Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Henüz kan vermedin demi

Yokmu kan veren kimse bugün ? Ben doktorumu aradım erken gebelik testi negatif çıktı dedim şuan daha erken 8-9 güne kadar testleri negatif olanlar var dedi bilmiyorum kafam çok karışık

Bu mesajına sarılıp baya ağladım rahatladım çok teşkkür ederim Rabbim kucağını tez vakitte doldursun inşAllah Allah razı olsun

Çarşamba vereceğim
Kanda çıkar insallah rabbim o sevincini sana yaşatsın insallah bunu o kadar cok istiyorum ki rabbim sana nasip etsin bakarsın hep birlikte mutluluk yaşarız kan gunumuzde dur hemen yıkılma ben araştırmıyorum belkide geç tutundular böylede olan var ne olur moralini yüksek tut kuzum

Yokmu kan veren kimse bugün ? Ben doktorumu aradım erken gebelik testi negatif çıktı dedim şuan daha erken 8-9 güne kadar testleri negatif olanlar var dedi bilmiyorum kafam çok karışık
Ben Türkiye degılım burda ev doktorundan randevu alıp vermem lazım test günümde anca kan verebilirim ben yoksa koşarak gidip vermiştim belki bizimkiler yaramaz kanda belli ettirecekler kendilerini hemen umudumuzu yitirmeyelim

Ay inşallah canım benim ağzından bal damlıyor rabbim bunun sevincini yaşatsın bize lütfen

Benimde 3.0 tsh di ve tedaviye basladim. Insallah daha da yükselmez ilaclardan dolay
Mutlaka kontrol ettirin estrofem kullanıyorsanz ben iyi ki transferden 3 gün önde baktırmışım şimdi doğal transfer süreci deniyoruz. Benim tiroid yok iki yıldır ilaç kullanıyorum belki bu yüzden de daha çok etkiledi ama direk 0.6 dan 6 ya yükseldi

İnşAllah inşAllah

Hayırlı olsun canım kacinci gün emrio duydu kacinci gün kan verdin hiç idrar testi yaptın mı evde
5. Gün embriyosuydu t+7 da kan verdim pozitif geldi. Aslında 2 gün önce idrar yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar yaptım çift çizgi geldi hemen kan verdim pozitif geldi. Normalde test günüm perşembe günü

Canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn çok sevindim bizede dua et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…