum bitecek diye
Amin canim insallahİnşallah çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla versin
92.5Beta kaç çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?