Benim 4 negatif 1 kimyasal 1 7. Hafta kalp durmasıyla ilaçlı düşük oldu bu 3 senede 7. TransferimBağışıklık baskılayıcı ilaçlar da var sende. Daha önce olumsuz oldu mu?
Ben şuan fraven diye bi muadil kullanıyorum ama bugune kadar bu süreçte beni en ama en zorlayan dostinex ve nidicard oldu.Zarzio bende kullandım şuana kdar kullandığım en zor ilaçtı
Tek başına engellemez canım +kuru incir+Kuru kayısı +kabak çekirdeği + üzüm +3lt su içmeme rağmen kabıza yakınım. Beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor kuru katı yememelisinBen eylül de transferden sonra cok felakeg kabiz oldum kefir kabizliki engeliyorsa bende iceyim
Benimde 3.0 tsh di ve tedaviye basladim. Insallah daha da yükselmez ilaclardan dolayTransfer iptal olunca stres yaptım estrofemden dolayı tsh yükselmişti belki prolaktin de o yüzden yükseldi
Sabahları aç karnına içilirse daha etkili oluyormuş canım öyle dene istersen ben içmeye başladığımdan beri çok nadir zorlanıyorumBen eylül de transferden sonra cok felakeg kabiz oldum kefir kabizliki engeliyorsa bende iceyim
GidiyorGunaydin arkadaslar bugun Kim kan vermeye gidoyorim
Günaydın canım ben gideceğim inşallah dua edinGunaydin arkadaslar bugun Kim kan vermeye gidoyorim
Hadi hayirli haberlerle gel canim❤Günaydın canım ben gideceğim inşallah dua edin
Hayirli olur insallah canim❤Yarında benim transferim çok güzel sonuçlar alalim inşallah
7. Gunumdu bugum 8Kacinci gunun canim, arts in insallah ❤
Kızlar bugün transfer dahil 8. Günüm sabah yaptım sizce var mı birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?