Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim kuzenim var 1.65 boyu rahat 90 kilo ile aşılama ile ilk denemede doğum yaptı ama tabiki onada vermeden olmaz dediler nasip mi diyelim

Benim kuzenim var 1.65 boyu rahat 90 kilo ile aşılama ile ilk denemede doğum yaptı ama tabiki onada vermeden olmaz dediler nasip mi diyelim
Doktor ile görüşmemizde ver vs demedi tabiki versem daha iyi olur ama gayette olumlu konuştu olmaz vs demedi ama ben takıyorum işte,Birazda nasip galiba denemeden göremicez sanırım benim bir arkadaşımada kilo vermeden olmaz dediler 20 kilodan fazla verdi 4 kez denedi kilo verdikten sonra olmadı malesef

Yani nasip ama kilo hicbirZaman iyi değil malesef sadece hamilelik değil hayatın her aşamasında tabiki verilmiyor ise yapılacak birşey yok örnekleri çok hakkınızda hayırlısı en güzeli olsun

Kilo vercem diye vitaminsiz de kalmamak lazım. Sizin kilomuz fazla değil

Yani nasip ama kilo hicbirZaman iyi değil malesef sadece hamilelik değil hayatın her aşamasında tabiki verilmiyor ise yapılacak birşey yok örnekleri çok hakkınızda hayırlısı en güzeli olsun
Teşekkür ederim malesef çocukluğumdan beri hep yaşıtlarımdan kilolu oldum evet obez düzeyinde değilim ama yinede fazla tabiki umarım etkilemez

Kilo vercem diye vitaminsiz de kalmamak lazım. Sizin kilomuz fazla değil
Ya inanın o kadar takıyorum ve az yiyorum ki haftada 3 4 kezde 1 saat olacak şekilde yürüyüş yapıyorum zaten çocuk var diğer zamanlarda ister istemez aktif geçiyor bi 10 kilo verdim ama burda tıkandı eşim kızıyor artık kendini hasta edeceksin çok takıyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…