Allah senin de yardmcin olsn canimBirden dünden beri sağ bacağım sızlıyor ve karnımda sancı oluyor ağrı oluyor çok değişik şeyler. Yıkıldım resmen psikolojik olarak da kendimi iyi hissetmiyorum durup durup ağlıyorum. Allah hepinize pozitif sonuçlar göstermeyi nasip etsin çok zor kızlar gerçekten ben bu kadar yıkılacağımı düşünmezdim.
Benimde ilk tüp bebek denemem tutmadı canım cok agladım cok yıkıldım eşim kendini düzeltmeden 2. Deneme yapmıcaz demişti 8 ay sonra kendimi iyi hissedince tekrar denedik inanki sabrını veriyor allah deniyorsun toparlıyorsun inancın saglam olsun yeterkiBirden dünden beri sağ bacağım sızlıyor ve karnımda sancı oluyor ağrı oluyor çok değişik şeyler. Yıkıldım resmen psikolojik olarak da kendimi iyi hissetmiyorum durup durup ağlıyorum. Allah hepinize pozitif sonuçlar göstermeyi nasip etsin çok zor kızlar gerçekten ben bu kadar yıkılacağımı düşünmezdim.
Amin inşallah, umarım bende toparlanırım ve tekrar deneme cesaretim olurBenimde ilk tüp bebek denemem tutmadı canım cok agladım cok yıkıldım eşim kendini düzeltmeden 2. Deneme yapmıcaz demişti 8 ay sonra kendimi iyi hissedince tekrar denedik inanki sabrını veriyor allah deniyorsun toparlıyorsun inancın saglam olsun yeterki
Toparlanacaksin tabi Isyan LA olmaz, Allahin var bi bildigi diyeceksin bir daha deneyeceksin, bnm 43 yasinda akrabam PES etmedi kac kere yapti sonunda tatti, Rabbim sanada verir insallah canim❤Amin inşallah, umarım bende toparlanırım ve tekrar deneme cesaretim olur
İnşallahAramızda bir gün olacak inşallah pozitifi görürüzzzzz
Canım belki geç tutunuyor olabilir mi?Birden dünden beri sağ bacağım sızlıyor ve karnımda sancı oluyor ağrı oluyor çok değişik şeyler. Yıkıldım resmen psikolojik olarak da kendimi iyi hissetmiyorum durup durup ağlıyorum. Allah hepinize pozitif sonuçlar göstermeyi nasip etsin çok zor kızlar gerçekten ben bu kadar yıkılacağımı düşünmezdim.
Dün test alacaktım eczanenin kapısından döndüm bugün ne olur bilmiyorum. Kızlar testi akşam yapmak yanıltır mı?Ancak işten eve gidince yapabilirimKizlar bugun kan verecek varmi, guzel. Haberlerle gelen bi gun olsn
Bence idrar yapmayin,kan test gununuz ne ZamanDün test alacaktım eczanenin kapısından döndüm bugün ne olur bilmiyorum. Kızlar testi akşam yapmak yanıltır mı?Ancak işten eve gidince yapabilirim
20 Kasım aslında idrar yapma düşüncem yoktu ama burada görünce bir heves edip sonra üzülürsem diye yapmak istemiyorum. Zaten 2 gün kaldı sabredeyimBence idrar yapmayin,kan test gununuz ne Zaman
Benim de 20 Kasim, sabirla bekleyelim20 Kasım aslında idrar yapma düşüncem yoktu ama burada görünce bir heves edip sonra üzülürsem diye yapmak istemiyorum. Zaten 2 gün kaldı sabredeyimsizin ne zaman
Benide 20 kasım kızlar hadi bakalımBenim de 20 Kasim, sabirla bekleyelim
Bir kac kisinin 20 Kasim, Valla merak icindeyimBenide 20 kasım kızlar hadi bakalım
Benimde 20 kasım test günüm o gün çalışmıyorum allahtan cünkü üzülücem ve insanlar anlıycak diye tedirgin oluyorum bana iyi olduKan vermek için bile hazır değilim çalışıyorum sabah versem sonuç negatif olsa bütün gün nasıl işyerinde duramam o yüzden akşam eşimle birlikte gidip kan vermek istiyorum :)
O kadar hissizim ki canım inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun hepimizeeeBenim de 20 Kasim, sabirla bekleyelim
Insanlari bosver, herkesin hayatta bi imtihani var, bizim bu sekil, Insallah Rabbim gonlunumuzce verir❤hayirli haberlerle donelim birbirimizeKan vermek için bile hazır değilim çalışıyorum sabah versem sonuç negatif olsa bütün gün nasıl işyerinde duramam o yüzden akşam eşimle birlikte gidip kan vermek istiyorum :)
Bende var ya her gun adet agrisiyla geciriyorum, bilmiyorum vallaO kadar hissizim ki canım inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun hepimizeee
Ac tok farketmiyordu demi kan testindeBenimde 20 kasım test günüm o gün çalışmıyorum allahtan cünkü üzülücem ve insanlar anlıycak diye tedirgin oluyorum bana iyi oldu
İnşallah güzel haber alırsın canım bende ne kadar saklamaya çalışsam bir şekilde herkes öğreniyor ve sonucu soruyor bu daha çok strese sokuyor beniBenimde 20 kasım test günüm o gün çalışmıyorum allahtan cünkü üzülücem ve insanlar anlıycak diye tedirgin oluyorum bana iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?