- 21 Aralık 2019
- 329
- 157
- 103
- 44
Henüz kan vermedin demiMaalesef bunu zor elde etmiştik bizde embriyo gelişmiyordu. İlk defa gelişti ve cok umutluyduk dini yönden yapmadığınız kalmamıltır rabbimden o kadar cok istedim ki bir ben değil tüm memleket seferber oldu belki de hatimler dualar hurmalar sular neler neler bu yüDen umudm yüksekti rabbim bu sefer duamızı gördü demiştim
Bu mesajına sarılıp baya ağladım rahatladım çok teşkkür ederim Rabbim kucağını tez vakitte doldursun inşAllah Allah razı olsunOy canim ya kurban olurum rabbim ol desin uzuntunu sevince döndürsün o kadar isterim ki bende çok üzgünüm sabahtan beri hem işteyim çalışıyorum hem kafam neeen diye soruyor ama en çokta sana üzüldüm yanımda olsaydın birbirimize sarilip aglasaydik o kadar iyi anlıyorum ki seni benimde geride emrıomu var ama yaşım 45 olacak iki ay sonra benide zorladı buradan turkıyeye git yaptır maddi manevi zor ama rabbim sana şansım etsin bunu tüm kalbimle istiyorum insallah kanında çıkar üzülme ne olur
Çarşamba vereceğimHenüz kan vermedin demi
Kanda çıkar insallah rabbim o sevincini sana yaşatsın insallah bunu o kadar cok istiyorum ki rabbim sana nasip etsin bakarsın hep birlikte mutluluk yaşarız kan gunumuzde dur hemen yıkılma ben araştırmıyorum belkide geç tutundular böylede olan var ne olur moralini yüksek tut kuzumÇarşamba vereceğim
Ben Türkiye degılım burda ev doktorundan randevu alıp vermem lazım test günümde anca kan verebilirim ben yoksa koşarak gidip vermiştim belki bizimkiler yaramaz kanda belli ettirecekler kendilerini hemen umudumuzu yitirmeyelimYokmu kan veren kimse bugün ? Ben doktorumu aradım erken gebelik testi negatif çıktı dedim şuan daha erken 8-9 güne kadar testleri negatif olanlar var dedi bilmiyorum kafam çok karışık
Ay inşallah canım benim ağzından bal damlıyor rabbim bunun sevincini yaşatsın bize lütfenBen Türkiye degılım burda ev doktorundan randevu alıp vermem lazım test günümde anca kan verebilirim ben yoksa koşarak gidip vermiştim belki bizimkiler yaramaz kanda belli ettirecekler kendilerini hemen umudumuzu yitirmeyelim
Amin canım ya hala umudumuz var dualarım hepimiz icinAy inşallah canım benim ağzından bal damlıyor rabbim bunun sevincini yaşatsın bize lütfen
Mutlaka kontrol ettirin estrofem kullanıyorsanz ben iyi ki transferden 3 gün önde baktırmışım şimdi doğal transfer süreci deniyoruz. Benim tiroid yok iki yıldır ilaç kullanıyorum belki bu yüzden de daha çok etkiledi ama direk 0.6 dan 6 ya yükseldiBenimde 3.0 tsh di ve tedaviye basladim. Insallah daha da yükselmez ilaclardan dolay
İnşAllah inşAllahKanda çıkar insallah rabbim o sevincini sana yaşatsın insallah bunu o kadar cok istiyorum ki rabbim sana nasip etsin bakarsın hep birlikte mutluluk yaşarız kan gunumuzde dur hemen yıkılma ben araştırmıyorum belkide geç tutundular böylede olan var ne olur moralini yüksek tut kuzum
5. Gün embriyosuydu t+7 da kan verdim pozitif geldi. Aslında 2 gün önce idrar yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar yaptım çift çizgi geldi hemen kan verdim pozitif geldi. Normalde test günüm perşembe günüHayırlı olsun canım kacinci gün emrio duydu kacinci gün kan verdin hiç idrar testi yaptın mı evde
Bugün t+7 de verdimÇok güzel sevindim artık artış takibi kaçıncı günün bende çok erken vermiştim sağlıkla gelsin
Canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn çok sevindim bizede dua et lütfen5. Gün embriyosuydu t+7 da kan verdim pozitif geldi. Aslında 2 gün önce idrar yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar yaptım çift çizgi geldi hemen kan verdim pozitif geldi. Normalde test günüm perşembe günü
Çift embriyo mu Sağlıcakla kavuşun hayırlı olsunKan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu
Bugün t+7 de verdi
Belirtilerin varmiydi5. Gün embriyosuydu t+7 da kan verdim pozitif geldi. Aslında 2 gün önce idrar yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar yaptım çift çizgi geldi hemen kan verdim pozitif geldi. Normalde test günüm perşembe günü
Dualarım hep sizlerle olacakCanım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn çok sevindim bizede dua et lütfen
Yok tek embriyoÇift embriyo mu Sağlıcakla kavuşun hayırlı olsun
Yok tek sıkıntı bel ağrısıydı o da belirti sayılır mı bilmiyorumBelirtilerin varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?